Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá s Rockstar editorem režiséra
9.4.2015 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
dve slova: 4K textury
-
Ha, tak se někam blížíme *3*
To by mohl být kámen úrazu, ono hlavní je že já jsem se vlastně nikoho neptal jen jsem nadhodil delší větné spojení. Hmm, nečekal jsem že někdo osvětlý. -
No proste nemam rad tyhle veci ve hre!Grafiku beru nastaveni,kdyz si to nekdo zaplati at si to uzije.Ale ovlivnovat hru,to jsem si mohl udelat i na ps3!Dat si tam 6panaku misto 12ti!Aspon by se mi behalo lepe,nebo jezdilo lepe,aspon by se me tam nepletli.Proste mi to je proti srsti,takoveto zasahy do her.
-
taka ale pravdepodobne to ma opodstatnenu velkost mozno 4k textury v sebe ja neviem, ale urcite to nie je len tak pre zábavu pripadne neodomknute subory ktore budu časom odomknute ako dlc atd
-
V konzolovych diskusiach sa hlavne riesi ci je lepsi xbox alebo ps4 videl som na vlastné oči, jasné že na social clube ktora priamo nadvezuje na hru áno, ale na všeobecných strankach ohladom konzol hier hier su tam same blakoty preto chodia sem lebo je to tam uz obohratá pesnička.napriklad ako ty Trool takzvaný vyslanec planety konzol pre medzinarodnu politiku. *15* *15* *15*
-
Jo to je jak s crysis1.Nabouchana hra,ale trvalo to 3roky,nez ji aspon 70%lidi rozjelo na plny detaily.Ale,trebas i my konzolisti se dockame nakeho zlepseni s prichodem direct x12.Vyvojari sami rikali,ze next gen konzole maji malou podporu starych enginu,pc je v tomto lepsi.Treba unreal 3engine.Nektere hry z pc,ktere bezi na unreal3,musi byt na ps4 udelany na unreal 4,protoze ps4 ma malou podporu un3,a nezvladla by to.Verim ze na next genu bude gta6 uplne nekde jinde,nez gta5.
-
43gb, bez ostatních jazyků atp kolem 35... z mého pohledu demence. Ano demence protože to mají i hry (např naposledy Ride) které fakt tolik gb mít nemůžou GTA ... má prostě i tak moc.
-
no pravdepodobne ked zaratas viac jazykov hlavne dabing plus animacky kludne ved aj wolfe mal priblizne tolko
-
Editor aspon čáastečný byl už v GTA IV., tady s tímhle velkým městem to bude jedna básen.
Nechci se nikoho dotknout nebo tak ale at mi nikdo neřiká, že GTAV. má 60gb proto že tam je jen více textur ve větším rozlišení a zabírá grafika, krom všeho jazyků (všech chutí a národů)
Pochopte já jsem to před 2lety (uch ani by neřekl, že už je to taková doba připadá mi to pomalu jak před týdnem) hrál na X360 tamto mělo... tuším 16gb? opravdu si to už nepamatuji.
Nejedná se o nějaký hejt/flejm či posměch já to pcckářům fakt přeju... vím že se tady odpovědi nedočkám jen mi to nedává smysl.
Vemte si žádné nové města ani DLC PC verze neobsahuje, nic navíc tam prostě není a přesto to má 60gb. To je myslím až zbytečně moc nemyslíte? nesouvisí to s ničím 1gb tb disk je zaplněn touhle hrou pomalu ze čtrvtiny a nedejbože více her lol.
Fakt mně to zajímá, nepopírám že před 2lety jsem byl (uch to je drahná doba fakt před 2lety!!!?")
stejně skromný a stačilo mi to. Jasně hru zkusím, třeba rovnou s DLC ve fps modu jen nechápu proč pc verze konkrétně u GTAV. je tak hrozně velká nová doba ale pc scéna žije z DVD... při nejhorším jinak digitálně.(o dost déle třeba). -
Mám pocit, že moje GTX970 bude tak akorád na 1080p s plnejma detailama. Na 4k můžu zapomenout, tak možná trochu DSR, ale to bude tak vše.
-
No mamču prosit nemusím vidim ji tak jednou za 14 dní a ta má svoje problémy, ale na půl máš pravdu proč bych si ku*va měl kupovat komp za 20 a víc když za ty prachy můžu mít obě nové konzole a k tomu ještě plno her. Matika Matěji...
-
By se možná vyplatilo dát se na modlení. Ušetří to spoustu času i peněz a můžeš pořádat i hromadné bohoslužby. :-)
-
Tady někomu nechce maminka koupit novou grafárnu. Ale spíš to bude celej kompl. Ovšem jedině dobře, protože pak by ses při tvé prudké inteligenci zcela jistě zařadil mezi týpky, kteří mají problém si hru na PC vůbec nainstalovat *3*
-
...
-
Ty jsi taková šibalka, co? )
-
jj, budem řešit zákysi v misích když jsme žádnou neodehráli *15* brain -> on
-
Ted jsem byl na pc tuning.cz,a kazdy resi,jestli to vubec rozjede,kazdy tam ma gtx 560ti a pretaktovanou.Ale,to neni podstatne,podstatne je to,ze diky tem nastaveni bych si tu hru na pc nikdy nekoupil!Jak si nekdo muze nastavovat hustotu provozu,vice ci mene lidi na ulici,nekdo si to snizi na minimum,a tim si ulehcovat ukoli,v tomto by si vsecky verze meli byt za jedno!Grafiku a efekty to beru!Ale snizovat a zvysovat pocty obyvatel,nebo aut na silnici to je zasah do hry i pribehu.Jinak stema grafikama mate pravdu,co v eurogameru psali,tyto fakt na 4k a 30fps neutahnou.
-
jj. I když si koupím hru digitálně, tak si jí vypálim na disk a vždycky ho tam vkládám když jdu hrát. A když ta hra vypálit nejde, tak tam strčim prostě prázdný CD a představuju si, že to je ta hra. A každou jednu mp3 jsem si vypáli na vlastní CD, takže po každý písničce přehazuju. A občas přehazuju disky jen tak z nudy, třeba když čekám 20 minut na kámoše, tak si to zkrátim zandaváním a vyndaváním cédeček do PC. A když třeba kámoš si chce zahrát jru, kam potřebuje CD, tak mi zavolá, já k němu zajedu, vložím disk do počítače a jedu zase domů. Pak když dohraje, tak mu ho zase vyndám z mechaniky. Mezi tim stihnu víc lidí, nebo zase pár disků u mě doma. Nebo třeba i zazvonim na cizí lidi cestou, jestli nepotřebujou vložit CD do počítače. Cestou když řídím, tak samozřejmě poslouchám písničky v CD přehrávači a zase měnim po písničce. Výměna disků je můj život.
-
Byl bych radši za lepší fyziku a damage vozidel.
-
ide sa chillovať https://exsystemctl.github.io/gta.html viec netreba *14* *14*