Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
V tom případě se podívám na pár videí a tím pro mne sága ME končí. Warezit nebudu, ale Origin mi do pc nesmí ani nakouknout.
-
whatever
-
No tak 3. díl se mi na poličce neohřeje *15*
-
Tak to teda na****. Mám ME 1 a 2 na steamu a i když mě ta trojka moc neláká, tak sem to chtěl mít komplet a vědět jak to dopadne.
Ale po těch nedávných videech atd. nějak mě zvědavost a chuť tu hru vůbec hrát přešla. -
-
Mi povidej, jednicka je krabicovka, dvojka na steamu a na trojku pres Origin jim uz kaslu :)
-
-
Diky za info, ted uz mi je jedno, ze to nevyjde ani v cestine :D
-
Doufam ze origin pujde obejit crackem.
-
-
samozrejme, ze pujde
-
-
Tak jiste to neni. Problem s Originem by mohl byt v tom, ze se bude instalovat zaroven se hrou. Crackem osetris hru od nutnosti spoustet Origin pro hrani, ale Origin budes tak ci onak v pocitaci stejne mit. V takovem pripade se nebude hrani v offline modu od hrani s crackem prilis lisit. Pokud tedy neni tvym hlavnim problemem Originu zrani vykonu.
-
-
Myslíš? Zas výjde nějaký Self Extractor pack, kde se to celé prostě rozbalí a budeš to hned hrát tak samo, jak je to u her, které vyžadujou Steam. Nic víc težšího v tom nevidím.
-
Neplas tady lidi :). Behem prvnich par dnu vyjde repack, ktery bude fungovat zcela bez origenu
-
-
Přesně kolego *2*
-
-
presne tohoto jsem se obaval,ze crack pomuze jen pri spousteni ale ne v likvidaci originu celkove,opravdu se nechci dozit toho ze budu mit pro kazdou jednu hru jeden program a zasypany HDD spywarama.
-
-
-
-
Tohohle jsem se bál *13*
-
-
Proč, stejně máme všichni PC zavirovaný jak sviň od toho věčnýho čumění na p*ornografii
-
-
Mluv za sebe, jo? Já jsem si přiměřeně jistý, že ho zavirovaný nemám. A vůči programům bez zveřejněného zdrojového kódu chtějícím se připojit k internetu chovám ostražitost.
-
Tohle je čistě začatečnicka chyba když člověk použiva IE *2*
-
-
Nepouživám IE...začátnečnická chyba je, myslet si že kldyž mám kasperskyho a mozzilu, že na keezmovies nic nechytim.)))
-
-
To neumis cumet na perno aniz by sis natahal viry do kompu? *1*
-
-
-
Čekal někdo něco jiného?
-
-
-
souhlasím
-
a o tom to je. ani není třeba dodávat víc.
-