Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem nerekl, ze za neco muze jina platforma. Jde o to ze PC se da modernizovat, vychazeji nove komponenty, ale u konzole musis vzdy cekat na novou generaci - ktera v dobe vydani je sestavena z prumernych komponentu aby nestala moc penez - a dost vyvojaru vydava hry na vsechny platformy. Jen tak mimochodem PS4 je vlastne osekane PC, urcene na hrani + par sluzeb. Me osobne konzole nevadi, chapu, ze pro dost lidi je lepsi nez PC, narozdil od tebe, kteremu ocividne dost lezi v zaludku PC. Jen pisu ze na PC jsou i excluzivni zanry (strategie), ktere me bavi vic, nez veci vychazejici excluzivne na konzole, ke kterym je vzdy PC alternativa. Pokud chces videt excluzivni hru na PC, podivej se na Star Citizen a porovnej grafiku s hrou na konzole. Celkove pokud vim na jednotlive konzole vychazi cca 20-30% vsech her, zatim co na PC 60-70% vsech her, ale zalezi proste na kazdem co hraje. Ja bych mel konzoly asi na 1-2 hry, proto mam PC.
  • tesim se az jim tu DRM piráti zneškodněj dřív, než hra bude vubec na pultech. Pak lidi co si to koupí, budou brecet jak je ta DRM naprd a jak to nejde hrát a piráti budou komplet v suchu i se vsema DLC.

Trapnej rokstár, este lepsi ale bude, až se zistí, že je to uplne zmršenej port a volejník tady tomu dá 10/10 jako zmršenýmu FC4 kerý nefunguje poradne ani se sedmym patchem. Tak co, dostanu zas ban rovnou na 4 dny? Minule sem rek to samy, a naznačil že volejník nemá s podmáznutim žádnej problém. Po tom banu sem games smazal ze záložek a mesic tu nebyl, tak snad se vám to vyplatilo, po pristim banu za podobnou vec se sem nevrátim nikdy, vím že vám budu chybet, nedá se nic delat..
  • jasný ty amatery, prijd si snama zahrate quake na ovladaci, tvoje skore bude 100 smrtí a 0 kills behem 10 minut.
  • todle bude poslední gta na pc, prodaj uplný ho**o, zaslouženě
  • V polovině dubna to mohlo být už ve slevě . Však dojit se musí postupně a dlouhodobě .....
  • Jack1947
    Jsem rád že to stále bereš ok... ostatně co vám taky zbývá rozčilovat se myslím nemá cenu... *3*
  • Taká kvalita nebude na konzolách nikdy. Topinkovač ps3 sa dá zohnať za 100 eur aj s polu s gta v, takže si to môže zahrať každý sedlák z dediny, no otázka znie, kto by to chcel hrať v sekanici 20 fps a ešte k tomu na gamepadíku. Ja teda nie, pre mňa výde gta v až príchodom na pc kde si to zahrám normálne s myškou v kvalitnej grafike a pevne verím že ďaleko nad 30 fps a už vôbec pod 30 fps :) Dovtedy je čo hrať. Aj keď to výde za rok, mne to nevadí, po vyskúšaní ps3 verzie ma prešla chuť.
  • A na konzoli nakup za 400 stovky v bazaru :-D pak to jeste po dohrani nejlip za 300 strelit :-D
  • tvl at se na to rovnou uz vy*erou............ *10*
  • CrocoRay
    Na GTA V jsem čekal ze všech her nejvíce, ale pak mi odešel comp, v servisu mi blbec řekl, že neví co s tím a nakonec jsem se dozvěděl, že jdu pryč do zahraničí v dubnu *1*

Takže ten odklad mě zase tak nějak nemrzí, vlastně se mě vůbec netýká a teoreticky by mi už mohlo být i jedno, jestli hra vyjde o rok později. Ale na druhou stranu nejsem zase tak moc nepřející a tak doufám, že už je to poslední odklad, i když to jsem si myslel i to předposledním, že bude poslední. Tak snad si to vy ostatní konečně zahrajete a já si to pak koupím za o něco nižší cenu než je ta nejvyšší za čerstvou novinku.

Ale zajímalo by mě, v čem je opravdu ten problém. Důvody sice uvedli, ale těžko říct, zda jsou tyhle zrovna ty pravé, ale to už je asi jedno. Ty 3 týdny snad lidi vydrží a nebudou muset pak čekat další 3 týdny :-)
  • Vtipné, že o sockách mluví zástupce platformy, kde jediný způsob nákupu je 5 let od vydání za 90% slevu... *1* *14*
  • Hmm, dobře napsaný, dobře. Počítám, že fanatičnost jedné strany se nebude týkat té slavné druhé, která vlastně vyčítá té první, že nedovoluje jednotnost, a tím dosažení blaha té druhé s nemožností ukázat to správné a lepší té první. Nevím, nevím...
  • popravde me jde o ten hrnicek co dostanu v predprodeji z xzone :D :D
  • Větší nuda než hrát na 20 staré konzoli to ale není. *3*
  • Sice me to stve ale rad si pockam protoze po debaklu jakym bylo Liberty City na PC se asi chtej ujistit ze se to nebude opakovat. Teda doufam.
  • palver
    ... zhruba taková nuda, jako sledovat dvacet let starý film, nebo číst sto let starou knihu... ale v poho. Většina lidí jednou dospěje... *3*
  • Nejspíše budou předělávat obal hry, aby jim už Lindsay Lohan dala pokoj :-D
  • walltar
    Takoví lidi jsou všude... Bohužel u některých PC hráčů se ještě projevuje z nějakého důvodu komplex méněcennosti. Takže si snaží dokázat že jsou v něčem nejlepší.

Bohužel takovéhle hádky boje poškozují všechny hráče a dávají možnost studiím aby toho zneužívali.

Takže namísto aby se hráči spojili a snažili se o to aby hry byli lepší a aby se s náma jednalo narovinu, tak se lidi ohání exkluzivitama a ještě si myslí, že to je dobré.

Konkurence je vždy dobrá... protože v takovém případě má člověk vždy možnost zvolit něco jiného. Já osobně mám svoje důvody, proč mám zrovna PC, stejně jako někdo jiný má důvody proč mít konzoli... ale tahle celá záležitost Konzolisti vs PC hgráči je prostě trapná. Je to stejná blbost jako hádky fanoušků Nvidie a AMD, kdy lidi místo aby přemýšleli co koupit a zvážili co nakupují, tak fanaticky podporují tu svou stranu a koupí od ní cokoliv, jen aby té druhé straně dali za pravdu.

Celé to hraje do ruky těm, kteří by se měli řídit tím co chtějí jejich zákazníci a ne vyrábět cokoliv, s tím, že si to jejich fanatická základna koupí. Je to problém všude... Konzole zase mají Xbox vs PS. Ale co naděláme.
  • Tot veci nazoru. Ja vetsinou u her nejdu pod 30 hodin (RPG, strategie), takze pro me je 17 hodin takovy podprumer. Ale jak jsem psal vyse, GTA5 respektuju jako kvalitni hru a ten gametime je u ni hodne vysoky, takze je to jedna z her, ktera za to opravdu stoji. Ale nalijme si cisteho vina, kolik her s takovym gametime na nextdegen konzole zatim vyslo?
  • To musi byt nuda, hrat vzdy len rok stare hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit