Přejít na výpis diskuzí
PC verze L.A. Noire na maximální a minimální detaily
9.11.2011 | Adam Homola
150 příspěvků
-
jo a ty si zase nehral Uncharted *15*
-
Nejlepší je krásně vychlazený pivko, doporučuju! *5*
-
kup si radsi PS3 nebo Xbox *5*
-
Já ti doporučuju naučit se klikat na tlačítko "reagovat". Dost to všem zpříjemní orientaci v diskuzi.
-
PS3 nejlepsi doporucuju *5*
-
Já bych si koupil konzoli (PS3) a k ní Dark Souls a Demon's Souls. A všechny God of War. A Final Fantasy XII. A pak XII-2. A pak Versus XII. A taky Bayonettu. A tamto... a taky to... a taky to...
Fuck it. Někdy je blbý být nezaměstnanej student. -
určite áno...
-
Jasně. V podstatě jsem si chtěl udělat srandu z takových těch lidí, co se ženou za FPS ve všem. Viděl jsem například člověka si stěžovat: Black Cocks mi jede na 120 FPS, ale když zapnu mířidla, tak mám na dvě vteřiny při přechodu do mířidel jen 60 FPS" To mi přijde absurdní. A právě takové lidi asi LA Noire nepotěší.
Samozřejmě, že vyšší FPS ve hrách jsou hezká... teda kromě emulátorů starých konzolí, kde pak jedeš na 500% rychlosti, pokud vypneš frame limiter. -
poor little man *7*
-
dam vam jednu radu kupte si konzoli a k tomu L.A. Noire *5*
-
snad to není nakažliví
-
"Recenzovaná verze: X360
Hodnocení platí pro verze: PlayStation 3, Xbox 360, PC - 24.5.2011 13:00"
to dost ujety, kdyz to na PC jeste nevyslo -
Zase je prd poznat na tak malých obrázcích *11*
-
Jasně, není to hra na jedno odpoledne, člověk u toho musí trochu přemýšlet, není to vhodné pro gamepad...., chápu. *3*
-
Moc se v podobných zámcích nevyznám, ale nepůjde to obejít podobně jako to v gta 4, kde se nedala nastavit grafika nad možnosti vaší grafické paměti?
-
Njn, zlatá doba budovatelských strategií. *14*
-
To je nějaká choroba? *1*
-
Proč tohle píšeš?
-
Pharaoh ale hrálo tolik lidí, až mě to někdy překvapuje.
-
Ale určitě jsi nehrál Pharaoh nebo Caesara III! *15*