Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediny co me ted zajma,je hra od tvurcu killzone,protoze tahle hra je tak utajovana,ze to bude peknej masakr!A nevim proc,tak gateway,me bavilo vic nez gta.Hlavne dil stim boxerem.
  • Ja bych to o tom touste zas tak neprehanel!Jen co prijdou nove engine!I pckonzole je tak sylna,kolik das do graficke karty!A ja s tou svoji krabickou jsem spokojen.Uz ted mi vydrzela dyl jak prvni ps3!A co je nejdulezitejsi,neni v ni prach,coz je velice zajmave!Kdyz jsem rozdal prvni ps3 tak tam bylo na vrtuli prachu az hruza,ps4 ani tuk,ps3 slim,mela sitko,to stacilo vyklepat a taky v poho,tu mam do ted!krom sitka se prach nikam nedostane.Dobra archytektura.Vse se da perfekne vycistit!Jak u ps3 slim1,tak ps4.
  • Vsak ne jen na ps4,ale i na xone a za 2roky na pc.
  • Hra o ničem to GTA 5 jak na PC tak na staré i nové konzole.
  • vím že se tady odpovědi nedočkám jen mi to nedává smysl. tak ked si sa nepýtal tak si sa nepýtal a nakoniec si sa dočkal *14*
  • já by som sa ták netešil že only ps4 touste
  • Ted uz jen oznameni red dead redeption2 na next gen ps4 a divoce kakat na pc gta5. *1*
  • Tak ten provoz,uz byl hustej i na ps3!S nadupanou karou jsi tam klickoval jen tak tak!A kdyz budes plnit ukoli a nekoho chytat,tak to bude pro zlost,uvidis sam!A kord,kdyz te budou honit policajti.Nebo s cernochem odvazet rozbita auta pro sfetlou sestricku.Ale, resit to nebudu,kdyz to jeste nikdo nehral.A dohlednost,je to co me v tyhle hre zajma,na poust s kaktusama,nepotrebuju videt 10km pred sebe.Mozna to je videt akorad v tech filmacich co ted ukazujou,ale kdo ma na to cas pri normalnim hrani.
  • Aplikace Transmission je připravena, teď už jen vložit torrent, stáhnout během pár hodin GTA V, nainstalovat a divoce mrdаt. To vše 14.4.2015.
  • To mě pobavilo díky dobře jsem se tu zachlamal P.S dej mi číslo kdybych potřeboval vyměnit disk :D
  • Můžete se mí smát, ale tohle byl hlavní aspekt k tomu, abych ůčinil předobjednávku...
  • multiplayer...A nevím proč mě všichni mínuskujou když to stejně většina stáhne. Jsem jeden z mála, který za to dá prachy tak bych rád zkusil jestli to vůbec pojede v hratelné podobě.
  • tak hlavně, že máš jako avatara impa z dooma ty konzolovej šašku :D
  • V konzolovich diskusich,se uz gta5 davno neresi.Spis Red dead redeption2.To jsem zvedav,jestli to bude hezci,nez gta5.
  • Kozy
    Trapná atrapa to bude ať už to poběží na čemkoliv. *1*
  • vsichni samozrejmne protoze kazda textura nema 4320x2160px pac neni pres celou obrazovku, ale vsechny textury jsou patricne vetsi nez na omezene konzole.... to ze se ti z nich pak vykresli "jen" HD obraz neznamena ze je nevyuzijes, obraz bude detailnejsi i tak.... *3*
  • Jo zalezi natom jakou pckonzoli mas,takovou grafiku budes mit.Proc rikam pckonzoli,protoze kazdy pc ckar si tu konzoli dava do pc.Bez herni grafiky(konzole),je pc jen psaci stroj na hry z minulosti.
  • proc proboha??? ja ji mam objednanou v pekne krabicce takze ji kdykoliv nainstaluji 100x rychleji nez byh tech 60GB stahoval, ale hlavne stoji me 1040,-!!!!
  • Morraw
    V tom případě to mělo být stejné řešení jako v Shadow of Mordor. 4K textury separátně ke stažení, ptže kolik lidí to dopravdy využije.
  • vis ta minimalni hustota provozu a malo chodcu to je "normalni" nastaveni konzoli tady si holt muzes nastavit opravdove zivouci mesto ne trapnou atrapu s par autama a dohlednosti jeden blok....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit