Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zagro
    Lidi co mají peníze na herní PC, mají i těch pár korun na elektriku. Kapišto dítě?
  • frajer *1* sem se po delší době u komentů zasmál *1*
  • CrocoRay
    Tak já si z toho nic nedělám, hru si užiju tak jako tak. Ale řekl bych, že pětka už na tom bude s optimalizací dobře. RockStar nepatří mezi ty, kteří na optimalizaci úplně kašlou. Jo, se čtyřkou to, co se týče optimalizace, nějak nevyšlo, ale stalo se a já bych ji to zase furt nemlátil o hlavu :-)
  • No dovol... *4*
  • *4* *15*
  • Pridal bych tam pouze carky - "PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá, s Rockstar editorem, režiséra"...
  • Gta5 na pc do obyvaku v 4k a 60fps v energeticke tride A+++ *1* .Sony bravia 50kdl805b trida A+++,ps4 A++.Herni pc sestava do obyvaku A--------- *1*
  • hned po vydani zase budou pretizeny servery pak bude trvat tyden nez vydaji patch do ty doby pobezi jen singleplayer a online mod bude vyrazen. jako u gta 4 tam i po roce sem mel problemi s pripojenim neustale vykopavani ze hry lagy atd pak sem multiplayer nehral
  • nejsem zadnej expert, ale pri zapojeni zdraveho selskeho rozumu, lze vydedukovat ze by si to zde pritomny kolega rad vyzkousel predtim nez za to vyplazne talir. *10*
  • Máš přece předobjednáno, tak to za pár dní zkusíš. Co vlastně řešíš?
  • del0
    Vždy mě u těchto diskuzí napadá, kdy už konečně těm trotlíkům dojde, že kdyby port běžel na PC za cenu konzole (což ironicky není nemožné, vzhledem k tomu, že za tu cenu koupíte výkonnější HW), tak by nikdo neměl důvod si kupovat tu krabici.
  • Jack1947
    Já nevím ale mně třeba bavilo krást pro důchodce nějaké kýče... ( byly to turisti z británie či odkud)

Aspon to ber takhle že už ta hra bude snad za půlroku vyladěná, jestli ted nepojede podobně jak IV. Po pár patchích pojede jak víno.
  • del0
    "když za ty prachy můžu mít obě nové konzole a k tomu ještě plno her"
    "plno her"
    "plno"

PS4: Bloodborne...... Bloodborne.... Remaster X, Remaster Y, Remaster Z.

Člověkovi se z toho výběru kvalitních her na PS4 točí hlava. Hned si tu bednu za 10K půjdu koupit. Dostanu za to Bloodborne a na pár desítek hodin zábavu. No nekup to... *15*
  • CrocoRay
    Podle tebe to tak být může a i mě nebavily nějaké herní pecky. Ale fakt je ten, že většině se to líbí a ty úkoly by mohly připadat někomu stupidní i v jiných konkurenčních titulech. A třeba právě tobě by se ty konkurenční tituly mohly líbit. Já se těším, až si GTA V zahraji, ale je fakt, že to bude za dlouho. Teď jedu pryč a není šance, že bych si to zahrál dříve než za půl roku.
  • Jack1947
    Hrát hru která má zbytečné/stupidní názory je nějaká porucha? to je jako bych hrál hru kterou bych nikdy nechtěl hrát ale byla by tak debilní až dobrá. Ano hrál jsem i horší hry ale o to nejde.

Jako fanoušek GTA, bych toto mohl brát jakoneosobní urážku.
  • Moje slova :D Hrál sem x box 360 verzi a nyní PS4 (na xbox témeř dohráno). Ale tak stupidní a zbytečné úkoly jsem ještě neviděl,složení a obsah questů je k smíchu . Hra je dle mého názoru podprůměrná a zbytečně vyzdvihovaná nad jiné.
  • paneboze konecne nekdo kdo chape warez, smekam
  • nemas pravdu, je to odemcena verze z rockstar shopu, ne steam preload
  • Jack1947
    Getaway black monday bylo super (1čka ještě lepší) škoda že ten next -next PS3 Getaway titul nakonec nedopadl. No nevím no jestli mně bavilo jezdit ve vyhořelém autě... např ale na druhou stranu gta má taky nějaké kiksy třeba random výbuch auta při skoku atp... nic není dokonalé.
  • Ja to ani nedohral na ps3!Jsem to hral do doby,kde jsem autem honil buchtu a pak ji musel vyfotit!A rekl jsem dost!Tak stupidni ukoly plnit nebudu!Vypnul jsem to,a uz jsem tu hru nikdy nezapnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit