Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mne by zajimalo jak je to dnes s MP hrajeto na odlgenech jeste nekdo?
    • PS3 verze se hraje docela dost :)
  • Jestli to i pak vyjde zmršený jak GTA IV tak už si od nich nikdy nic nekoupim, už teď se mi vůbec nechce ale dám jim šanci a doufám, že to nepodělaj.
    • Hmm => priste jim das jeste jednu sanci, ale jestli pak ... no dobre, tak jeste jednou ... sak oni se prece tak snazej ...
      • Ani ne, naposled sem si od nich koupil levný GTA IV když bylo asi 3 roky starý už a Max Payne 3 sem vůbec nehrál, takže jim snad můžu dát šanci an tohle ne? A nebo to mam rovnou upirátit? *4* aby tady týpci na games nadávali jakej sem zlej a jakej sem odpad společnosti a jak je to strašně moc zlá věc a že bych z toho měl mít výčitky svědomí.
        • Jack1947
          Dokud jsem se "veřejně" nepřiznal tak dotyčný zde věděli leda Houno. Fakt mistři dedeukce... ted už mně bohužel znaj jak své boty. To já jsem ten zkažený. *15* Pak vítej v klubu pirátů tedy.
      • Jack1947
        Aby to nedopadlo jak BF že? Nojo vždyt oni maj hráče rádi, daj jím novou protičíterskou ochranu a Dlccčka za hubičku... ne to už by bylo fakt moc aby R* šel na pc touhle cestou lol.
        • Ale ja bych ti to udelal zcela realne ... prijdes na letiste, chces pucit vrtulnik ... OK, tuhle nam dejte cislo kreditky (realny) ... jeste potrebujete natankovat ... nj, to mame za $10 ... no a jeste k tomu musime prihodit VAT. ... ale pane ridici, vy ste jel po meste 250 ... to mame za $100.
  • Dva měsíce odklad? Tak se z toho všichni složíme.. Nejdřív to udělají pro nové konzole, a pak mají dva měsíce na "port" pro PC.

logikááá
  • PCčkáři si počkají , až z konzolistů vytřístkáme nějaký prachy . ( ta tečka je tam záměrně , nepíši spisovně)
    • je to tak spousta lidi s konzoli ma i PC a je to jedinej duvod, vytriskat vytrsikat vytrskat, nez se to zacne krast ve velkem :) (pro lolky: ano take cekam na PC verzi) Ale toze by to melo byt neco extra a odklad je jen proto aby ji mohli radne vymazlit mi prijde jako pekna blbost :) Ale kdyz uz jim to tak trva tak doufam ze uvidim poprve v zivote od GTA 1 :D optimalizovany GTA na PC, to by bylo fakt cool.
    • ucho
      a proč píšeš mezeru před tečkou a čárkou?
      • Inquisitor
        Je to rebel!
  • v zalive to snad bude o par dni skor :)
  • Konečně na PS4, už aby to bylo... "prej na čtverku to nikdy nevyjde" *1* *1* *1*
  • Už se těším. U nových her mi ale trošku vadí, že jsou tak objěmné. Zaplatím vždycky známímu třeba dvě stovky, on mi to stáhne a přinese na hardisku oskoušené až ke mě. A mám navíc záruku, že to pojede, protože on to vždy vizkouší u sebe.
    • nechces zaplatit znamymu at ti zkontroluje pravopis?
      • Nechcy proč
  • Já to na jednu stranu pochopit, protože ta ht byla primárně dělaná na ty topinkovače tudíš PC verzy musejí pořádně překopat...(Jestli to ale dopadne jak IV tak už at si konzole nechaji GTA)
    • Překopávaj to akorát tak, aby to na PC vyhovovalo mozku lopatám. I když se mi to zdá zbytečný, protože verzyyy stejně nerozeznaj...
      • No ja ti nevim cece, jedna z verzi ma autoaim a ty nazyvas "lopatama" uzivatele ty druhy verze, divny
        • To je mi jedno, co kdo má, já taky čekám na PC verzi, abych jim mohl stáhnout, ale prostě Pc hráči jsou banda vydlabaných omezenců.
          • jo he/he to je kvalitní průjem, takovému symbolu blbosti se nikdo nevyrovná jen tak dál, jsou tu velké okurky ale ty je donutíš aby i ty, vedle tebe stály jako králové. *6*
        • kennyB
          Zase ten autoaim??? Jasně že vám říká lopata a to z důvodu, že se pcčkářům prostě nic nelíbí. Na téhle stránce je možná tak 1% komentářů, kde jsou pcčkáři s něčím spokojeni. Už je mi fakt zle z toho brekotu *11*
          • spatne delas statistiku, 1% to nebude ani odhadem *12*
          • To je fact divny ze u clanku o dalsim odkladu uz tak rok stare hry nejsou lidi spokojeni.

A ano, zase autoaim, muzu volne pokracovat doskakovanim objektu, neostryma texturama a hodinovym swapovanim postav.
            • kennyB
              Trefit nejde nic??? Kdyby jsi s gamepadem hrál častěji, tak se v pohodě trefíš. Tohle není argument. A sedačky jsem si neprohlížel. Grafika byla podle mě perfektní, když si pomyslím, kdy PS3 jako konzole vyšla *3*
            • a nejlepsi je ze ja si tyhle veci, narozdil od hatu vuci PC, nemusim ani vymyslet. S timhle v koutku duse souhlasi kazdy konzolista jen se neopovazi to tady vyslovit
            • Nn hral jsem to na PS3, trefit nejde nic ani kdyz stojis natoz z auta. Textury treba sedacek u auta jsou horsi nez u San Andreas a nejedou se me stalo ze sem v plny rychlosti napalil do "neceho" co se ukazalo byt kosem ktery doskocil az po narazu. *7*
            • kennyB
              To ale není jen u tohohle článku. Kokám, že jsi na konzoli hrál naposledy na PS1, že???
  • Dotaz na redakci (nebo technické oddělení webu, pokud je :) )
    Dalo by se prosím něco udělat s RSS? Odebírám několik kanálů s různým zaměřením ale jen na Games mi každý článek dorazí tak 2x - 3x Zrovna v tomhle případě to bylo nejdřív: "GTA V se na PC zpozdí kvůli nutnosti dodatečných úprav", pak dokonce "PC verze Grand Theft Auto IV vyjde později kvůli dodatečným úpravám" a ve finále "PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám". Všechny linky samozřejmě funkční, odkazující vždy na aktuální verzi článku. Dělalo jak kdysi v Google Readeru, tak teď ve feedly. Díky
    P.S.: Vím, asi takhle v diskuzi mlátím prázdnou slámu, máte to někdo taky tak??
    • ucho
      to je tím, že byl 3x přepisován název článku, což není zrovna standardní záležitost...
  • " protože víme, jak to zpočátku vypadalo u Grand Theft Auto IV" jenze 4 mela taky odklad *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit