Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak hlavne pozor na franklina (to je ten hnusnej černej negr) - na konci zabije michaela a neda se mu verit.
  • no vidis a nas ten krasny zazitok este len caka .)
  • Tak oni uz celkem hodne na PC PRODALI. Porad se najde dost nadsencu, kteri si zajice v pytli koupi.
    Ja tedy cekam .. GTA4 je stale jeste zive v me pameti.
  • je to tu směšný, když jsem zpochybnil tu jejich přehajpovanou pikovinu War of mine tak to hned smazali a dostal jsem ban, ubohej server, chodím sem jen abych jim blokoval reklamy ad blockem
  • nezbyva než držet pc-ckarum palce, snad se dočkaji. ja už mam nekolikrat projeto na ps3 i 4. možna by to chtelo další petici *3*
  • Myslím, že 90 % hráčů je to jedno a přejí jim čas, aby to vyšlo v co nejlepší podobě. Stejně drtivá většina PC hráčů má spoustu her k hraní narozdíl od konzolistů.
  • Jack1947
    Já myslel to s tím GTAV. s pc je to smůla a blbé no...neví co s tím? to bys na to přišel sám rychleji. Než oni.
  • To jsem zvědavý jestli PC verze vyjde letos *3* *1*
  • CrocoRay
    Odložení jako ok beru, protože jdu do zahraničí a moc se mě to netýká. S tím pc, kde mi v servisu řekl, že neví co s tím, to už tak moc v pohodě neberu *1* Ale vztekat se nevztekám, jen nárazově jsem se jednou vztekl, ale přešlo to :-)
  • vtipe vyskoč *6*

tomu sám nevěříš, že prodaj govno.
  • Hory85
    Hoší nad auto-aimem tu není třeba brečet, protože se dá zcela vypnout jak při SP tak MP. A v MP jsou kvuli tomu dělené servery. Pro Zoufalce s AA (autoaim) a normal hrače FA (freeaim), aby to bylo férové.
  • Rejsek
    Neomlouvej se, mas naprostou pravdu. Bohuzel, tohle je doba, kterou penize ovladaji vic nez kdy jindy a lidi jim v tomto bohuzel jdou na ruku, jelikoz jsou netrpelivi a chteji vsechno hned. Proto se vydelava i na pujckach a podobne (pouze hypoteka je jedina omluvitelna). Ja osobne ted prosel asi 5 f2p mmo abych se nakonec vratil ke GW2, ktera pro me,bohuzel, po vsech ostatnich zustava jedinou, u ktere se clovek bez zbytecne frustrace z p2w muze pobavit.
  • Princ.Jablon
    Tak určitě...já zase propadnul Retributionu...jak krásné by bylo, kdyby vyšel Warhammer 40k třetí díl...spíše podobný jedničce než DoW
  • Princ.Jablon
    To mi nepřijde...líp se mi to též ovládá na klávesnici, zahýbání konkrétně...u akcelerace to je fuk a i kdyby ne, tak autoaim je něco co mi nervy opravdu drásá...jako hrát poker a vidět jednu soupeřovu kartu
  • Chlapi, já se vám divím.. Vždyť máte určitě na steamu/GOGu a já nevim kde ještě plný knihovničky her, tak do toho.. Hrajte, hrajem pro zábavu.
    Až GTA dorazí, tak ho zahrajem.. *5*
  • To co každýho baví a co preveruje, jaký, kde a na co jsou žánry, případně kdo co chce každý kam vydávat (! to není ničí problém) a modernizovat a kolik toho vychází, není předmětem tohodle problému. Fajn, uznáváš, že někdo je majitelem konzole, protože, ale já chci znát, v čem konzole konkrétně drží PC scénu tak od toho, že jako samostatná platforma teda nemůže nějak urychlit svůj vývoj a začít uspokojovat svou vlastní skupinu, která může podle toho modernizovat? Sám píšeš, že většina her z celkové produkce, pravděpodobně kvůli svým žánrům pro konzole pravda se nehodící (tady se bavíme hlavně o velmi exkluzivních strategických a podobných hrách) drží PC scéna. Tak se i vzhledem k tomuto ptám, kde má být ten vliv, ty údajný řetězy těch konzolí na PC vývoj, jak si napsal? Je to jednoduchá otázka. V čem teda konzole neumožňují PC se nezávisle vyvíjet a urychlit tak svůj očekávané zjevení v ultra možnostech a technologiích? Já teda nevidím nic.
  • Gordar
    Na druhou stranu gamepad je zas mnohem lepší pro ovládání vozidel, ve kterých strávíš polovinu času. Ovládat plyn a zatáčení analogově je o tolik lepší že klidně přežiju automatické zaměřování.
  • Skylake? Jestli to nemáš na práci s 3D grafikou tak čekat na skylake je úplnej nesmysl, pokud to není z důvodu toho, že zlevní broadwell/haswell, já mám 4790K a nepočítám s tím, že se do vydání další generace konzolí vyskytne hra, která by ho plně využila (zprasené porty nepočítám). Pokud to nemáš na práci tak ti bohatě stačí haswell i5, u karet težko říct, záleží jestli chceš hrát ve 4k, tak to bych opravdu radši počkal na novou řadu
  • Princ.Jablon
    Mám to podobně...když jsem to hrál na konzoli, tak mě to bavilo...pak přestalo (částečně to je i gamepadem, prostě se to ke střílečce nehodí podle mě) a nakonec jsem to nedohrál, natěšen, až si to zahraju na PC...postupem času už je mi úplně jedno, že nějaké GTA vůbec vyjde
  • Úprimne keď oznámili GTA V na PC hrozne som sa tešil ale to neustále odkladanie spôsobilo že už vlastne o tú hru ani nemám záujem (a myslím že nie som jediný). Takto sa business nerobí.

Hold dnešná doba vydávania hier je fakt divná. Samé early acces beta p*čoviny ktoré sú už vo vývoji 5 rokov a koniec v nedohľadne, kvadrilión indie plošinoviek (sme sa snáď vrátili o 10 rokov naspäť alebo čo) a do toho trilión MMO pay-2-win gamesiek z ktorých tak 99% stojíí za prd a zabaví tak na hodinku dve. Nájsť dnes kvalitný titul ktorý neomrzí po prvej hodine je nadľudský výkon.

Zlaté to časi pred pár rokmi. Žiadny intergalaktický hype okolo AAA titulov, žiadne early acces betoviny, relatívne v tichosti sa makalo na hre a šup s ňou do obchodov bez toho aby každý týždeň na to vyšlo nové DLC-čko za 20 eur. Dnes sa bohužial viac peňazí vráža do marketingu ako do samotnej hry a tak to aj vyzerá :(

Sorry už som sa potreboval vyplakať :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit