Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám
16.9.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Ja si klidne na pc verzi pockam. lepsi nez hrat spatny port je pockat si na hru vyladenou s pc ovladanim a vnitrnostma. Na ps4 atd to bude rychleji pocitam diky ovladani atd jelikoz tam je asi hodne podobne tomu z PS3. i kdyz si myslim ze rockstar vedel od zacatku o gta5 na ps4 ci pc takze to ovladani v nejake forme mel rozpracovane jiz pri zahajeni prodeje.
tuhle hru pokud se ovladani povede urcite na pc za nejakou tu 7stovku rad koupim 1-3 dily jsem si uzival, vice city o neco mene ale i tak za ty penize paradni nasup srandy. a konzolistum to preju at to maji klidne driv verim ze na dvoumetrove telce to bude solidni narez:) -
-
pc ovladani ? tomu ani sam neveris *1*
-
-
Já pořád tvrdím, že hry jako God of War nebo takový Shaun White Snowboarding a i řada dalších her jsou určitě lepší na joysticku, ale u stříleček pořád preferuji myš. Přece jen myší hýbete celou ruku a máte větší cit i odhad než s páčkou, kterou hýbete jedním prstem. Proto také na konzolích bývá výpomoc se zaměřováním apod., ne? Každopádně tu nerýpu do konzolí, ale jen říkám svůj názor.
-
Chápem, že zarytý konzolista nepochopí výhody klávesnica + myš, ale jaksi zabúdaš, my máme možnosť voľby. Nie je problém zapojiť gamepad *5*
-
-
třeba střílení za jízdy z okýnka mi přišlo na myši mnohem jednodušší než na páčce, a pamatujete na tu misi ze San Andreas kdy na střeše baráku sestřelujete nalétávající letadýlka na dálkové ovládání? u konzolové verze jsem málem rozmlátil ovladač, na PC jsem to pak dal napoprvé s prstem v nose *4*
-
-
-
-
V "diskusii" bude opäť riadne nagrcané, aspoň ja to tak vidím, tak pred tým ako sa tu strhne vlna trollovacích, flamovacích a iných spamových príspevkov o lajne, tak si dovolím povedať svoj názor.
Podľa mňa je len a len dobre, že hra výjde so zhruba 2 mesačným oneskorením na PC. Rockstar games sú si plne vedomí, že GTA IV PC verziu odflákli ako sa len dalo a s tými následnymi patchmi a updatami to teda vôbec nevylepšili, práve naopak. Preto pevne verím, že Rockstar tentokrát na optimalizácií popracuje a vydá hru v hrateľnom stave a bez akýchkoľvek väčších problémov.
Po Max Payne 3 rockstar dôverujem, aj keď treba podotknúť , že MP3 bola lineárna strielačka z pohľadu tretej osoby a GTA V je obrovská open world hra. Sám som nesmierne zvedavý ako sa s tým PC portom vysporiadajú a už teraz sa neviem dočkať 27 januára. Jedna pozoruhodnosť je, že ak by hra vyšla 27 februára 2015 tak by to bolo presne 3 roky od toho ako som si hru v jednom nemenovanom kamennom obchode s hrami predobjednal :D Ale ten čas letí -
prece nemuzou rict na plnou hubu,ze dostali zalaceno od sony,aby tu pc verzi alespon trochu zpozdili...
-
-
protože to nedává smysl. proč by mělo platit něco sony a ne microsoft. ty 2 měsíce rozdíl je nic. klidně to může být způsobeno delší dobou strávenou testováním. je rozdíl něco odladit na jeden hw a na pc. navíc stejně jim prodeje na nových konzolích vygenerují mnohem více zisku než na pc, tak proč nenechat konzolím náskok...
-
-
hod si do google "ps2 sales, gta3 sony" pak se sem vrat
-
Nj, hlavne pak zas budou brecet jak se to neprodava, ze za to muzou ty zly pirati ...
Mimochodem, pokud si dobre pamatuju, pri tom minulem pokusu to vyslo po nekolika odkladech ve stavu, ze to neslo ani spustit ...
-
-
-
GTA5 výjde na PC halvně proto, aby z toho opět T2 vytřískalo co nejvíce na konzolích i od PC hráčů, protože PC hráči to jen a jen kradou, viz drtivá většina z vás ... proto se taky PC verze nedočká žádné extra úpravy, bude to čistokrevný port, a dobře vám tak!
-
-
Stavim tvoju lavu kozu a moje prave varla na to, ze to bude najpredavanejsia hra na Steame, ked to konecne vydaju. A potom pri prvej zlave znova. A pri dalsej tiez. A potom znova a znova, tak isto ako GTA IV.
-
-
to je velmi pravděpodobné, však dostat se do té topky není takový problém, stačí prodat kolem 50k kopií.
-
-
*pozdě
-
Toto som pisal kolegovy nizsie, ale kludne ti to sem skopirujem este raz *7*
Osobne si myslim,ze ti zlodeji na PC su vlastne hraci konzoli, co si na ne kupuju len exkluzivity a vsetko ostatne si stiahnu nelegalne na PC a potom budu dristat, ako PC komunita vsetko kradne a nic si nezasluzi, pritom hraci, ktori nemaju ziadnu konzolu a hraju len na PC si hry uz davno kupuju cez Steam, GOG, Origin a podobne...toto je moj nazor na temu kradnutia na PC -
-
Kecy, jsi normální zloděj, to že sis koupil jednu hru z 10ti z tebe nedělá svatouška. Tak tu neval tyhle ty howna.
-
-
Schválně kvůli tobě jsem se mrkl na STEAM, kolik mám vlastně koupenejch her. Takže 55 her na STEAMu, 5 her na Originu a origosky WoW s datadiskama po Cataclism. Pak uz me WoW nebavilo. (mj. jsem platil i za ofic hrani), Diablo 3 a Guild Wars 2. A asi se budes divit, ale i GTA V si koupim. Navic jsem byl jeden z tech, co podepisovali Rockstaru petici za port GTA V na PC. Az tak hluboko jsem klesl :) A muj nazor je, ze samotnejm Rockstarum vcetne vsem remcajicim konzolistum, se protocej panenky, jaky PCckari udelaji za nakup GTA V trzby... Je sice pravda, ze dost PCckaru vlastni i nejakou tu konzoli (takze ubrali PC kupni silu), ale ja jsem si treba radsi pockal na PC verzi. A urcite nejsem sam. A malem bych zapomnel - nemam v komplu jedinou nelegalni hru. Od ty doby, co pouzivam STEAM.
-
Srandysti... taky jsem dřív stahoval, co by ne, protože jsem chodil do školy a rodiče mi hry nekupovali jako vám dětem. Za kapesný tak maximálně score nebo level, to bylo tak všechno. Co si vydělávám (a že na ty hry stejně moc nezbývá v tomto bordelstátě), tak jsem stáhl tak tři hry, a to jen proto, že ty hry jsou hodně staré, na gog nejsou a na ebay to fakt kupovat nehodlám. Na steamu mám momentálně kolem 160 her, světe div se, legálně že. Ne každý je pirát přátelé, neházejte PCčkáře do jednoho pytle.
-
-
Kdyz jsi chodil do skoly, mel ses radsi ucit cestinu na misto hrani :-).
-
-
Jo, jo... "co by" mě taky přaštilo do očí... na zbytek chyb kálím nebo jsou diskutabilní, ale vypovídající hodnotu komentář snad má ne?! *1*
Jinak jsem z ČJ měl vždy 1/2, u maturity za 3, bo sloh není pro mě *15*
-
-
-
Co ty o nem vis? Co on si kupuje a co ne?
To chce docela koule nekoho takhle otevrene nazvat zlodejem jen proto ze hraje hry na PC.
A co sem vubec lezes? Tohle je naprosto jasne clanek pro PC, tak si nahod filtr na cuntsole nahore na games.cz a tahni kydat nekam hnuj s ostatnima dirty cuntsole peasantama, tady jsi ocividne navic kamo. -
-
Jak se nám čecho-anglo gumák vzteká... Musím se jako PCčkář stydět za takový vymetený kolegy (a zloděje, i když co já budu povídat, že)
-
-
ja si hry kupuju....
-
-
-
-
-
-
A pak, že se nedá cestovat v čase. Viď bože.
-
Klidně i více měsíců at to pořádně odladí, ono poslouchat (číst) zase ty vybrečené komentáře a pak nedejbože si tenhle šmejd koupit (§!!) to bych se asi vážně už... *16* takže je dobře že opravy/upravy hlavně opravy a vyladění.
-
-
Ona je otazka jestli na tech opravach, upravach a vyladenich opravdu pracuji. Dost lidi vcetne me tomu moc neveri
-
-
No pořád bych jim věřil víc jak Ubisoftu, který ten jejich Watch Dogs odložil o 6 měsíců a stejně finální verze byla nehorázně zabugovaná. Ubisoftu nejde věřit už ani nos mezi očima, i když pravděpodobně to není jediný vydavatel s tak pochybnou pověstí.
-
To by nebyl R* aby to zas nějak pěkně nesprasil co? uvidíme necháme se překvapit DLCcčka už ted budou asi jistá ne. (tedy až budou vůbec kdy na konzole).
-
-
Zatim rekli jen to ze ps4 a xbone verze bude obsahovat vsechny dlc co zatim vysly na next-gen.
Takze pocitam ze to same bude PC verze, pac tezce pochybuju ze by mela nejaky jiny nebo pridany content. Editor nepocitam, ten je ze 4 -
-
Né tak víš co já měl spíš na mysli že by ty DLccčka jako u IVky byly pěkně zpoplatněný at si pccčkáři zaplatěj stejně jako konzolisti. *5*
-
-
-
-
-
Vlastně by jste měli být R* za ten odklad vděční a né jim nadávat.
-
-
My vsichni moc jsme, Rockstar vypada fact "excited" ohledne releasu na PC a vsadim se ze to bude minimalne tak "amazing and polished" jako GTA4.
Prevazne se tesim na to jak budu zase instalovat games for windows a rockstar social club a kazdou hodinu sosat novy hotfix.
(http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/f0/cb/94f0cb21bd56b93e42b4e712200eced6.jpg) -
-
Games for windows už před nedávnem skončily to si nevěděl? Rockstar social club je "nutné" zlo.
-
-
nevedel :D ja crackuju i hry co koupim
-
-
A proto si pak stěžuješ na služby, o kterých díky crackům vlastně ani nic moc nevíš? *1* Jinak GfWL mi opravdu pilo krev a ze startu jsem ani nevěděl, že jsou savy vázané k účtu, takže pak jsem taky své originální GTA IV musel crackovat.
-
-
Ad steam, trebas zcela konkterni vec, mam na stroji dve sitovky a jednu sem deaktivoval (protoze posrati vyvojari neumej udelat hru, ktera by fungovala, kdyz mas dve, tak musis mit jen jednu, jinak si velmi spolehlive vyberou tu, po ktery se na net nedostanou) ... a steam mi prestal fungovat, lol. Asi hodinu sem hledal v cem je problem, a ze prej asi sem zmenil HW ...
-
Jo, chápu tě, že nerad instaluješ podobné capiny, abych sis mohl zahrát. U mě je to to samé, ale třeba ten Steam mi zase tolik nevadí. I když i tam jsem narazil na jeden problém, kdy si musím z nějakého důvodu stáhnout celou hru z netu, i když mám DVD, které mi to ale odmítá nainstalovat, že prý nějaká chyba s uploadem. Poškozené to DVD určitě není, protože to jinak hru normálně nainstaluje, ale pak záhadně smaže a jede odznova.
-
Jenze to neni jen tohle, podivej, ja mam kuprikladu ze steamu (coz je taky peknej sajrajt) nainstalenej rift, a ten si pekne bez ptani s nakym patchem doinstalil nejakou dalsi podobnou srajdu. Chces neco od ubi? OK, potrebujes podelanej uplay. Chces D3/wow? Battlenet ...
Do <>ce proc bych mel instalovat podobny sragory, kdyz si chci jen zahrat nejakou hru? A velmi casto je to howno platny i to, ze sis koupil krabici s plackou. No a tresnicka na dortu, pak se nekdo tozhodne to zrusit a ty si svoji zaplacenou gamesku muzes leda nalozit ...
-
-
-
-
-
-
Me osobne to stve neskutecne, jeste vic me stve ze PCGAMER hodil odklad mezi "highlight of the week" protoze je prece super ze se na tom pracuje.
Podle me je to reklamni tah, neverim tomu ani slovo. Hlavne vzhledem k tomu ze spousta mensich a mene zkusenych spolecnosti dokaze vydat AAA hry day one jako multiplatform.
OPRAVDU bych se divil ze to rockstaru, ktery ma v podstate monopol na mestske sandbox akce, trvalo rok a pul. Kor kdyz se vezme v potaz je PC verze nebude mit absolutne zadny content navic pokud clovek nepocita editor z GTA4