Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá s Rockstar editorem režiséra
9.4.2015 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Taky je nechápu, ty mezi ně patříš?
-
"Na konzole jsou hry drahe jako prase" ... *1*
-
Jak může být někdo nadšenej u takový bullshit firmy jako je Rockstar :) Mě stačila peripetie s GTA IV, i když to byla dobrá hra tak buzerace a okolo a jejich přístup.. to fakt ne. A u pětky se to nese v podobném duchu..
-
proč? Máš rakovinu? Nebo ti je 99 let? Nebo ti věštkyně předpověděla smrtelnou nehodu? Nebo máš těhotnou manželku, před svatbou, nebo proč ti vadí čekat než vyjde hra na PC? Tohle jsem nikdy nepochopil. Však je těch her dost a Snad máte i jiný koníčky naž hrát hry na PC, ne?
-
mas pravdu, nicmene vzhledem k tomu ze jsem za ty dva roky malem 6x objednal konzoli jen kvuli GTA, tak 1600 je porad setreni :)
Ja uz cekat proste nechci. -
Nějak se mi nechce za dva roky starou hru dávat 1600,- Tak 4 kila maximálně. Steamové slevy za půl roku to jistí..
-
jj je to uz na torrentech, nicmene crack neni a tezko rict kdy bude. To co jde stahnout jsou jen ty soubory, treba pro lidi co nemaji radi steam a presto nechteji v den vydani instalovat z DVD.
-
moc nechapu lidi co maji nutkani chlubit se tim ze jsou ubohy socky Oo
-
Patrim k tem co nestahujou! Mam uz objednano ze steamu(1600kc sice boli, ale ne tak jako dva roky cekani) a davno stazeno celych 60gb, cekam na utery!
By me zajimalo kolik konzolistu se dokaze prenest pres tu detinskou "valku" a PCckarum GTA po dvou letech cekani preje. -
ty jsi 99%? Nevím no. Hodně lidí to má předobjednaných a hodně lidí si to koupí. Už jenom proto že GTA online je prakticky druhá hra. Já jsem o tom ani neuvažoval, že bych si to zwarezil, vůbec mě to ani nenapadlo, proč bych to dělal. *16* Jediný dilema bylo digitál/krabice, ale po uveřejnění 7mi diskového boxu vyhrála krabice *14*
-
Ten pocit, když si to 99% PC uživatelů stáhne a konzoláci začnou litovat svoje love *1*
-
to že je to tam vypsaný ještě neznamená, že to není chujovina, ve 4k to tyhle uvedený karty ani nerozjedou a o 30 FPS si můžou nechat zdát i v tom SLI/Crossfire, kterej jouda to napsal?
-
Je nejaka realna sance, ze to aspon trosku hratelne pojede na 3gigovem dvoujadru s 4gb ram a 1 gigovou grafikou? Jen dodavam, ze ztoporeni technofilove si mohou sve jedovate poznamky odpustit, vim jak moc je ten komp zastaraly. Vsem ostatnim predem dekuji za seriozni odpovedi.
-
Nechci delat reklamu,ale to poskytl rockstar Eurogamer.cz,je to tam vypsany.
-
Nejseš. Nejvíc mě dostává těch 97 na Metacriticu a vedle toho 8 od users. Další mainstream vyhypovaný AAAčko, až to bolí. Tím netvrdím, že je ta hra špatná.
-
mazej dělat raději domácí úkoly ty 4Káčko :D
-
Specifika,co byli ukazany je na 1080p a 60fps.Na 4k v 30fps potrebujes g.K 7890,gtx 760 s 2gb vram,jinak v 60fps a 4k ve sli,nebo crossfire.
-
Jako někde na warezu? Ne, dík. Spíš by mohli udělat nějakou start verzi, kde s to dá zkusit *3*
-
tak jako určitě většinu peněz pokryjí naši a její rodiče to je ok. Ale to jsme se domluvili kolik to bude a víc po nich prostě chtít nebudu *1*
-
Tak proč to máš předobjednáno ?