Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
Já bych řek že zrovna GTA 5 už žádnou reklamu nepotřebuje
-
Uz jsem to psal i na jednom nejmenovanem hernim webu "AT JDOU DO P*DELE" Zacinaji mne s tim ale kur*a fakt s*at. Jako dost ze jsem si to predobjednal s tim, ze v breznu si to uz konecne zahraju a oni to zase odlozili? At se pak nedivi vsichni ti opicaci ze je tolik piratu. Drahy to je jako pr*el, nedodrzuji se data vydani, miliardy placenych DLC a dost casto neoptimalizovane zabugovany srac*y. Jsem fakt vytocenej. Kolikatej to je odklad GTA v ? ? ? 3ti? Naposled co jsem si neco predojednal, to radsi prochlastam
P.S. Vase nazory a pripominky jsou mi tezce u ******* takze si piste a myslete co chcete -
yeah
-
Tah, kvůli kterýmu lidi ruší předobjednávky je marketingovej tah co má vydělat peníze? Ok. Jinak já to z týhle strany ani nepotřebuju vidět, mně je to jedno, já bych si to koupil za stejný peníze i bez odkladu. Já tyhle globální věci obecně moc neřešim. Stejně jsou lidi prasata a zaslouží si všechno špatný, tak ať z nich R* klidně ždímou peníze. Já to vždycky řešim jenom z mýho pohledu. Víc mě nezajímá. Samozřejmě co se týče her a ostatních nedůležitých věcí. Třeba válka na Ukrajině, nebo holocaust mě mrzí, i když se mě netýká.
-
Ano, zvladnes aj s gamepadom ale nie tak efektivne a rychle ako s mysou. To rovno mozes tvrdit ze mas vacsie IQ ako opica *1*
-
Osobně mě to trochu mrzí, ale jako koncoví uživatel s tím stejně nic neudělám. Na druhou stranu mám 1 měsíc navíc ušetřit další penízky na nové PC, které si plánuji hlavně skrz GTA 5 pořídit.
PS: I špatná reklama je reklama, třeba je to kachna a hra vychází zítra... sry blbá forma útěchy *3* -
hele nech ho bejt, homeles je ted strasne dospelej pac ceka uz 24 let na GTA5, tak pozor *1*
-
Zdravím milý homeles8
Hele tady nejde o čekání. Tady jde o princip a o to, že někdo se sebou prostě nenechá vyjebá*at. Tohle je pouze marketingový tah, který slouží k tomu, aby už tak prosperující firma vyždímala z lidí ještě víc a víc a víc peněz. Chápu tvůj pohled na věc a zaujala mě, jen jsem měl pocit, že nevidíš věc i z téhle strany a mohl by jsi to zhodnotit i takto. (Já taky nejsem člověk, který by si nechal sr*t na hlavu, proto i mě štve tahle plejáda kolem GTA V).
Hezký den. -
Ja uz zamaval bilou vlajkou kdyz oznamlili always online DRM, ted uz se jen smeju.
Tuhle hru budu budto piratit, kupovat za 5euro na steamu a nebo nehrat vubec.
Za usetreny penize sem si objednal collectorku witchera3, jestli si nekdo zaslouzi financni podporu tak Cdprojekt. -
Ale tak, vsichni jsme byli mladi a nedockavi a tesili jsme se na neco vice, nez bylo zdravo a kazde zdrzeni bylo malym utrpenim.
-
Jo no, na PC se porad na neco ceka. Vlastne ani hry nehrajeme a porad cekame na to jedno zlate lejno. Kdezto konzolovi hraci, zvlast ti s nextdegen, maji na vyber ze stovek her a nedockave necekaji az vyjde nejaka poradna hra, kterou nedohraji za par hodin.
-
Nechápu co tu řešíte. Vydržel jsem nehrát GTA V 24 let, tak těch 14 dní už mě nezabije. I kdyby to odložili o rok, tak co, prostě počkám rok. Beztak s tim nic jinýho neudělám. Dokonce jsem třeba na FB čet, že někdo ruší objednávku. Kvůli 14ti dnům. lol. To jako je váš život prázdnej, beze smyslu a GTA 5 vám dá smysl toho života? Někdy mi to tak přijde a to při čtení reakcí na odklad jakýkoliv hry.
-
nápodobně.. :D
-
Co se da delat, tak si holt GTA 5 nekoupim a nezahraju az v dubnu. GTA 5 respektuju, jako kvalitni hru, ale kdybych chtel hrat hry tohodle typu, koupim si na to konzoli. Na PC je dost zabavy i bez AAA her.
-
Konzole tu byly jako herní základ vždy, to se nezmění a taky proč by mělo. Není ale jejich problém, že pc zdegenerovalo a neumí úspěšně odstartovat a perspektivně udržet vlastní produkci s vlastníma výdobytkama. Kdyby na to mělo mět, tak si jede na svým písečku, a na ostatní jebe pejska a bylo by to někde jinde. Ale ono ne...
-
A já už si stihl naplánovat v práci dovolenou na konec března. Ach joooo *7*
-
Sr*čka sr*čka sr*čka... měl jsem už napsaný velký odstavec komentáře, ale pak mi to nepřišlo dost dobré a tři slova na začátku mého komentáře to vystihují nejlépe. Hru mám předobjednanou, i když jsem za to nedal ze své peněženky ani korunu, (trading na cs go),,, docela mě mrzí, že tu hru už v knihovně mám. Radši bych si za to teď koupil třeba Just cause 3, nebo division... ostatně to vyjde ve stejnou dobu. *12* *12* *12*
-
A ted se přiznejte, kdo fakt těm kecům o březnu věřil ? :))) btw absolutní nezájem, neřeším gta a ani celý rockstar ...
-
Nechcu to vydat v rovnakom alebo obdobnom datume, ako vyjde BF Hardline. Aj tak im uz len z principu za 2 rocne opozdenie od konzol za to nedam ani cent.
-
Už aby bylo.