Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč, ale mám takové tušení, že tentokrát Rockstaru port vyjde a bude to pecka.
    Uvidíme, jestli se za pět dní nebudu při vzpomínce na tento komentář chytat za hlavu *1*
    • Portujou to lide stojici za tretim Maxem Paynem, takze predpoklady pro dobry port to rozhodne ma.
  • Opravdu jsem zvědav na optimalizaci :-)
    • Já právě furt váhám, jestli do toho jít nebo ne. S hrama problém vcelku nemám, ale bojím se, že toto budu muset hrát na low a v tom případě to kupovat nebudu :D Spíš si počkám, jak ta optimalizace bude vypadat.

i5 2500
      16gb ram 1600
      gtx 560 ti
      • Ja myslim, ze by ti to melo jet slusne. Porovnal jsem tvuj HW s doporucenymi pozadavky na game-debate (snad to tu nebudou povazovat za reklamu) a i5 3470 je o 7% rychlejsi nez i5 2500, coz je pomerne zanedbatelne. GTX 660 je pak rychlejsi nez GTX 560Ti o 23%. To uz je vic, ale kdyz srovnam GTX 560Ti s 9800 GT, je to rozdil nejakych 140% ve prospech 560Ti samozrejme. To je ale imo chyba, protoze Atina 4870 je mnohem rychlejsi a rozdil proti tve karte je "jen" 64%. Celkove si z toho muzes udelat pomerne solidni obrazek. Tvuj HW tak miri na stredni detaily v solidnim rozliseni. Samozrejme za predpokladu, ze se optimalizace povede. *3*
        • No já jsem si to taky cca spočítal na medium s nativkem. No uvidíme, počkám pár dnů/týdnů po vydání, jak to kdo a jak na čem rozjel. Právě já jsem úchylnej na FPS, takže mě to musí jet TOP. Ale zase to nechci jet na minimum a nějaký hnus rozliško.
      • v pohodě na střední detaily, nejslabší článek je ta grafika, dneska už nic moc, neuvažoval si o upgradu? Netuším jaká je 960, v době kdy jsem kupoval kartu tak ještě nebyla na trhu, bohužel kvůli kurzu od vydání rychle zdražila, takže je skoro jedno, jestli si koupíš 960 nebo 970. Já koupil 970 a jestli mi to nepojede na plný, tak se fakt naštvu, protože tahle hra je jeden z důvodů, proč jsem do toho šel, s mizernou optimalizací ale počítám, takže jestli to nerozjedu na full po releasu, myslím že po vlně protestů od hráčů a smršti patchů už ano
        • no ta gtx 560 ti v tý době, kdy se to stavělo, byla hodně dobrá. :) No jako uvažoval, ale teď mám jiný priority právě, než upgradovat PC :-/ Je mi přeci jen už 28, čeká mě svatba, dodělat byt atd. Takže teď zbytečných cca 7k nemám *1* *1*
          • tak to gratulace, rodina je důležitější než GTA na plný detaily *1* já se ještě ženit nehodlám, ač jsem o 2 roky starší, takže nový komp byl jasná volba. Ale dle starých tradic by svatbu měla platit rodina nevěsty *3*
            • tak jako určitě většinu peněz pokryjí naši a její rodiče to je ok. Ale to jsme se domluvili kolik to bude a víc po nich prostě chtít nebudu *1*
      • To je zvláštní konfigurace. Na tom PC provozuješ nějaký databáze, že máš 16GB RAM?
        Jako rozjedeš to, ale nečekej nějaký hody.
        • Právě, že né. Já si to stavěl před třema lety. Pak asi za rok jsem výhodně koupil další disk a k tomu těch 8gb ramek. Vím, že je to "zbytečný". :) No podle těch reakcí to vidím na low. V tom případě na to prdim nejspíš :D
          • šišmajra, tak to stáhni, zkus, když to poběží dobře, kup to :)
            • paneboze konecne nekdo kdo chape warez, smekam
            • Jako někde na warezu? Ne, dík. Spíš by mohli udělat nějakou start verzi, kde s to dá zkusit *3*
              • Reakce na příspěvek:

+tu máme takové kteří se na warezu vezou... Piráti. Ti jsou fuj.... A oprava poslední věty v předchozím příspěvku.... Tržba je doma. Vemte si poslední simcity.
              • Reakce na příspěvek:

Ano, warez. Dema jsou dnes rarita. Warez neznamená jenom krádež, jak se jej snaží prezentovat.
                Sama si hru stáhnu a po hodině určím, že se mi líbí (koupím), nelíbí (smažu).
                10k staženo na warezu neznamená "10k x cena = ztráta" část hru koupí a část by ji stejně nekoupila. Ztráta jsou ti, kteří si ji zkusí a smažou. Ti by jinak hru koupili a měli smůlu. Ale třeba je doma :-D
      • Tady je to bez diskuze. Low, pokud to vůbec rozjedeš.
        • OS: Windows 8.1 64bit, Windows 8 64bit, Windows 7 64bit Service Pack 1, Windows Vista 64bit Service Pack 2* (*na OS Vista je vyžadována grafická karta NVIDIA)
          Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (4 jádra) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 jádra) @ 2,5 GHz
          Memory: 4 GB RAM
          Graphics: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
          Hard Drive: 65 GB available space

Podle tohodle bych to měl rozjet absolutně v pohodě (alespoň medium bez antialiasingu ne?)
          • * toto jsou minimální požadavky...
        • Ironie?
          Minimální požadavky s velkou rezervou splňuje, takže GTA5 by mu určitě jela .. otázkou je jen, na jaké detaily
          • kdepak ironie, trolling
  • Byl bych radši za lepší fyziku a damage vozidel.
  • Aplikace Transmission je připravena, teď už jen vložit torrent, stáhnout během pár hodin GTA V, nainstalovat a divoce mrdаt. To vše 14.4.2015.
    • Ted uz jen oznameni red dead redeption2 na next gen ps4 a divoce kakat na pc gta5. *1*
      • já by som sa ták netešil že only ps4 touste
        • Vsak ne jen na ps4,ale i na xone a za 2roky na pc.
          • Ja bych to o tom touste zas tak neprehanel!Jen co prijdou nove engine!I pckonzole je tak sylna,kolik das do graficke karty!A ja s tou svoji krabickou jsem spokojen.Uz ted mi vydrzela dyl jak prvni ps3!A co je nejdulezitejsi,neni v ni prach,coz je velice zajmave!Kdyz jsem rozdal prvni ps3 tak tam bylo na vrtuli prachu az hruza,ps4 ani tuk,ps3 slim,mela sitko,to stacilo vyklepat a taky v poho,tu mam do ted!krom sitka se prach nikam nedostane.Dobra archytektura.Vse se da perfekne vycistit!Jak u ps3 slim1,tak ps4.
  • Patrim k tem co nestahujou! Mam uz objednano ze steamu(1600kc sice boli, ale ne tak jako dva roky cekani) a davno stazeno celych 60gb, cekam na utery!

By me zajimalo kolik konzolistu se dokaze prenest pres tu detinskou "valku" a PCckarum GTA po dvou letech cekani preje.
    • proc proboha??? ja ji mam objednanou v pekne krabicce takze ji kdykoliv nainstaluji 100x rychleji nez byh tech 60GB stahoval, ale hlavne stoji me 1040,-!!!!
    • yuri337
      Nějak se mi nechce za dva roky starou hru dávat 1600,- Tak 4 kila maximálně. Steamové slevy za půl roku to jistí..
      • mas pravdu, nicmene vzhledem k tomu ze jsem za ty dva roky malem 6x objednal konzoli jen kvuli GTA, tak 1600 je porad setreni :)

Ja uz cekat proste nechci.
        • Paulcz
          Jak může být někdo nadšenej u takový bullshit firmy jako je Rockstar :) Mě stačila peripetie s GTA IV, i když to byla dobrá hra tak buzerace a okolo a jejich přístup.. to fakt ne. A u pětky se to nese v podobném duchu..
        • homeles8
          proč? Máš rakovinu? Nebo ti je 99 let? Nebo ti věštkyně předpověděla smrtelnou nehodu? Nebo máš těhotnou manželku, před svatbou, nebo proč ti vadí čekat než vyjde hra na PC? Tohle jsem nikdy nepochopil. Však je těch her dost a Snad máte i jiný koníčky naž hrát hry na PC, ne?
          • Proste pro me je to dulezity, mam ti tu opravdu vysvetlovat proc?

Nadavej mi do deti, nevyspelych mamincin mazanku, nebo cokoli co dokazes vymyslet, je mi to jedno :)
            • homeles8
              Ok, takže jsi prostě nedočkavý. To se neni za co stydět. Takových lidí je víc. *4* I když ty jsi teda hodně. Ale zase nejsi lenivej, to já bych se na nějako cestu do Německa vykašlal a radši si počkal *1*
            • Nicmene nutno rict ze takto to mam se vsim, kdyz jsem mel cekat na processor na svoje nove PC 14 dni tak jsem sedl do auta a jel pro to do nemecka. :/

Nejsem na sebe hrdy!
            • Jsem proste fanousek serie :) Rad bych ti rekl ze jsem bez prace a ziju u mamy ve sklepe, ale neni to pravda. Jsem v podstate normalni clovek co se dva roky tesi na pokracovani sve oblibene hry a nehodla cekat ani o tyden dele nez je potreba.

Nedava to smysl, ja vim, jsem mentalne porad na stredni skole asi *1*

Lepsi vysvetleni pro tebe bohuzel nemam *1*
            • homeles8
              trochu mě z psychologickýho hlediska zajímá proč, opravdu chci vysvětlit proč prosím :-) Za druhou část komentu máš u mě + *6*
  • "Na konzole jsou hry drahe jako prase" ... *1*
    • si kup kartu co tu píše kolega nad náma to vyjde líp :D
  • no, pre-load sem uz zahlíd v kalných vodách internetu, +/- 60gb
    nic pro mě, jen že prostě taková je realita :)
    • To je zašifrovaný obsah, takže je to k ničemu...
      • nemas pravdu, je to odemcena verze z rockstar shopu, ne steam preload
    • jj je to uz na torrentech, nicmene crack neni a tezko rict kdy bude. To co jde stahnout jsou jen ty soubory, treba pro lidi co nemaji radi steam a presto nechteji v den vydani instalovat z DVD.
  • ide sa chillovať https://exsystemctl.github.io/gta.html viec netreba *14* *14*
  • del0
    Vždy mě u těchto diskuzí napadá, kdy už konečně těm trotlíkům dojde, že kdyby port běžel na PC za cenu konzole (což ironicky není nemožné, vzhledem k tomu, že za tu cenu koupíte výkonnější HW), tak by nikdo neměl důvod si kupovat tu krabici.
  • *16* *16* *16* to sidělaj srandu ne podle obrázku nastavení grafické karty je na maximum potřeba mít grafiku s 6 GB ram to je od nvidia karta za 40 000 *16* *16*
    • to je jen 4k rozliseni. A i na 4k ve "filmovem" 30fps rozjedes na 7950, coz rozhodne nnei grafika za 40tisic......
    • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* aaaaaaaaaaa prosím už neeeeeee ROFL ROFL ROFL *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ty mě ničíš chlape.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit