Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám
16.9.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Schválně kvůli tobě jsem se mrkl na STEAM, kolik mám vlastně koupenejch her. Takže 55 her na STEAMu, 5 her na Originu a origosky WoW s datadiskama po Cataclism. Pak uz me WoW nebavilo. (mj. jsem platil i za ofic hrani), Diablo 3 a Guild Wars 2. A asi se budes divit, ale i GTA V si koupim. Navic jsem byl jeden z tech, co podepisovali Rockstaru petici za port GTA V na PC. Az tak hluboko jsem klesl :) A muj nazor je, ze samotnejm Rockstarum vcetne vsem remcajicim konzolistum, se protocej panenky, jaky PCckari udelaji za nakup GTA V trzby... Je sice pravda, ze dost PCckaru vlastni i nejakou tu konzoli (takze ubrali PC kupni silu), ale ja jsem si treba radsi pockal na PC verzi. A urcite nejsem sam. A malem bych zapomnel - nemam v komplu jedinou nelegalni hru. Od ty doby, co pouzivam STEAM.
-
Dotaz na redakci (nebo technické oddělení webu, pokud je :) )
Dalo by se prosím něco udělat s RSS? Odebírám několik kanálů s různým zaměřením ale jen na Games mi každý článek dorazí tak 2x - 3x Zrovna v tomhle případě to bylo nejdřív: "GTA V se na PC zpozdí kvůli nutnosti dodatečných úprav", pak dokonce "PC verze Grand Theft Auto IV vyjde později kvůli dodatečným úpravám" a ve finále "PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám". Všechny linky samozřejmě funkční, odkazující vždy na aktuální verzi článku. Dělalo jak kdysi v Google Readeru, tak teď ve feedly. Díky
P.S.: Vím, asi takhle v diskuzi mlátím prázdnou slámu, máte to někdo taky tak?? -
Nechcy proč
-
Ani ne, naposled sem si od nich koupil levný GTA IV když bylo asi 3 roky starý už a Max Payne 3 sem vůbec nehrál, takže jim snad můžu dát šanci an tohle ne? A nebo to mam rovnou upirátit? *4* aby tady týpci na games nadávali jakej sem zlej a jakej sem odpad společnosti a jak je to strašně moc zlá věc a že bych z toho měl mít výčitky svědomí.
-
ja si hry kupuju....
-
Kdyz jsi chodil do skoly, mel ses radsi ucit cestinu na misto hrani :-).
-
Jo, chápu tě, že nerad instaluješ podobné capiny, abych sis mohl zahrát. U mě je to to samé, ale třeba ten Steam mi zase tolik nevadí. I když i tam jsem narazil na jeden problém, kdy si musím z nějakého důvodu stáhnout celou hru z netu, i když mám DVD, které mi to ale odmítá nainstalovat, že prý nějaká chyba s uploadem. Poškozené to DVD určitě není, protože to jinak hru normálně nainstaluje, ale pak záhadně smaže a jede odznova.
-
Dva měsíce odklad? Tak se z toho všichni složíme.. Nejdřív to udělají pro nové konzole, a pak mají dva měsíce na "port" pro PC.
logikááá -
Dodatečne upravy? To v žarganu Rockstaru znamena ze to na pc zatim ani nejde spustit
-
Jak se nám čecho-anglo gumák vzteká... Musím se jako PCčkář stydět za takový vymetený kolegy (a zloděje, i když co já budu povídat, že)
-
http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm
-
Srandysti... taky jsem dřív stahoval, co by ne, protože jsem chodil do školy a rodiče mi hry nekupovali jako vám dětem. Za kapesný tak maximálně score nebo level, to bylo tak všechno. Co si vydělávám (a že na ty hry stejně moc nezbývá v tomto bordelstátě), tak jsem stáhl tak tři hry, a to jen proto, že ty hry jsou hodně staré, na gog nejsou a na ebay to fakt kupovat nehodlám. Na steamu mám momentálně kolem 160 her, světe div se, legálně že. Ne každý je pirát přátelé, neházejte PCčkáře do jednoho pytle.
-
To je mi jedno, co kdo má, já taky čekám na PC verzi, abych jim mohl stáhnout, ale prostě Pc hráči jsou banda vydlabaných omezenců.
-
Trefit nejde nic??? Kdyby jsi s gamepadem hrál častěji, tak se v pohodě trefíš. Tohle není argument. A sedačky jsem si neprohlížel. Grafika byla podle mě perfektní, když si pomyslím, kdy PS3 jako konzole vyšla *3*
-
Konečně na PS4, už aby to bylo... "prej na čtverku to nikdy nevyjde" *1* *1* *1*
-
spatne delas statistiku, 1% to nebude ani odhadem *12*
-
a proč píšeš mezeru před tečkou a čárkou?
-
Pokud to vydají a bude to opravdu běhat jak má, když to tedy teď tak moc odlaďují pro PC, tak mě ten odklad fakt neštve.
-
to mi povidej, zaklinac 3 (sberatelka >:D) + skola se nebudou mit radi
-
Proč z nás zase dělají voly? Na "dodatečné úpravy" měli kolik? Rok a půl?