Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám
16.9.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Já pořád tvrdím, že hry jako God of War nebo takový Shaun White Snowboarding a i řada dalších her jsou určitě lepší na joysticku, ale u stříleček pořád preferuji myš. Přece jen myší hýbete celou ruku a máte větší cit i odhad než s páčkou, kterou hýbete jedním prstem. Proto také na konzolích bývá výpomoc se zaměřováním apod., ne? Každopádně tu nerýpu do konzolí, ale jen říkám svůj názor.
-
Kdyz jsem byl na stredni, tak jsem si taky zadny hry nekupoval, u studentu se to da tak nejak pochopit. Dneska uz mam drtivou vetsinu her originalnich. Smutny je, kdyz krade i pracujici clovek, co by na to ty prachy mel a to jen z duvodu, ze muze.
-
" protože víme, jak to zpočátku vypadalo u Grand Theft Auto IV" jenze 4 mela taky odklad *13*
-
třeba střílení za jízdy z okýnka mi přišlo na myši mnohem jednodušší než na páčce, a pamatujete na tu misi ze San Andreas kdy na střeše baráku sestřelujete nalétávající letadýlka na dálkové ovládání? u konzolové verze jsem málem rozmlátil ovladač, na PC jsem to pak dal napoprvé s prstem v nose *4*
-
Chápem, že zarytý konzolista nepochopí výhody klávesnica + myš, ale jaksi zabúdaš, my máme možnosť voľby. Nie je problém zapojiť gamepad *5*
-
pc ovladani ? tomu ani sam neveris *1*
-
The art of mass manipulation *3*
-
Ja si klidne na pc verzi pockam. lepsi nez hrat spatny port je pockat si na hru vyladenou s pc ovladanim a vnitrnostma. Na ps4 atd to bude rychleji pocitam diky ovladani atd jelikoz tam je asi hodne podobne tomu z PS3. i kdyz si myslim ze rockstar vedel od zacatku o gta5 na ps4 ci pc takze to ovladani v nejake forme mel rozpracovane jiz pri zahajeni prodeje.
tuhle hru pokud se ovladani povede urcite na pc za nejakou tu 7stovku rad koupim 1-3 dily jsem si uzival, vice city o neco mene ale i tak za ty penize paradni nasup srandy. a konzolistum to preju at to maji klidne driv verim ze na dvoumetrove telce to bude solidni narez:) -
je to tak spousta lidi s konzoli ma i PC a je to jedinej duvod, vytriskat vytrsikat vytrskat, nez se to zacne krast ve velkem :) (pro lolky: ano take cekam na PC verzi) Ale toze by to melo byt neco extra a odklad je jen proto aby ji mohli radne vymazlit mi prijde jako pekna blbost :) Ale kdyz uz jim to tak trva tak doufam ze uvidim poprve v zivote od GTA 1 :D optimalizovany GTA na PC, to by bylo fakt cool.
-
Ad steam, trebas zcela konkterni vec, mam na stroji dve sitovky a jednu sem deaktivoval (protoze posrati vyvojari neumej udelat hru, ktera by fungovala, kdyz mas dve, tak musis mit jen jednu, jinak si velmi spolehlive vyberou tu, po ktery se na net nedostanou) ... a steam mi prestal fungovat, lol. Asi hodinu sem hledal v cem je problem, a ze prej asi sem zmenil HW ...
-
mnojo pro PC to bude nejlepšíí verze, táákže až poslední *5*
-
Ďakujem, lebo málokedy bývajú moje agresívne príspevky ocenené. No ja osobne v to takisto dúfam, ale moc tomu neverím a záčina mi to byť aj dosť ukradnuté po týchto praktikách R*.
-
Dokud jsem se "veřejně" nepřiznal tak dotyčný zde věděli leda Houno. Fakt mistři dedeukce... ted už mně bohužel znaj jak své boty. To já jsem ten zkažený. *15* Pak vítej v klubu pirátů tedy.
-
Ono jde hlavně o prodej konzolí a ne o prodej hry na PC.
-
to je velmi pravděpodobné, však dostat se do té topky není takový problém, stačí prodat kolem 50k kopií.
-
Jo, jo... "co by" mě taky přaštilo do očí... na zbytek chyb kálím nebo jsou diskutabilní, ale vypovídající hodnotu komentář snad má ne?! *1*
Jinak jsem z ČJ měl vždy 1/2, u maturity za 3, bo sloh není pro mě *15* -
Stavim tvoju lavu kozu a moje prave varla na to, ze to bude najpredavanejsia hra na Steame, ked to konecne vydaju. A potom pri prvej zlave znova. A pri dalsej tiez. A potom znova a znova, tak isto ako GTA IV.
-
jo he/he to je kvalitní průjem, takovému symbolu blbosti se nikdo nevyrovná jen tak dál, jsou tu velké okurky ale ty je donutíš aby i ty, vedle tebe stály jako králové. *6*
-
Je to rebel!
-
to je tím, že byl 3x přepisován název článku, což není zrovna standardní záležitost...