Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještě je tu možnost počkat až hra bude za půlku *3* já vás naučím rockstáre *1*
    • Asharak
      Přesně, myslím že hodně lidí už ztratilo zájem o GTA jak přešel ten over-hype. Teda snad, nechci být sám *15* *13*
  • flash789
    jednou bude online i hajzlpapir, to bude smradu az vypadne net:)

jinak ymslim ze dnešnímu pc hraci je tohle srdecne uz jedno, Steam dnesni hrace uz tak domestikoval ze nejake neustale online pripojeni, a smirovani a kontrolovani vseho mozneho a nemozneho je uz nerozhodi. Jo..pred par lety to bylo jinak, Gabe sve stadecko ovládat umi, všechna cest, slevy, kartičky, achivy..a stadecko jde tam kam ukazuje:)
    • pro hraní na steamu ale připojení nepotřebuješ
      • Potrebujes, ne trvale, ale cas od casu musi dojit k tzv. overeni (odeslani nasbiranych dat) na server. Bez toho ti klient nic nedovoli.
        • 2/3 games, ktery mam na steamu, nastartujou naprosto vpohode, i kdyz steam vubec nebezi. Takze nemel.
        • cas od času znamená jak často?
  • To je vážně takové utrpení za tu hru zaplatit a nedejbože se i zaregistrovat k službě jejího vydavatele? Všichni tady máme Steam, Origin nebo i ten dementní Uplay. Social Club navíc už není ta katastrofa jako před lety s GTA IV. V rámci MP3 funguje dobře a hodně vylepšuje online zážitek v GTA V (minimálně když jsem hrál s dalšími lidmi během prvních pár měsíců od vydání).

Přestaňte se furt na všechno tak čertit. Kdyby se teď dělal remake Návratu do minulosti 2, tak by to nebylo o lidech s létajícími skateboardy, ale lidech, kteří jen furt čumí do obrazovky a na všechno se hned naserou *1*
    • prave kdyz si koupim postupne 40 her NECHCI mit 40 steamu/originu/upleyu/battlnetu a pod. steam staci na VSECHNO
      • Hlavne ti pak vsechny tyhle jebky bezej zaroven, sezerou ti 1/2 RAM a jeste se navzajem pobijou.
    • Zayl
      Proč srovnáváš nesrovnatelné? Steam má plně funkční offline mód. A jak už bylo řečené, stejně bude crack v horizontu týdnů max. Když PC hráči čekali rok a drobné, počkat další týden jim snad bude jedno pokud neplánují Rockstaru platit.

A to nemluvím o tom, že mě tyhle služby typu social clubu pěkně lezou krkem. Naprosto k ničemu a akorát tak další vrstva mezi mnou a hrou, která může selhat.
      • Proc porad vsichni lzou o offline modu? Offline funguje 14 dni, pak se musite pripojit, nebo mate smulu. Jestli tohle povazujes za plne funkcni...
        • A proc furt vsihni zvanej o necem, o cem nemaj ani paru? 2/3 toho co mam ze steamu steam vubec nepotrebuje k tomu, aby se spustilo. Funguje to i kdyz steam odinstaluju. Na steamu muzu hrat i gamesky, ktery maj v knihovne kamosi a oni muzou hrat moje. A kdyz si to majitel hodi do offline, muzeme hrat i oba.
    • Ale o tom to je. Spousta lidi ma Steam, protoze jinak si vetsinu originalek nezahraje. Nekteri jeste zkousli Origin, nebo Uplay (ja mezi ne nepatrim, co neni na Steamu proste nehraju). Ale aby si museli porizovat dalsi naprosto zbytecnou sluzbu navic jen kvuli jedne hre? Na to se jim spousta lidi proste vykasle. I kdyz na druhou stranu lide jsou cim dal tim vetsi ovce, takze kdo vi.
      • TheGGG
        ještě bych si být tebou omotal kolem hlavy alobal a ukryl se do jeskyně. Pak tě tajné služby a korporace určitě nenajdou.
        • Co to meles? Nauc se cist, prosim. Nepisu nic o spehovani a tajnych sluzbach. Pisu o tom, ze nechci mit na kazdou hru individualniho klienta, abych si ji spustil.
          • TheGGG
            Bojíš se, že ti prohledávají kompl? Nebo máš málo místa na disku, že se ti tam nevleze prográmek typu origin? Nebo snad se bojíš, že ti Uplay atd oslabují kompl? Nebo jen výmluvička proč pirátit?
            • To už si skutečně tak vymaštěnej a propagandou zblblej. Až ti jednou strčí kamera nad manželskou postel a řeknou, že je to pro tvoje dobro, protože když tě při tom klepne tak dostaneš okamžitou lékařskou pomoc od s.r.o. tak budeš taky spokojenej?
    • Technická - Návrat do budoucnosti 2 se odehrává v roce 2015, kdyby se tedy teď dělal remake, nebyl by to návrat do minulosti, ale návrat do současnosti *4*
  • TheGGG
    90 % zdejších PChráčů právě ztratilo zájem *1* *1*
    • Keyz
      Konzolisté objednali tu samou hru znova na jejich novou konzoli a opět za těžké prachy *3*
      • Pochopitelně se nemusíme bavit o tom, že tihle spokojení hráči to mají možnost hrát funkčně, graficky pěkně a bez serepetiček. Se podívejte, kam jsme to vy špíny s tím pěkně vykresleným stromečkem v dálce, s pár fps navíc a s připíchnutím na net, dotáhli. A to se to ještě ani dle ohlasu nebude moc dobře prodávat. Gratulace.
      • TheGGG
        přesně tak a eště jsem to ani nedohrál
    • supr
  • Jason_dinAlt
    Já nemám v úmyslu hru krást, takže mi připojení k internetu nevadí.
    • Takze ti nevadi, ze neco zacalujes a pak to nefunguje ... no to si teta poradnej vylizanec.
      • Jason_dinAlt
        Když něco zaplatím, tak mi pochopitelně vadí když to pak nefunguje.
        Ale je tu jeden drobný detail. Slovní spojení "připojení k internetu" a "nefunguje" nejsou synonyma.
        • Nj dalsi vypatlanec, ve 100% prripadu tehle "ochran" vzdy hra minimalne nekolik dnu po vydani nejde kupcum (tedy podobny vylizancum) spustit, dalsi mesice se pak stale dokola resi, proc to zere 100% vseho vykonu, kdyz to vypada tak hnusne, ... a ve 100% pripadu za to muzou podobny hovadiny.
          • Jason_dinAlt
            Víš jak to říkal Forest Gump? Pro hlupáka každý hloupý ;o)
      • tak to mě dostalo *5* *1*
    • palver
      Špatná logika. Taky nemám v úmyslu nic krást, ale nehodlám se za svou poctivost nechat trestat šmírovacím bloatwarem.
      • Jason_dinAlt
        To máš úplně jedno. Jakmile počítač jednou připojíš k internetu, tak si nemůžeš nikdy být jist kdo a jak tě "šmíruje". A právě při instalaci legálně získaných produktů je pravděpodobnost nějakého nežádoucího sběru dat o několik řádů menší, než když si spustíš nějakej pochybnej cracklej soubor.

Ztráta soukromí je podle mě jen cahtrná výmluva lidí, co právě nechtějí být poctiví a rádi by si hry čmajzli a zahráli pěkně zadarmíko.
        I když moje nejoblíbenější je : Já si to nemohu dovolit, tak mám právo si to ukrást. Vždyť to nebude nikomu chybět.;p)
      • jindra.veliky
        tak to nemas ani steam, chtel bych teda videt, co hrajes... *4*
      • Říká s největší pravděpodobnosti uzivatel Windows...
  • Díky odložení si Rockstar nahrabe ještě víc z konzolistů a na PCckáře vyloženě prdí..
    PS: kde najdu šéfa firmy? asi si s ním promluvím.. :D
    • měl by sis uvědomit že oni prdí i na konzolisty, na jediné co neprdí sou prašule, kterých tímhle nafázováním 3 vydání ( už dneska 2 roky staré hry ) bude určo plná **** ... řekl bych že je to geniálně marketingově zmáknutý ... a to že heists jsou/budou až teď při "nextgen" ? what a surprise
  • del0
    Takže opět otravujeme PC hráče s nějakým DRM shitem, přestože to pirátství nezastaví. KK. Ať si táhnou na konzole i s tím svým gaystar clubem.
    • nejakej DRM crap je mi srdecne u zadku. Zabejvat se takovejhlema h*vnama. V dnesni dobe internetu nekdo bude remcat kvuli nejaky ochrane jezis. Grow up.

Btw. REDAKCE - "sh*t" je zakazane slovo? Mhmm, good job hosi, good job. Asi by vas mel nekdo profackovat.
    • flash789
      No, hlavne ze mas desitky her na Steamu a to je v poradku..ach jo..:)
      • del0
        Steam je mi u zadku. Uznávám jen GOG. *5*
        • TheGGG
          ment*l jsi na to dost
          • del0
            To sedí, od krále kriplíků. *15*
      • steam narozdil od social klubu funguje,pc nijak neskenuje a kdykoliv ho muzu dat offline...
        • TheGGG
          LoL, teď tě trochu zamrazilo co? Si myslíš že jedinej kdo ví o těch věcech v tvým komplu je origin nebo SC? Tvůj, můj a všechny ostatní komply jsou skenovaný neustále, steam to dělá, windows to dělá, antivirák, téměř jakýkoliv program co máš v PC to dělá. Jen lidičky si pořád myslí, že když nenainstalují origin a SC jsou v klidu.
        • Steam samozrejme scanuje vsechno mozne, stejne jako milion dalsich veci, ktere ma kazdy v kompu.
  • Hnisavec
    ja asi umrem *15* *15* *15* toto mi nerobte R*fookPCstar http://media.giphy.com/media/oQBXXwoRAcv16/giphy.gif
  • Tak to se od R* dalo cekat ted kdyz jsou konzole bundle s GTA V v povanocni sleve. Podojit i tech par natesenych nedockavcu jo $ R* zdimat umi vsadim se ze mu radi cele oddeleni psychoanalitiku*9*
  • Aby tam dali ještě SecuROM, ale to by byl moc velký krok zpět.

Jde vidět, jak si Rockstar nevěří a radši bude vymýšlet všelijaké p*čoviny, než by se museli dívat na warez kopie. Kontrola přes internet není nic, co by bylo úplně běžné. Rozhodně kontrola při každém spuštění není běžná. U hry From Dust od Ubisoftu se mohli všichni posr4t, že je kontrola při každém spouštění, ale to GTA V prostá komunita jistě odpustí...

Jen chudáci s nadupanými notebooky... Vím, že jsou mobilní sítě, ale za celý svůj život jsem žádný internet od poskytovatele operátora nepoužil ve svém zařízení. Vždy mi stačilo připojení k mé wifi doma, ale dnes skrz blbé nápady ověřování a jiné praktiky nelze bez toho normálně fungovat.
    • Tady jsem ti namaloval obrazek:
      http://i.imgur.com/DgpxrXp.jpg
      • Nemusíš si dělat námahu.

LOL
    • Ježiši, tak tu GTA V prostě ignoruj, vrať se k modování GTA IV a hraj si jí klidně dalších bambilion let, ale hlavně už přestaň kňourat konečně. Takovýhle buz*** jako ty a tobě podobní si neustále jen stěžujou, jak mají přecitlivělou díru, ale aby aspoň na chvíli drželi hubu a krok to nehrozí, viď?
      • Neříkej, že kontroly u GTA V vítáš?
      • tvl, Izmael má krámy *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit