Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde až v polovině dubna
24.2.2015 | Aleš Smutný
187 příspěvků
-
pekne oje*y, za 3 tydny nestihnou opravit nic, hra je hotova uz pul roku a jen to sedi na disku nekde a smrdi, a managment se hada mezi sebou protoze nechou ohrozit prodeje konzolove verze
-
A ne snad? K+M pro chuzi, gamepad pro auta. Dokonale kombo, tohle na konzoli mít nemuzes *15*
-
Já bych řekl, že celkem málo... Lidi, kteří mají jak konzoli, tak PC, už asi mají koupeno a pochybuju, že budou kupovat podruhé. A zbytek PC scény je celkem dost rozmanitý, takže AAA hry to nemají tak lehký. Když třeba od Rimworldu, kterej dělá snad jeden člověk dostanu 100x víc hodin zábavy, než z typické AAA hry, tak je to potom problém.
Ale řekl, bych že tak kolem 1-2 milionů to bude. A Rockstar bude moct ukazovat jak hra výborně vypadá... i když dneska už to že ta hra vypadá dobře, bude k ničemu, když ji každej už hrál.
Já se budu dost rozhodovat, jestli koupit... -
Kdyby PC zaniklo tak mají vývojáři po starostech, s tím souhlasím. Avšak díky PC se pořád posouvá, nejen grafika, dál a dál a nebýt konzolí, na který se musí dělat ohled, tak současný hry jsou old-gen a bylo by to už dávno někde jinde.
-
Aleši, to je Smutný....
-
Nebo aby to nebyla kvalita jako u PC verze GTA IV. :-D
-
To jsem zvedav, kolik toho PC verze proda.Konzole uz dali dohromady pres ctyricet milionu, jenom PS4 ma na konte sedm milionu.
-
Pohodlnejsi ovladani GTA na PC? Ty jsi asi upad ne.
-
A jak víš že Zaklínač bude kvalitní hra.
-
No aby pred PC verzi GTA5 nestihli vydat jeste jednu generaci konzoli. :)
-
a ja su rad ze sis to hral na konzoli a doufam ze na nove one nebo ps4 tak zvanem next gen (nikde nic) generaci :)a ted ja budu plakat o kolik jste se nechali omrdat co se tyka kvality a zpracovani hry :) papa
-
To jo, jen kvůli tomu nemám předobjednáno... Po posledním díle si radši počkám na ohlasy od lidí.
-
Ten pocit, když tu hru máš už skoro rok dohranou a s chutí sleduješ, jak PCčkáři brečí :P
-
Rovno to mamrdkovia možu nazvať GTA VI.
-
lepší rozlišení, víc fps, mody, multiplayer pro víc lidí, lepší grafika, pohodlnější ovládání... jako nezlob se na mě, ale hrát konzolovou verzi, která ma fps lock na 30 a často padá někam ke 20.. to by bylo čiré šílenství
-
PC je ztrata casu, na konzole se snadneji optimalizuje a minimalne krade, vydelano jiz maj nekolik miliard, tak k cemu je PC verze dobra?
-
Rockstar zrejme dúfa, že nastane čo najskôr "KONIEC SVETA", aby to nemuseli na PC vôbec vydať *1*
-
Já se těším jako prase. Ne na tu hru, ale na to, jak to bude přeportované :D.
-
Delay, delay delay... *2* *6*
Koho to pálí, beztak to nestíhaj nezvládají to dokončit v řádném termínu a tak odkládají... Ve finále ani nechci pomyslet jakto dopadne. -
Uz se tesim jak to vyjde uplne zpraseny, tak jako ctverka.
Jinak me je to uplne fuk, bude Zaklinac a Project Cars, kvalitou hry uplne nekde jinde.
A vsem doporucuju podivat se na Cervinkovo labuzo s Anastasovem, ten borec vi co mluvi a krasne tam komentuje situaci jak si delaji vyvojari a publisheri s PC hracu srandu, a ze zanik PC sceny by pro ne byl nejvetsi a okamzita vyhra.