Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prostě to nelegálně stáhli na netu *11*
  • Mato1987
    Pokiaľ ma oči neklamú disukutuje sa tu o PC verzii L.A. Noire, takže nabudúce reaguj k veci priateľu *4*
  • To má být jako PC verze? Nikde nevidím tu avizovanou HD grafiku. Ta hra je HD asi jako Rudův Fichtl je 4x4.
    Začínám se děsit PC verze GTA V.
  • Ano, podekujme konzolim za to, ze nam dali jedny s nejlepsich hernich serii. Final Fantasy, Metal Gear, Zelda, Mario, z novejsich her pak Uncharted, LA Noire, Assassin's Creed ... muzu tu pokracovat donekonecna.

Boze ... vsichni nadelaj kvuli par pixelum, ale aby si hru zahrali pro pribeh, ci hratelnost, to nee.
  • Zalezi kterou verzi myslis. Konzolova verze je venku od jara. Jeste jsem ji bohuzel nemel moznost dohrat kompletne, ale kazdopadne se k ni vratim.
  • Mato1987
    vysvetlite mi ako je to možné že väčšina z vás to už hrá keď to vychádza až v piatok?
    To som vážne len ja taký trkvas čo si hru kúpi pred tým než si ju zahraje?
  • treba sa poďakovať konzoliam a "ich prínosu" hráčskemu priemyslu
  • Kde jsou ty doby, kdy rozdíly mezi minimálníma a maximálníma detailama byly propastný. Minimální detaily, to bylo vždycky na zblití, a v porovnání s nima maximální detaily, to byla hotová extáze. A dneska? Rozdíly maximálně minimální a minimálně maximální. Zbytečný o tom vůbec psát *7*
  • Hmm muj supr stroj zvladal GTA IV na medium grFIKU V KLIDU le Noire se mi skube jak tetris... nevite co stim? mam pocit ze to bude v 320mb pameti na grafice, ale ruku do ohne bych za to nedal.
  • Joha
    Rád som pomohol so zlepšovaním nálady :D Ostatne... Bernard Black je na to absolútne vynikajúci :D
  • Hairy_Ass
    Chtěl jsem si koupit tropický ostrov, ale přesvědčil si mě. Na ostrov se vykašlu a koupím si konzoli (nepíšeš jakou, tak asi Atari) a k tomu L.A. Noire. *3*
  • dám ti jednu radu kup si nůž a uřizní si koule protože takovej trotl by měl mít zákaz reprodukce...
  • Kdo najde 5 rozdílů mezi timhle a Konzolovou verzí má u mě zlatýho bludištáka
  • A blbeček taky
  • Hairy_Ass
    Vím o čem mluvíš. *3*
  • Fuj! Zelenou do piva? To nemuze nikdy dobre dopadnout *15*
  • Ode mne mas plus. Za takovy prispevek vzdycky!!!
  • Hairy_Ass
    Zrovna na téhle diskusi bych řekl, že jde jen o legraci. *4*
  • A prave ta provokace z tebe dela neslusneho konzolistu. Ale co cekat od trolla ve vycviku *2*
  • ne ja uz toho necham jenom sem se nudil ale konzolista jsem stejne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit