Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám
16.9.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Moment! Já čtyřku zrovna hraju a ona má teprve vycházet!!?? *1* *1*
-
No ja ti nevim cece, jedna z verzi ma autoaim a ty nazyvas "lopatama" uzivatele ty druhy verze, divny
-
Ale ja bych ti to udelal zcela realne ... prijdes na letiste, chces pucit vrtulnik ... OK, tuhle nam dejte cislo kreditky (realny) ... jeste potrebujete natankovat ... nj, to mame za $10 ... no a jeste k tomu musime prihodit VAT. ... ale pane ridici, vy ste jel po meste 250 ... to mame za $100.
-
Překopávaj to akorát tak, aby to na PC vyhovovalo mozku lopatám. I když se mi to zdá zbytečný, protože verzyyy stejně nerozeznaj...
-
Chyba stále neopravená? *1*
-
Jenze to neni jen tohle, podivej, ja mam kuprikladu ze steamu (coz je taky peknej sajrajt) nainstalenej rift, a ten si pekne bez ptani s nakym patchem doinstalil nejakou dalsi podobnou srajdu. Chces neco od ubi? OK, potrebujes podelanej uplay. Chces D3/wow? Battlenet ...
Do <>ce proc bych mel instalovat podobny sragory, kdyz si chci jen zahrat nejakou hru? A velmi casto je to howno platny i to, ze sis koupil krabici s plackou. No a tresnicka na dortu, pak se nekdo tozhodne to zrusit a ty si svoji zaplacenou gamesku muzes leda nalozit ... -
Aby to nedopadlo jak BF že? Nojo vždyt oni maj hráče rádi, daj jím novou protičíterskou ochranu a Dlccčka za hubičku... ne to už by bylo fakt moc aby R* šel na pc touhle cestou lol.
-
na titulní stránce (zkopírováno)"PC verze Grand Theft Auto IV vyjde později kvůli dodatečným úpravám" fakt? *7*
-
Až PCčkáři přestanou hrát na warezenou, tak vám to možná zároveň vydají...
A ne, prosím, neargumentuj mě tady, že na starých konzolích warez jede taky...není to takové procento, jako na PC. -
Kdybych ja pracoval jako vyvojari her, tak si nevydelam na suchej chleba ... zakaznici by jiste meli pochopeni, ze sice potrebujou dat lidem vejplaty, ale holt to jeste 1/4 roku budou muset odlozit... ale pak, pak se jim ty vejplaty spocitaj tak uzasne, ze to jeste nikde nevideli ..
-
Né tak víš co já měl spíš na mysli že by ty DLccčka jako u IVky byly pěkně zpoplatněný at si pccčkáři zaplatěj stejně jako konzolisti. *5*
-
A proto si pak stěžuješ na služby, o kterých díky crackům vlastně ani nic moc nevíš? *1* Jinak GfWL mi opravdu pilo krev a ze startu jsem ani nevěděl, že jsou savy vázané k účtu, takže pak jsem taky své originální GTA IV musel crackovat.
-
No pořád bych jim věřil víc jak Ubisoftu, který ten jejich Watch Dogs odložil o 6 měsíců a stejně finální verze byla nehorázně zabugovaná. Ubisoftu nejde věřit už ani nos mezi očima, i když pravděpodobně to není jediný vydavatel s tak pochybnou pověstí.
-
Hmm => priste jim das jeste jednu sanci, ale jestli pak ... no dobre, tak jeste jednou ... sak oni se prece tak snazej ...
-
Já to na jednu stranu pochopit, protože ta ht byla primárně dělaná na ty topinkovače tudíš PC verzy musejí pořádně překopat...(Jestli to ale dopadne jak IV tak už at si konzole nechaji GTA)
-
Osobne si myslim,ze ti zlodeji na PC su vlastne hraci konzoli, co si na ne kupuju len exkluzivity a vsetko ostatne si stiahnu nelegalne na PC a potom budu dristat, ako PC komunita vsetko kradne a nic si nezasluzi, pritom hraci, ktori nemaju ziadnu konzolu a hraju len na PC si hry uz davno kupuju cez Steam, GOG, Origin a podobne...toto je moj nazor na temu kradnutia na PC *3*
-
nechces zaplatit znamymu at ti zkontroluje pravopis?
-
a co teprv to ze se ti pred xichtem v plny rychlosti "spawne" treba kos
-
Už se těším. U nových her mi ale trošku vadí, že jsou tak objěmné. Zaplatím vždycky známímu třeba dvě stovky, on mi to stáhne a přinese na hardisku oskoušené až ke mě. A mám navíc záruku, že to pojede, protože on to vždy vizkouší u sebe.
-
nevedel :D ja crackuju i hry co koupim