Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    No a autor článku tu už onanuje nad tým, že je dobre, že si R* dáva záležať a chce to čas, aby to nedopadlo ako u GTA 4. Heh tento klasický PR kec povedali aj pri PC verzií GTA 4, takže asi tak *1* Sú to buzeranti, že PC verzia nevyjde rovno s konzolovými. Predaje next-gen verzií by PC verzia nijako neovplyvnila. Na PS 4 a XO nie je stále extra výber a hra typu GTA tam chýba tak konzolisti potom siahnu ako po teplých rožkoch a nájdu sa aj takí, ktorí dostanú na Vianoce dáku konzolu aj s GTA 5 a v januári príde domrvená PC verzia, ktorá dúfam do júna 2015 bude opravená.
    • Mato1987
      Zaujímavý "postreh" , dúfam, že sa tvoja predpoveď nenaplní a hra výjde v januári na PC bez akýchkoľvek problémov.
      • MARTASLJ19
        Ďakujem, lebo málokedy bývajú moje agresívne príspevky ocenené. No ja osobne v to takisto dúfam, ale moc tomu neverím a záčina mi to byť aj dosť ukradnuté po týchto praktikách R*.
    • Tos řekl hezky. :)
  • Dodatečne upravy? To v žarganu Rockstaru znamena ze to na pc zatim ani nejde spustit
  • Njn, nejspis resej, ze PCcakri by asi nebyli moc nadseni, z 800x600 pri 30FPS ...
    • a co teprv to ze se ti pred xichtem v plny rychlosti "spawne" treba kos
  • Keyz
    Klasický PR Kec.
  • ucho
    Další článek o GTA 5, ale proč neobsahuje oproti tomu předpředchozímu naprosto nic nového? je to v podstatě štíhlejší verze tohoto: http://games.tiscali.cz/preview/nova-verze-gta-v-vyjde-na-konzole-v-listopadu-pc-se-docka-az-pristi-rok-242844
    • MrSanta
      Kdybych holdoval konspiračním teoriím a podíval bych se na počet příspěvků pod posledním GTAV zprávou, tak bych mohl špatně usoudit že to tady je aby se zase čtenáři řádně pomlátili v diskuzi *1*
      • kdepak to je JEN PROTO aby se ctenarum vickrat zobrazil text "Neblokujte reklamu mi z ni zijem" *3*
        • MrSanta
          Nemá někdo screenshot? Já ad-block nepoužívám a tohle bych rád viděl. Nechce se mi jenom kvůli tomu ad-block instalovat *15*
          • ucho
            já adblock mám, ale vyfiltroval jsem si i tu lištu. prostě žlutej pruh dole s textem vysokej asi jako ty nadpisy vpravo
            • takhle to vypada: http://i.imgur.com/6O2mUnd.png
  • at uz je to kvuli cemukoliv, tech par mesicu navic nikoho nezabije *5*
    • To možná ne, ale na Vánoce jsme už mohli hrát, na jaro pak žádné tak velké volno nebude.
      • to mi povidej, zaklinac 3 (sberatelka >:D) + skola se nebudou mit radi
  • CrocoRay
    Však ať to pořádně vyladí a pak vydají. A nebyl bych zase tak moc skeptický, protože RockStaři narozdíl od čtyřky nepřecházejí na zbrusu nový engine, ale už s tím mají nějaké zkušenosti, takže o špatnou optimalizaci už ani strach nemám. Navíc mají velké jméno a pochybuji, že si ho budou chtít poškodit a PC verzi nějakou znova odbudou.

A co se týče těch naštvaných řečí, že už to zase odkládají a jak jsou vývojáři zlí. Jo, já sice momentálně nemám zrovna nejlepší počítač a navíc jdu na nějaký čas pryč, takže na hraní ani nemám čas. Ale děláte, jako byste všeci měli rakovinu a zbývalo vám pár měsíců. No tak si to zahrajete o něco později no. A vymlouvat se kvůli toho, že jste si to chtěli koupit, ale takhle si to jen stáhnete warez z netu, to je směšné.

Pokud se na nějakou hru těším, tak si počkám a nebudu se vývojářům mstít za to, že ji chtěli jenom doladit a vylepšit.
    • Kdybych ja pracoval jako vyvojari her, tak si nevydelam na suchej chleba ... zakaznici by jiste meli pochopeni, ze sice potrebujou dat lidem vejplaty, ale holt to jeste 1/4 roku budou muset odlozit... ale pak, pak se jim ty vejplaty spocitaj tak uzasne, ze to jeste nikde nevideli ..
  • To snad ani neni možný, co všechno jste si schopný vymyslet a vytáhnout, jen abyste měli důvod napsat, jak je Rockstar (nebo i jiný vývojář u iných her) zlej a dělá to jen pro peníze reklamu a přitom tydle věci vám můžou bejt úplně jedno. Klidně bych se teď s váma všema vsadil o 50,- že to bude dobrá hra a dobře optimalizovaná i na PC. Mě přijde že se vždycky snažíte jakoby nadřadit nad vývojáře, a přijdete si hrozně chytrý, a ostatní vám dávají +, protože jsou stejně blbý jako ten co to napsal.

Jinak možná je to tím, že do moc diskuzí nechodím, ale tady je to nehorší forum vůbec, je tu největší odpad, jste tu hrozný prasata. Někdy je až neuvěřitelný, co si vymyslíte za důvody, aby jste druhýho vyprovokovali. A je nepochopitelný, že to fakt toho druhýho naštve. Já bych vám dal ban úplně všem, zakázal anonymy a začal s čistým štítem, s novýma lidma. Tohle je strašný.
    • Vsad vyplatu a pak se muzem bavit, za pade si nekoupis ani ciga.
    • Jack1947
      Není možné zavést permanentní ban, možná tak na 99dní a co proxy, hochu máš nick homeless a i ten houmles má víc rozumu jak ty. *7*
    • Dogkiller
      A v čem jsi lepší? Měl bys dostat ban už jen za to, že tady všem nadáváš do prasat. Nic jsi nepředvedl, vystupuješ zde jako anonym, ale hlavně že máš plnou tlamu banů.
    • Tak promin :(
  • mnojo pro PC to bude nejlepšíí verze, táákže až poslední *5*
  • Bozee nieee! opat bude vychadzat stvroka??? :D
    • Moment! Já čtyřku zrovna hraju a ona má teprve vycházet!!?? *1* *1*
      • jj to byla beta, oficialni verze 4ky vyjde v lednu, tak snad to nebude sh-cenzura-it port :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit