Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá s Rockstar editorem režiséra
9.4.2015 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Musim souhlasit. Zatimco v konzolovych diskuzich ke hre se resi domlouvani spolecnych her a zakysy v misich, 97% teto diskuze je io tom, kdo ma jakou sestavu a jestli a jak na ni hru rozjede. To je... nezavidenihodne *4*
-
"PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá s Rockstar editorem režiséra"
Lépe:
PC verze Grand Theft Auto V s Rockstar editorem z vás udělá režiséra
Rockstar editor PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá režiséra
Režiséra z vás udělá Rockstar editor PC verze Grand Theft Auto V
Nejlépe:
Režisérem s Rockstar editorem PC verze GTA V -
Ok, takže jsi prostě nedočkavý. To se neni za co stydět. Takových lidí je víc. *4* I když ty jsi teda hodně. Ale zase nejsi lenivej, to já bych se na nějako cestu do Německa vykašlal a radši si počkal *1*
-
ja vim ty rád měníš disky jako šílenej taky dobrá zábava. *3* každej má něco.
-
No vidíš. My se bavíme líp. Tvůj koment mě taky pobavil, ale určite ne tolik jako tebe tohle šokující zjištění. Trochu ti závidím, asi máš krásnej život :/
-
Nicmene nutno rict ze takto to mam se vsim, kdyz jsem mel cekat na processor na svoje nove PC 14 dni tak jsem sedl do auta a jel pro to do nemecka. :/
Nejsem na sebe hrdy! -
Jsem proste fanousek serie :) Rad bych ti rekl ze jsem bez prace a ziju u mamy ve sklepe, ale neni to pravda. Jsem v podstate normalni clovek co se dva roky tesi na pokracovani sve oblibene hry a nehodla cekat ani o tyden dele nez je potreba.
Nedava to smysl, ja vim, jsem mentalne porad na stredni skole asi *1*
Lepsi vysvetleni pro tebe bohuzel nemam *1* -
to je jen 4k rozliseni. A i na 4k ve "filmovem" 30fps rozjedes na 7950, coz rozhodne nnei grafika za 40tisic......
-
si kup kartu co tu píše kolega nad náma to vyjde líp :D
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* aaaaaaaaaaa prosím už neeeeeee ROFL ROFL ROFL *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ty mě ničíš chlape.....
-
+tu máme takové kteří se na warezu vezou... Piráti. Ti jsou fuj.... A oprava poslední věty v předchozím příspěvku.... Tržba je doma. Vemte si poslední simcity.
-
Lol, to se mi líbí. Před vydáním a novejma informacema jak PC verze bude mít tohle a tamto, grafika 10x lepší a 4k a další ho*na než jakákoliv konzole. Nu a pak tu čtu ty dotazy a odpovědi většiny diskutujících jak zjištujou že to skoro ani nerozjedou a možná to bude vypadat hůř než na starých konzolích. No fakt se bavím *1* *1* *1* PS: a to máte "mašiny" určitě 2x tak dražší než by stála nová next-gen konzole. ROFL tohle fakt že jo........ *15* *15* *15* *15*
-
*16* *16* *16* to sidělaj srandu ne podle obrázku nastavení grafické karty je na maximum potřeba mít grafiku s 6 GB ram to je od nvidia karta za 40 000 *16* *16*
-
Ano, warez. Dema jsou dnes rarita. Warez neznamená jenom krádež, jak se jej snaží prezentovat.
Sama si hru stáhnu a po hodině určím, že se mi líbí (koupím), nelíbí (smažu).
10k staženo na warezu neznamená "10k x cena = ztráta" část hru koupí a část by ji stejně nekoupila. Ztráta jsou ti, kteří si ji zkusí a smažou. Ti by jinak hru koupili a měli smůlu. Ale třeba je doma :-D -
mě se to líbí :-) Spíš mi vadí jestli opravdu budu muset mít DVD v mechanice... ale co, vrátím se zpátky na přelom tisíciletí, když jsem dával cédéčka při spouštění každý hry...a nebo pár let zpět když jsem hrál GTA 4 *1* *16*
-
trochu mě z psychologickýho hlediska zajímá proč, opravdu chci vysvětlit proč prosím :-) Za druhou část komentu máš u mě + *6*
-
To je zašifrovaný obsah, takže je to k ničemu...
-
Proste pro me je to dulezity, mam ti tu opravdu vysvetlovat proc?
Nadavej mi do deti, nevyspelych mamincin mazanku, nebo cokoli co dokazes vymyslet, je mi to jedno :) -
kdepak ironie, trolling
-
zajímavý, mě po zjištění, že to bude mít tolik disků, krabice odradila úplně *1*