Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to pochopitelné, kdyby to vyšlo současně, neprodalo by se tolik kusů na konzole, kvůli pirátění na PC ale zároveň je to dostatečně dlouho na to aby si kvůli tomu hodně lidí koupilo nové konzole. *3*
    • The art of mass manipulation *3*
  • A pak, že se nedá cestovat v čase. Viď bože.
  • GTA5 výjde na PC halvně proto, aby z toho opět T2 vytřískalo co nejvíce na konzolích i od PC hráčů, protože PC hráči to jen a jen kradou, viz drtivá většina z vás ... proto se taky PC verze nedočká žádné extra úpravy, bude to čistokrevný port, a dobře vám tak!
    • Stavim tvoju lavu kozu a moje prave varla na to, ze to bude najpredavanejsia hra na Steame, ked to konecne vydaju. A potom pri prvej zlave znova. A pri dalsej tiez. A potom znova a znova, tak isto ako GTA IV.
      • ucho
        to je velmi pravděpodobné, však dostat se do té topky není takový problém, stačí prodat kolem 50k kopií.
    • *pozdě
    • Toto som pisal kolegovy nizsie, ale kludne ti to sem skopirujem este raz *7*

Osobne si myslim,ze ti zlodeji na PC su vlastne hraci konzoli, co si na ne kupuju len exkluzivity a vsetko ostatne si stiahnu nelegalne na PC a potom budu dristat, ako PC komunita vsetko kradne a nic si nezasluzi, pritom hraci, ktori nemaju ziadnu konzolu a hraju len na PC si hry uz davno kupuju cez Steam, GOG, Origin a podobne...toto je moj nazor na temu kradnutia na PC
      • Kecy, jsi normální zloděj, to že sis koupil jednu hru z 10ti z tebe nedělá svatouška. Tak tu neval tyhle ty howna.
        • Schválně kvůli tobě jsem se mrkl na STEAM, kolik mám vlastně koupenejch her. Takže 55 her na STEAMu, 5 her na Originu a origosky WoW s datadiskama po Cataclism. Pak uz me WoW nebavilo. (mj. jsem platil i za ofic hrani), Diablo 3 a Guild Wars 2. A asi se budes divit, ale i GTA V si koupim. Navic jsem byl jeden z tech, co podepisovali Rockstaru petici za port GTA V na PC. Az tak hluboko jsem klesl :) A muj nazor je, ze samotnejm Rockstarum vcetne vsem remcajicim konzolistum, se protocej panenky, jaky PCckari udelaji za nakup GTA V trzby... Je sice pravda, ze dost PCckaru vlastni i nejakou tu konzoli (takze ubrali PC kupni silu), ale ja jsem si treba radsi pockal na PC verzi. A urcite nejsem sam. A malem bych zapomnel - nemam v komplu jedinou nelegalni hru. Od ty doby, co pouzivam STEAM.
        • Srandysti... taky jsem dřív stahoval, co by ne, protože jsem chodil do školy a rodiče mi hry nekupovali jako vám dětem. Za kapesný tak maximálně score nebo level, to bylo tak všechno. Co si vydělávám (a že na ty hry stejně moc nezbývá v tomto bordelstátě), tak jsem stáhl tak tři hry, a to jen proto, že ty hry jsou hodně staré, na gog nejsou a na ebay to fakt kupovat nehodlám. Na steamu mám momentálně kolem 160 her, světe div se, legálně že. Ne každý je pirát přátelé, neházejte PCčkáře do jednoho pytle.
          • Kdyz jsi chodil do skoly, mel ses radsi ucit cestinu na misto hrani :-).
            • Jo, jo... "co by" mě taky přaštilo do očí... na zbytek chyb kálím nebo jsou diskutabilní, ale vypovídající hodnotu komentář snad má ne?! *1*
              Jinak jsem z ČJ měl vždy 1/2, u maturity za 3, bo sloh není pro mě *15*
        • Co ty o nem vis? Co on si kupuje a co ne?

To chce docela koule nekoho takhle otevrene nazvat zlodejem jen proto ze hraje hry na PC.

A co sem vubec lezes? Tohle je naprosto jasne clanek pro PC, tak si nahod filtr na cuntsole nahore na games.cz a tahni kydat nekam hnuj s ostatnima dirty cuntsole peasantama, tady jsi ocividne navic kamo.
          • Jak se nám čecho-anglo gumák vzteká... Musím se jako PCčkář stydět za takový vymetený kolegy (a zloděje, i když co já budu povídat, že)
            • ja si hry kupuju....
  • ...GTA IV??
  • Chyba stále neopravená? *1*
  • na titulní stránce (zkopírováno)"PC verze Grand Theft Auto IV vyjde později kvůli dodatečným úpravám" fakt? *7*
    • Je to tak, GTA IV fakt vyslo pozdeji *1*
  • Já to na jednu stranu pochopit, protože ta ht byla primárně dělaná na ty topinkovače tudíš PC verzy musejí pořádně překopat...(Jestli to ale dopadne jak IV tak už at si konzole nechaji GTA)
    • Překopávaj to akorát tak, aby to na PC vyhovovalo mozku lopatám. I když se mi to zdá zbytečný, protože verzyyy stejně nerozeznaj...
      • No ja ti nevim cece, jedna z verzi ma autoaim a ty nazyvas "lopatama" uzivatele ty druhy verze, divny
        • To je mi jedno, co kdo má, já taky čekám na PC verzi, abych jim mohl stáhnout, ale prostě Pc hráči jsou banda vydlabaných omezenců.
          • jo he/he to je kvalitní průjem, takovému symbolu blbosti se nikdo nevyrovná jen tak dál, jsou tu velké okurky ale ty je donutíš aby i ty, vedle tebe stály jako králové. *6*
        • kennyB
          Zase ten autoaim??? Jasně že vám říká lopata a to z důvodu, že se pcčkářům prostě nic nelíbí. Na téhle stránce je možná tak 1% komentářů, kde jsou pcčkáři s něčím spokojeni. Už je mi fakt zle z toho brekotu *11*
          • spatne delas statistiku, 1% to nebude ani odhadem *12*
          • To je fact divny ze u clanku o dalsim odkladu uz tak rok stare hry nejsou lidi spokojeni.

A ano, zase autoaim, muzu volne pokracovat doskakovanim objektu, neostryma texturama a hodinovym swapovanim postav.
            • kennyB
              Trefit nejde nic??? Kdyby jsi s gamepadem hrál častěji, tak se v pohodě trefíš. Tohle není argument. A sedačky jsem si neprohlížel. Grafika byla podle mě perfektní, když si pomyslím, kdy PS3 jako konzole vyšla *3*
            • a nejlepsi je ze ja si tyhle veci, narozdil od hatu vuci PC, nemusim ani vymyslet. S timhle v koutku duse souhlasi kazdy konzolista jen se neopovazi to tady vyslovit
            • Nn hral jsem to na PS3, trefit nejde nic ani kdyz stojis natoz z auta. Textury treba sedacek u auta jsou horsi nez u San Andreas a nejedou se me stalo ze sem v plny rychlosti napalil do "neceho" co se ukazalo byt kosem ktery doskocil az po narazu. *7*
            • kennyB
              To ale není jen u tohohle článku. Kokám, že jsi na konzoli hrál naposledy na PS1, že???
  • Už se těším. U nových her mi ale trošku vadí, že jsou tak objěmné. Zaplatím vždycky známímu třeba dvě stovky, on mi to stáhne a přinese na hardisku oskoušené až ke mě. A mám navíc záruku, že to pojede, protože on to vždy vizkouší u sebe.
    • nechces zaplatit znamymu at ti zkontroluje pravopis?
      • Nechcy proč
  • Njn, nejspis resej, ze PCcakri by asi nebyli moc nadseni, z 800x600 pri 30FPS ...
    • a co teprv to ze se ti pred xichtem v plny rychlosti "spawne" treba kos
  • Bozee nieee! opat bude vychadzat stvroka??? :D
    • Moment! Já čtyřku zrovna hraju a ona má teprve vycházet!!?? *1* *1*
      • jj to byla beta, oficialni verze 4ky vyjde v lednu, tak snad to nebude sh-cenzura-it port :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit