Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V se bude chtít pravidelně připojovat k internetu
14.1.2015 | Aleš Smutný
270 příspěvků
-
Hraji hry a hraji singl, to znamená singl a ne on-line.Tak to znamená, že hra za 1600,- po mě v singlplu nebude chtít připojení k netu.Až budu chtít hrát on-line, tak se připojím, dovolím vydavateli sdílet data a podobný on-line blbosti.....ALE SINGL JE SINGL BEZ NETU.
-
-
Sinlgle player znamená, že hraješ sám. Oflline playing je hraní bez netu. Tyhle dvě věci nemusí být nutně to samé.
-
-
Rockstar bohužel nečte místní diskuze, (tedy jestlu vůbec nějaké) pak by věděl že si tohle vmetení spáleného popela do ksichtu může sežrat hlavně on sám. *3*
-
ROFL no teď se teprve můžu poch*at smíchy *1* *1* *1*
btw hry na chatu a dovolenou nepatří to můžete zůstat doma. *15* -
Demence. DRM nikdy žádné hře nepomohla. Lidi, kteří si to chtějí koupit, to akorát odradí, a piráti prostě počkají pár dní na crack. Opravdu nechápu, proč se vydavatelé ještě pořád snaží cpát nám tyhle kraviny, které jenom otravují při hře a hackeři je stejně okamžitě prolomí. Poslední dokonalá a neprolomitelná ochrana (Denuvo) vydržela měsíc, tohle bude přes víkend.
-
Takže si to stáhnu a cracknu,mám slabší internet a hotovo...akorát těch 65 GB je celkem moc ale tak ona vyjde warez veze která bude mít míň kvůli vysunutí gta online
-
-
to ze mas slabsi internet je naprosto jedno. Na overovaci packet ti staci 56kb modem.
-
-
Grand Theft Auto V asi bude vyžadovat opakovanou kontrolu hry přes internet.Tomu se říká jak jednou větou pohřbít prodej. Diky ale do mého PC ne.
-
"ověřovací software, který rozpoznává jisté hardwarové atributy pro kontrolu oprávnění, management digitálních práv a další potřeby podpory" - až do tohodle prohlášení jsem si byl jistý, že si tuhle hru koupím...
-
COZE??? to mam jako hrat s koupelny?? Chytam net od suseda znam jeho heslo a mam to zadara *5* *5* ale ten kokod ma asi nejaku slabu wify protoze mam signal jen u jeho steny s obyvakem a to je koupelna proto mam taky herny notebuk abych ho mohl po bytu prenaset *5* *5* *5* *5* *5*.
Pockam mesic a pak kupim GTA za 300kc u nas v bazaru *14* *14* -
-
změn si jméno na pepíka, prosíííím
-
-
Social club je skoro stejná m*dka jako GFWL. Když si vzpomenu kolik nervů mi dalo zprovoznit Max Payne 3...
-
Hru tak jako tak budu mít originálku, ale pokud se tohle naplní, tak doufám, že do další zimy vyjde funkční offline crack, protože tam se mi opravdu stává, že nějaký den mám prostě s netem problémy a fakt, že si nebudu moct zahrát hru, to mi vadit bude. Samozřejmě mě do té doby může hra omrzet, může být jakákoliv situace, ale ve výsledku to nemění nic na tom, že vyžadovat při offline hraní připojení k netu, je hajzl*vina.
No odklad zamrzí, dobrá optimalizace potěší, ale tohle opět zarazilo.
A co se týče toho názoru o horské chatě ad absurdum. Tak k tomu bych jen řekl, že jsou i lidé, kteří mají práci, že hodně cestují a mají herní notebooky. Já osobně bych raději půl roku nehrál a počkal si, až budu doma. Ale někteří prostě chtějí zabít čas. A na cestách ty problémy s netem opravdu mohou být. Je to sice pořád menšina lidi, ale tak třeba i na ty brát ohledy. Nevím, ale přijde mi, že to stejně odnesou ti platící. -
-
No právě, prostě se aplikuje crack který bude brzo po vydání... nic víc se s tím dělat nedá. Pro člověka co to koupí je to už hodně velký ústupek. Ne stejně ale vždycky jen a pouze.
Jsem rád že to bereš sportovně, tak řekl ti ten týpek co to bylo? doufám že to byla ta deska no když je v záruce i když zase reklamace a čekání. Nej je když ti to odejde před zárukou třeba pár měsíců. Nebo až po.
Jinak bezesporu kdo cestuje a chce hrát není doma nemá možnost, tohoto to naštve ještě více. Vím jaké to je mít občas problémy s netem... a natož někde mimo. Aby si ještě ten dotyčný vypomáhal nějakou placenou wifi v prdelli. To nepotěší jen proto že si chce zahrát hru co si koupil. -
-
Upřímně jsem s tím počítačem ještě nic nedělal a mám i jiné záležitosti na vyřízení (nedaří se). To asi dám až příští týden, protože kromě NFS: Rivals stejně ani nemám co hrát, takže na to moc nespěchám. Ale tak snad to bude základovka nebo jiný komponent v záruce, protože se mi nechce investovat do něčeho jiného a mít další výdaje. Teď si to momentálně moc nemůžu dovolit.
-
-
Hmm, je to na pytel no... můžeš být v klidu že do vydání GTA to budeš mít všechno ok.Starosti ubudou.
-
-
Nebo budou jiné *1*
-
-
-
-