Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám
16.9.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Klidně i více měsíců at to pořádně odladí, ono poslouchat (číst) zase ty vybrečené komentáře a pak nedejbože si tenhle šmejd koupit (§!!) to bych se asi vážně už... *16* takže je dobře že opravy/upravy hlavně opravy a vyladění.
-
A v čem jsi lepší? Měl bys dostat ban už jen za to, že tady všem nadáváš do prasat. Nic jsi nepředvedl, vystupuješ zde jako anonym, ale hlavně že máš plnou tlamu banů.
-
já adblock mám, ale vyfiltroval jsem si i tu lištu. prostě žlutej pruh dole s textem vysokej asi jako ty nadpisy vpravo
-
protože to nedává smysl. proč by mělo platit něco sony a ne microsoft. ty 2 měsíce rozdíl je nic. klidně to může být způsobeno delší dobou strávenou testováním. je rozdíl něco odladit na jeden hw a na pc. navíc stejně jim prodeje na nových konzolích vygenerují mnohem více zisku než na pc, tak proč nenechat konzolím náskok...
-
Tak promin :(
-
Nemá někdo screenshot? Já ad-block nepoužívám a tohle bych rád viděl. Nechce se mi jenom kvůli tomu ad-block instalovat *15*
-
To snad ani neni možný, co všechno jste si schopný vymyslet a vytáhnout, jen abyste měli důvod napsat, jak je Rockstar (nebo i jiný vývojář u iných her) zlej a dělá to jen pro peníze reklamu a přitom tydle věci vám můžou bejt úplně jedno. Klidně bych se teď s váma všema vsadil o 50,- že to bude dobrá hra a dobře optimalizovaná i na PC. Mě přijde že se vždycky snažíte jakoby nadřadit nad vývojáře, a přijdete si hrozně chytrý, a ostatní vám dávají +, protože jsou stejně blbý jako ten co to napsal.
Jinak možná je to tím, že do moc diskuzí nechodím, ale tady je to nehorší forum vůbec, je tu největší odpad, jste tu hrozný prasata. Někdy je až neuvěřitelný, co si vymyslíte za důvody, aby jste druhýho vyprovokovali. A je nepochopitelný, že to fakt toho druhýho naštve. Já bych vám dal ban úplně všem, zakázal anonymy a začal s čistým štítem, s novýma lidma. Tohle je strašný. -
at uz je to kvuli cemukoliv, tech par mesicu navic nikoho nezabije *5*
-
mne by zajimalo jak je to dnes s MP hrajeto na odlgenech jeste nekdo?
-
kdepak to je JEN PROTO aby se ctenarum vickrat zobrazil text "Neblokujte reklamu mi z ni zijem" *3*
-
prece nemuzou rict na plnou hubu,ze dostali zalaceno od sony,aby tu pc verzi alespon trochu zpozdili...
-
proc tu jejich reklamstinu pretiskujete???
-
Nechceš platiť 3 krát plnú cenu za v podstate rovnakú hru? Riešenie je predsa veľmi prosté, hru jednoducho nekupuj, počkaj si až výjdu všetky verzie a potom uváž, ktorá verzia ti príde najvhodnejšia.
-
Zaujímavý "postreh" , dúfam, že sa tvoja predpoveď nenaplní a hra výjde v januári na PC bez akýchkoľvek problémov.
-
Kdybych holdoval konspiračním teoriím a podíval bych se na počet příspěvků pod posledním GTAV zprávou, tak bych mohl špatně usoudit že to tady je aby se zase čtenáři řádně pomlátili v diskuzi *1*
-
V "diskusii" bude opäť riadne nagrcané, aspoň ja to tak vidím, tak pred tým ako sa tu strhne vlna trollovacích, flamovacích a iných spamových príspevkov o lajne, tak si dovolím povedať svoj názor.
Podľa mňa je len a len dobre, že hra výjde so zhruba 2 mesačným oneskorením na PC. Rockstar games sú si plne vedomí, že GTA IV PC verziu odflákli ako sa len dalo a s tými následnymi patchmi a updatami to teda vôbec nevylepšili, práve naopak. Preto pevne verím, že Rockstar tentokrát na optimalizácií popracuje a vydá hru v hrateľnom stave a bez akýchkoľvek väčších problémov.
Po Max Payne 3 rockstar dôverujem, aj keď treba podotknúť , že MP3 bola lineárna strielačka z pohľadu tretej osoby a GTA V je obrovská open world hra. Sám som nesmierne zvedavý ako sa s tým PC portom vysporiadajú a už teraz sa neviem dočkať 27 januára. Jedna pozoruhodnosť je, že ak by hra vyšla 27 februára 2015 tak by to bolo presne 3 roky od toho ako som si hru v jednom nemenovanom kamennom obchode s hrami predobjednal :D Ale ten čas letí -
počítač má možná každý, ale moc lidí si na něj GTA 5 nekoupí, tak proč to dělat prioritně.
-
Bohuzel ne kazdy na nem hraje hry a jeste mensi je skupina tech, kteri jsou ochotni za ne platit (zvlast plnou cenu). S tim na konzolich problem neni a prachy jsou, jak vime, vzdy na prvnim miste
-
A přitom by to mělo být přesně naopak. Hra měla vyjít primárně na PC, konzole měly čekat. Počítač má doma každý.
-
no co, hlavně, že vyjde