Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, pre-load sem uz zahlíd v kalných vodách internetu, +/- 60gb
    nic pro mě, jen že prostě taková je realita :)
    • To je zašifrovaný obsah, takže je to k ničemu...
      • nemas pravdu, je to odemcena verze z rockstar shopu, ne steam preload
    • jj je to uz na torrentech, nicmene crack neni a tezko rict kdy bude. To co jde stahnout jsou jen ty soubory, treba pro lidi co nemaji radi steam a presto nechteji v den vydani instalovat z DVD.
  • nech len je to optimalizovane na 4+ jadra,
    http://wccftech.com/xfx-radeon-r9-390-double-dissipation-allegedly-pictured/
    toto k tomu a ziaden problem nebudem mat :)
  • Funguje free verze? :D Potřebuju to zkusit, mám předobjednáno ale nevím jestli to rozjedu :/
    • Morraw
      Tak proč to máš předobjednáno ?
      • multiplayer...A nevím proč mě všichni mínuskujou když to stejně většina stáhne. Jsem jeden z mála, který za to dá prachy tak bych rád zkusil jestli to vůbec pojede v hratelné podobě.
        • Máš přece předobjednáno, tak to za pár dní zkusíš. Co vlastně řešíš?
          • nejsem zadnej expert, ale pri zapojeni zdraveho selskeho rozumu, lze vydedukovat ze by si to zde pritomny kolega rad vyzkousel predtim nez za to vyplazne talir. *10*
  • MidnighT91
    Jsem jedinej koho ta hra moc nezajímá? Jasně po dlouhé době bych si zajezdil v živém otevřeném světě, a na to jak si s tím vyhrály jsem zvědavej, ale nějak se mi nechce dívat jak se tlama z hlavního obrázku snaží spláchnout něčí nohu do hajzlu...
    • del0
      Nejseš. Nejvíc mě dostává těch 97 na Metacriticu a vedle toho 8 od users. Další mainstream vyhypovaný AAAčko, až to bolí. Tím netvrdím, že je ta hra špatná.
    • No, mit na to hardware, tak bych si to urcite rad zahral, ale zase takove to silene nadseni a ocekavani bych s hraci asi nesdilel.
    • Tak nejsi, mojí mámu třeba taky nezajímá, říká že nemá ráda tyhle vraždy a násilí a radši bude hrát Solitaire *4*
  • Nevím proč, ale mám takové tušení, že tentokrát Rockstaru port vyjde a bude to pecka.
    Uvidíme, jestli se za pět dní nebudu při vzpomínce na tento komentář chytat za hlavu *1*
    • Portujou to lide stojici za tretim Maxem Paynem, takze predpoklady pro dobry port to rozhodne ma.
  • Opravdu jsem zvědav na optimalizaci :-)
    • Já právě furt váhám, jestli do toho jít nebo ne. S hrama problém vcelku nemám, ale bojím se, že toto budu muset hrát na low a v tom případě to kupovat nebudu :D Spíš si počkám, jak ta optimalizace bude vypadat.

i5 2500
      16gb ram 1600
      gtx 560 ti
      • Ja myslim, ze by ti to melo jet slusne. Porovnal jsem tvuj HW s doporucenymi pozadavky na game-debate (snad to tu nebudou povazovat za reklamu) a i5 3470 je o 7% rychlejsi nez i5 2500, coz je pomerne zanedbatelne. GTX 660 je pak rychlejsi nez GTX 560Ti o 23%. To uz je vic, ale kdyz srovnam GTX 560Ti s 9800 GT, je to rozdil nejakych 140% ve prospech 560Ti samozrejme. To je ale imo chyba, protoze Atina 4870 je mnohem rychlejsi a rozdil proti tve karte je "jen" 64%. Celkove si z toho muzes udelat pomerne solidni obrazek. Tvuj HW tak miri na stredni detaily v solidnim rozliseni. Samozrejme za predpokladu, ze se optimalizace povede. *3*
        • No já jsem si to taky cca spočítal na medium s nativkem. No uvidíme, počkám pár dnů/týdnů po vydání, jak to kdo a jak na čem rozjel. Právě já jsem úchylnej na FPS, takže mě to musí jet TOP. Ale zase to nechci jet na minimum a nějaký hnus rozliško.
      • v pohodě na střední detaily, nejslabší článek je ta grafika, dneska už nic moc, neuvažoval si o upgradu? Netuším jaká je 960, v době kdy jsem kupoval kartu tak ještě nebyla na trhu, bohužel kvůli kurzu od vydání rychle zdražila, takže je skoro jedno, jestli si koupíš 960 nebo 970. Já koupil 970 a jestli mi to nepojede na plný, tak se fakt naštvu, protože tahle hra je jeden z důvodů, proč jsem do toho šel, s mizernou optimalizací ale počítám, takže jestli to nerozjedu na full po releasu, myslím že po vlně protestů od hráčů a smršti patchů už ano
        • no ta gtx 560 ti v tý době, kdy se to stavělo, byla hodně dobrá. :) No jako uvažoval, ale teď mám jiný priority právě, než upgradovat PC :-/ Je mi přeci jen už 28, čeká mě svatba, dodělat byt atd. Takže teď zbytečných cca 7k nemám *1* *1*
          • tak to gratulace, rodina je důležitější než GTA na plný detaily *1* já se ještě ženit nehodlám, ač jsem o 2 roky starší, takže nový komp byl jasná volba. Ale dle starých tradic by svatbu měla platit rodina nevěsty *3*
            • tak jako určitě většinu peněz pokryjí naši a její rodiče to je ok. Ale to jsme se domluvili kolik to bude a víc po nich prostě chtít nebudu *1*
      • To je zvláštní konfigurace. Na tom PC provozuješ nějaký databáze, že máš 16GB RAM?
        Jako rozjedeš to, ale nečekej nějaký hody.
        • Právě, že né. Já si to stavěl před třema lety. Pak asi za rok jsem výhodně koupil další disk a k tomu těch 8gb ramek. Vím, že je to "zbytečný". :) No podle těch reakcí to vidím na low. V tom případě na to prdim nejspíš :D
          • šišmajra, tak to stáhni, zkus, když to poběží dobře, kup to :)
            • paneboze konecne nekdo kdo chape warez, smekam
            • Jako někde na warezu? Ne, dík. Spíš by mohli udělat nějakou start verzi, kde s to dá zkusit *3*
              • Reakce na příspěvek:

+tu máme takové kteří se na warezu vezou... Piráti. Ti jsou fuj.... A oprava poslední věty v předchozím příspěvku.... Tržba je doma. Vemte si poslední simcity.
              • Reakce na příspěvek:

Ano, warez. Dema jsou dnes rarita. Warez neznamená jenom krádež, jak se jej snaží prezentovat.
                Sama si hru stáhnu a po hodině určím, že se mi líbí (koupím), nelíbí (smažu).
                10k staženo na warezu neznamená "10k x cena = ztráta" část hru koupí a část by ji stejně nekoupila. Ztráta jsou ti, kteří si ji zkusí a smažou. Ti by jinak hru koupili a měli smůlu. Ale třeba je doma :-D
      • Tady je to bez diskuze. Low, pokud to vůbec rozjedeš.
        • OS: Windows 8.1 64bit, Windows 8 64bit, Windows 7 64bit Service Pack 1, Windows Vista 64bit Service Pack 2* (*na OS Vista je vyžadována grafická karta NVIDIA)
          Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (4 jádra) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 jádra) @ 2,5 GHz
          Memory: 4 GB RAM
          Graphics: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
          Hard Drive: 65 GB available space

Podle tohodle bych to měl rozjet absolutně v pohodě (alespoň medium bez antialiasingu ne?)
          • * toto jsou minimální požadavky...
        • Ironie?
          Minimální požadavky s velkou rezervou splňuje, takže GTA5 by mu určitě jela .. otázkou je jen, na jaké detaily
          • kdepak ironie, trolling

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit