Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V z vás udělá s Rockstar editorem režiséra
9.4.2015 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
Gta5 na pc do obyvaku v 4k a 60fps v energeticke tride A+++ *1* .Sony bravia 50kdl805b trida A+++,ps4 A++.Herni pc sestava do obyvaku A--------- *1*
-
-
Lidi co mají peníze na herní PC, mají i těch pár korun na elektriku. Kapišto dítě?
-
-
Je nejaka realna sance, ze to aspon trosku hratelne pojede na 3gigovem dvoujadru s 4gb ram a 1 gigovou grafikou? Jen dodavam, ze ztoporeni technofilove si mohou sve jedovate poznamky odpustit, vim jak moc je ten komp zastaraly. Vsem ostatnim predem dekuji za seriozni odpovedi.
-
-
Jediny co me ted zajma,je hra od tvurcu killzone,protoze tahle hra je tak utajovana,ze to bude peknej masakr!A nevim proc,tak gateway,me bavilo vic nez gta.Hlavne dil stim boxerem.
-
-
Getaway black monday bylo super (1čka ještě lepší) škoda že ten next -next PS3 Getaway titul nakonec nedopadl. No nevím no jestli mně bavilo jezdit ve vyhořelém autě... např ale na druhou stranu gta má taky nějaké kiksy třeba random výbuch auta při skoku atp... nic není dokonalé.
-
-
Můžete se mí smát, ale tohle byl hlavní aspekt k tomu, abych ůčinil předobjednávku...
-
hned po vydani zase budou pretizeny servery pak bude trvat tyden nez vydaji patch do ty doby pobezi jen singleplayer a online mod bude vyrazen. jako u gta 4 tam i po roce sem mel problemi s pripojenim neustale vykopavani ze hry lagy atd pak sem multiplayer nehral
-
Ten pocit, když si to 99% PC uživatelů stáhne a konzoláci začnou litovat svoje love *1*
-
-
moc nechapu lidi co maji nutkani chlubit se tim ze jsou ubohy socky Oo
-
-
Taky je nechápu, ty mezi ně patříš?
-
-
ty jsi 99%? Nevím no. Hodně lidí to má předobjednaných a hodně lidí si to koupí. Už jenom proto že GTA online je prakticky druhá hra. Já jsem o tom ani neuvažoval, že bych si to zwarezil, vůbec mě to ani nenapadlo, proč bych to dělal. *16* Jediný dilema bylo digitál/krabice, ale po uveřejnění 7mi diskového boxu vyhrála krabice *14*
-
-
zajímavý, mě po zjištění, že to bude mít tolik disků, krabice odradila úplně *1*
-
-
mě se to líbí :-) Spíš mi vadí jestli opravdu budu muset mít DVD v mechanice... ale co, vrátím se zpátky na přelom tisíciletí, když jsem dával cédéčka při spouštění každý hry...a nebo pár let zpět když jsem hrál GTA 4 *1* *16*
-
-
-