Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
Tak se zeptám jinak. V čem že to PC scéna nemůže svůj vývoj teda nezávisle urychlit? To je totiž moc keců, ale skutky žádný. Já chápu, je jednodušší se ohnat mylným tvrzením, že za to může jiná platforma, když vlastně kulový všichni ví, jak by ta vysněná exkluzivní existence Pc platformy vlastně fakticky vypadala.
-
co to tak pozoruju tak z odkladu sou nejvic udelani konzolisti kteri si neuvedomujou ze prumernej pc hrac ma tak velkej backlog her ze se k tomu gta dostane nejdriv za rok *1*
-
Jsi-li takový vlastník, co rád hraje hry bez ohledu na platformy a ovládání, a nemá k tomu zcestný zvratky, potom jsi normálním hráčem a společně s konzolisty neseš původní ideu hráčství. Za směšné dělení bych to jinak nepovažoval, protože komunita PC hráčů zdegenerovala a kdysi tato zdravá hráčská obec stojící tak nějak nevyřčeně v čele fungující hráčské aliance, je nyní prolezlá radikálními WC gumami, kteří mají bezmyšlenkovitě v hlavě naděláno a předposraně předpojato a ohánějící se velmi demagogickými myšlenkami. To už nejsou hráči, to je špína hodna postavení ke zdi. Konzolisté už nejsou jedinými, kdo čelí virtuální občanské válce mezi sebou. I u PC komunity hrstka normálních stojí proti téhle programem superiorní havěti, která se rozhodla ve jménu jakési nesmyslně chápané nenaplněné "vyspělosti" tu základní mylšlenku zcela sejmout.
-
Odklad mě už ani moc nepřekvapuje. Plánoval jsem to koupit až cena padne tak nějak kolem 600,- Kč, což by mohlo být tak za 6-12 měsíců. Takže pár týdnů navíc pro mne není takový problém.
-
Co je smesnejsi nez konzolisti...Socky Konzolosti :D
-
Doporucuji si rozsirit prehled o hrach. Ja chapu lidi co maji konzole (proc ne, ma to svoje vyhody, i kdyz pokud by byla jen PC scena vyvoj by sel rychleji). Ale problem je ze na konzole vychazi jen velmi omezena sorta her, jako je prave GTA5. Mnohe tyto hry jsou kvalitni jen svym marketingem a nektere vychazi jen na konzole (ale na PC existuje vzdy neco podobneho). Za posledni rok jsem hral hlavne Total Wary, City in Motion 2, SimCity4 (velmi se tesim na Cities Skyline), Age of Wonders 3 apod... A takove hry na konzole nejsou vubec (PC ma dalko vice "vlastnich vydobydku" nez konzole - ale zalezi co hrajete...). Mam koupeno i Star Citizen, ktery si na konzolach take nezahrajete, pac by to ten "nex gen" nezvladnul :). GTA5 je asi jedina hra vychazejici jen na konzole, ktera me zajima, ale to je celkem malo oproti XXXX hodinam stravenych ve hrach co nejsou na konzole. Ale chapu kamosa co hraje hlavne FIFU a GTA ze je pro nej konzole vyhodnejsi....
-
V tomto případě jsi směšný nejméně ze 2/3 (pokud na PC hraješ)... *3*
Ale chápu Tě. Je směšný to takle dělit. Mimo PC mám i mobila s dvěma hrama - a teď: je to spíš PC, protože to mimo her umí i milion věcí, nebo je to spíš konzole, protože hry na něj jsou jednoduché graficky, i mentálně a neovládají se myší a klávesnicí? *7* -
tak to jsi směšný písíčkář a navíc dvojnásobné pako s topinkovačem *3* .
-
Uz cekam tak dlouho ze si pockam klidne dele a koupim to az to bude v tescu tak jako gta4 za 200...
-
Smesne je predevsim deleni hracu na "konzolisty a PCckare". Pokud mam 2 konzole a jedno PC, jsem smesny jen z 1/3 nebo me konzole nezachrani a jsem loser tak jako tak zkratka proto, ze hraju na PC?
-
S tímhle bych se moc neoháněl. To, co my, PCčkáři, považujeme za paskvil, byla na konzolích modla. Na PC se to ovšem opravilo...
*3* -
Pockej až konzolistům spadne čelist a budou se dožadovat u Rockstaru také takové kvality jako je na PC *1*
-
Vzhledem to tomu, že mě vydavatelé dávno naučili nekupovat hry v předprodeji, ani na začátku prodeje, ale až v GOTY edicích, je mi to úplně u pr...
-
A nejlepsi bude, az PCckarum v dubnu (kvetnu/cervnu...) 2015 (2016/2017...) vyjde paskvil jako se to stalo s GTA4. No to tady bude uplakane poctenicko! Uz se moc tesim, protoze co je smesnejsiho nez PCckar? Navztekanej PCckar! *1*
-
Mně to nevadí, klidně ať to ještě odloží, já čekám na Skylake a nové grafiky od AMD, takže není kam spěchat. *1*
-
Odklad jsou jen marketingové kroky ohledně dlc na konzole. Nic víc bych v tom neviděl. Max. dodělávka ještě nějakých detailů na pc.. *15*
-
Není ti líto že až to výjde tak už budeš skákat dávno s klokany ? Nebudeš tady abys nám poreferoval jaké to je pokažené. *7*
-
No odklad komentovat už asi nemá smysl jakož i pozbylo tedy alespoň pro mne předobjednávka. Jsou to pro mně mrtvé peníze. Počká si až to vydají nejspíš už budu potřetí dohrávat Zaklínače nebo nového Dooma *12*
-
Je to 10 her dohromady.
-
co na ty konzolove casual picovine vsichni mate???