Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas takový zázrak to není. Nevypadá to sice zle, ale kdybych měl vybrat nějakej opravdu pěknej a dobře rozanimovanej pixelart tak daleko spíš doporučím Noitu Love 2 nebo něco jiného od Konjaka:
    http://konjak.org/index.php?folder=4&file=10

Hezká ukázka toho co se všechno se dá udělat v supernízkým rozlišení za pomocí sprostých pixelů, jen se to holt musí umět. *3*
  • Asi tak..
  • psal jsem tem co to nevadilo minule, jak se budou tvarit, az jim reknou, ze vyjde za dalsi 36 mesice. Ja jsem jim brezen nebastil a dubem jim taky nezeru. Zapomente na duben. Ja si hru na pc nekoupim, ale hrat ji budu. To je to ceho u me docilili.
  • Me vzdycky fascinuje, kdyz se mi nekdo snazi namluvit, jak mam byt rad ze nekomu muzu odevzdat penize a dostat za ne kus hov*a. *15*
  • Budte radi,že to vubec vydaj na PC.A zatim je to jedna z nejlepších her na světě,tak držte hubu a čekejte až to vyjde.Nebo je zažalujte,rejpejte,nadávejte a onio se na Vás pěkně vyserou s pc verzí pro pc.Tyhle tlučhuby,vždycky všechno zkazej.
  • Takze R* pristup k PC verzi GTA stale stejny: http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm
  • Jack1947
    "Natřela.
  • Jack1947
    Brečet tady vidím jenom tebe, nebo trpíme samomluvou? he. *4* *7*
  • wtf ? :D :D zazalovat ? nechces nahodou zazalovat aj valve ze nevydalo HL3 alebo dalsich milion firiem ze ti nesplnili priania ? to chce fakt talent takuto kravinu napisat
  • Takže něco jako u nás tunel Blanka. Pořát se o tom mluví,ale nikdy to nebude. *16*
  • Tys to zase natrel me, ses vetsi pašák tvl. Umis si představit ze by po tolika odlozenich vyšlo další gta iv? A hry od RS si kupuju gta1, tak at me neserou...
  • To si z PC hráčů dělá Rockstar pr*el, nebo co? NEřeknu kdyby to na konzole vyšlo o půl roku dřív, ale takhle dlouho? WTF
  • a nebrecte bukvy
  • mam na ps3 sice se nesekala ale zrovna plynule taky nesvisti. a na gamepad kakej na mys se nehrabe ani ds4 a na ty uchylaky co sem denodene komentujou bobky taky ;)
  • CrocoRay
    Kamarády nějaké mám no :-) Ale s těmi, co jsou více přes compy, už jsem delší dobu nebyl a nechtělo se mi je otravovat.
  • To je bez absolutně bez šance na úspěch
  • Jen pořád dál a dál odkládejte, ale ani náhodou už za to nezaplatím.....
  • Jaktože rockstáry už dávno někdo nezažaloval??? Copak se tohle dělá tak zvysoka kašlat na PC hráče, kterých je pořád dost vysoký počet? Amerika, země neomezených ŽALOB! TAK JE PROBOHA ZAŽALUJTE NĚKDO! Vždyť by to šlo uplně krásně.
  • Hru budu piratit nebo ji koupim za dlouhou dobu az bude stat mene nez polovinu dnesni ceny. Uz aby to ten SKIDROW cracknul hned po vydani. Doufam ze to na pc nedopadne podobne jako watch dogs. Jeste sem nekde cetl ze musite byt online abyste vubec mohli hrat
  • 14 dubna příští rok ne :) teším se že to nevyjde vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit