Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Já bych se smál, kdyby někdo vytáhnul info o tom, co že všecko se to z PC odesílá do Rockstaru pro tu kontrolu HW a podobně..
A pak kdo je pirát.. -
Jakakoliv aplikace, kde cely kod bezi u klienta jde cracknout. Cpt. out.
-
hlavni problem techle ochran neni to, ze ted musite byt pripojeni na internetu ale to, ze za par let ty overovaci servery muzou vypnout a nepatchnout tam offline mod a takova hra je vam pak k nicemu, tu hru si totiz nekupujete ale jen pronajimate...
-
-
Nebo nepujde jeden patch naistalovat a celé se to bude muset opravovat pár hodin a stahovat znovu *10*
thanks StarCitizen *1*
-
-
Herní firmy pořád křičí jak se všechno pirátí, ale sami házejí platícím hráčům klacky p...na klávesnici ! Někdo si koupí hru a místo aby v klidu hrál tak řeší kraviny jako kolik klientů pro spuštění hry bude potřebovat a pak pro velký zájem spadnou servery a on hru 4 dny ani nezapne atd atd ... pirát si už vesele dohrává hru.
-
-
To vis, konzole je preci jednoducha,pc je moderni psaci stroj,a chova se jak psaci stroj a stroj na praci i pri spusteni a instalovani her.Na pc nikdy nebude spousteni her tak jak na konzoli,konzole je delana na hry pc predevsim na praci a to se nikdy nezmeni!Maji odlisne operacni systemy a to se taky nikdy nezmeni!
-
ono nejde jen o ty piraty, ale o snahu hernich spolecnosti mit na produktem kontrolu a co nejvic hrace svázat a pokud možno získat co největší feedback pro svoje PR...a funguje to skvele..za tenhle shitt moderni digitalni doby by všechny herni spolecnosti měli dekovat jen jednomu jedinému cloveku..panu gabenovi:) kazdej uživatel steamu by si mel uvědomit ze kupovanim a pouzivanim her prave tam jen nahrava dalším aby to delali taky, každý kdo se rozciluje nad social clubem rockstaru a ma desitky her na steamu je pokrytec a muze si za to vlastne sam.
-
-
aneb důvod pirátit se vždycky najde.
-
Zhyň, Gabena pomlouvat nesmíš, neboť to je pro PC komunitu bůh a pokud budeš boha kritizovat, budeš zlynčován. *16* *16*
-
-
-
dobrej nadpis Grand Theft Auto V asi bude vyžadovat opakovanou kontrolu hry přes internet a k tomu dát franklina s baseballovou pálkou a s tím jeho výrazem *1* *1*
-
Shrnutí:
1. Vyjde to o rok a půl později než na konzole.
2. Cena je taktéž přepálená. Od 1050 až do 1650 Kč.
3. Šmírovací ochrana a program. A všichni si pamatují na Rockstar Club u GTA IV....Věčně padal, věčně nefungoval. Když už se mi uráčil spustit hru, tak hra nenačetla pozice. První dva měsíce bug za bugem.
Vypadá to, že nainstaluji už opravenou IV a nahraji si módy. Bojím se totiž, že s těmi módy ta hra bude vypadat lépe než V. díl. A riskovat pověstnou rocskárovskou bugovskou symfonii za těžké prachy, to se mi fakt nechce. Takže předobjednávka zrušena prozatím. A až mi vysvětlí, proč to má skoro 70 GB a šmírovací program a vysvětlí to nějak logičtěji než ty opice z Ubisoftu a jejich RP kecy, tak budu uvažovat o koupi.
P.S: Ostravské Tesco v Porubě má GTA V na PS3/360 za 699 Kč v akci. Ale bacha, každý den se to mění:) -
-
3. Pravdupovdiac si nepamatam ze by padal. Otravny bol a bol som rad ze to patche odstranili, ale so stabilitou som naozaj nemal problem. Savegame ajtak neobstaraval RC ale GFWL a ten som mal s offline uctom, takze aj tam bezproblemov, az mi to bolo podozrive.
-
Však to stáhni z Webshare.cz jako já a máš klid v duši.
-
GTA IV je lepší s modifikacemi jestliže oželíš menší prostor. O mnoho řádů lepší fyzika postav i vozidel. Ty se lehce poškozují na řadu způsobů a je sranda štouchnout vozidlem do chodce a poté sledovat jak se věrohodně namázne na auto ale nic se mu nestane....
To samé grafika prostředí a textury s modifikacemi. Animace má určitě lepší V díl. Na to snad ani nejsou pořádné modifikace do IV dílu.
GTA V je hlavně hra původně na staré konzole. Tedy vlastně stará hra. Možná ke konci cyklu se dočkáme gta pro nové konzole...
70GB se asi počítá maximální velikost. Tedy , že tam dáš všechny jazyky (jestli je možné je stáhnou jako na steamu). I bez toho to bude velké. -
Bože to ti tak vadí že to má necelých 65gb? kdybys smazal to p-rno co máš na disku, hned by přibylo místo vid ty šuline.
GTAIV. možná lépe bude vypadat ale nebude to to samé, je to tsaky stará hra Zub času se tam bohužel podepsal. Chybět bude příroda a pak taky že si to stejnak na šicím stroji nezahraješ. Ty si fakt salát. Přeji mnoho mokrých mínusů.
-
-
odbočim:kontrolu hry přes net při jeji instalaci měl Zaklínač 1 a já B l B si koupil sběratelskou edici.Tak jsem si jí chtěl nainstalovat loni v létě.Bohužel již nejde díky neexistujícímu kontrolnímu serveru.Tak že co jsem musel udělat -cracknout *16* *16* *16* *16*
-
-
No tak si stáhni oficiální patch probůh. Tu registraci zrušil cca rok po vydání. Stejně jako spuštění bez DVD v mechanice+zdarma mise do kampaně atd. Navíc stačí registrace hry na GoG a pojede ti to taky.
-
Tak to si naozaj ten b*b jak pises, pretoze posledny patch to mal krasne osefovane, stacilo len dodrzat postup ktory tam bol popisany. Nic si z toho nerob, ja som som si najprv tiez buchal hlavu, pritom stacilo citat. Ale v dnesnej dobe to je ajtak bezpredmetne, pretoze si mozes krabicovku zaregistrovat na GOGu a s tade si potom stiahnes krasne opatchovanu, DRM free verziu, v hocktorom jazyku. Takze ano, placku si sice mozes postavit do policky alebo hodit do kosa, ale CDProjekt to ma na rozdiel od inych aspon krasne poriesene http://www.gog.com/witcher/backup
-
-
" spadne vám připojení, opravdu jste na té daleké chatě a nebo prostě někde na dovolené, kde se k WiFi bez investice do předražených hotelových služeb nepřipojíte"
Tedy polopatě, když vám třeba spadne připojení i na několik hodin a budete mít už rozehranou hru, tak smůla - zatene zuby, pěsti a budete tak akorát moc proklínat celý Rockstar ale to je celé *6*
Ještě že se hra sejvuje automaticky, to by se muselo nějak rozbít aby to naštvalo ještě více.
R** máme své věrné pcckáře rádi, *14* *14* *12* nejsou pro nás jen piždisráči kteří jen vylepší(prodeje) , proto jim vmeteme do obličeje co nejvíce prachu. Ukážeme prostředník pirátům a férový a oddaní uživatelé budou mít holt problémy - no ale v reálu to přece není jednoduché ne? láska k platformě má mnoho podob. *1* Asi tak no, nejste pro nás bezcenní... (!!!) jen dbáme na vaši (tj naši) bezpečnost. -
No konzoly si kvůli nim nekoupím tak že GTA5 pá pá NEZÁJEM.
-
O kolik se vlastně zvedli prodeje her po zavedení těch drastických (pro hráče) protipirátských ochran.
Ví to někdo? Bylo to někde publikováno? Anebo si pouze s naší trpělivostí distributoři her vytírají své ctěné zadky?