Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    V tom případě se podívám na pár videí a tím pro mne sága ME končí. Warezit nebudu, ale Origin mi do pc nesmí ani nakouknout.
  • whatever
  • No tak 3. díl se mi na poličce neohřeje *15*
  • Tak to teda na****. Mám ME 1 a 2 na steamu a i když mě ta trojka moc neláká, tak sem to chtěl mít komplet a vědět jak to dopadne.
    Ale po těch nedávných videech atd. nějak mě zvědavost a chuť tu hru vůbec hrát přešla.
    • Mi povidej, jednicka je krabicovka, dvojka na steamu a na trojku pres Origin jim uz kaslu :)
  • Diky za info, ted uz mi je jedno, ze to nevyjde ani v cestine :D
  • Doufam ze origin pujde obejit crackem.
    • samozrejme, ze pujde
      • Tak jiste to neni. Problem s Originem by mohl byt v tom, ze se bude instalovat zaroven se hrou. Crackem osetris hru od nutnosti spoustet Origin pro hrani, ale Origin budes tak ci onak v pocitaci stejne mit. V takovem pripade se nebude hrani v offline modu od hrani s crackem prilis lisit. Pokud tedy neni tvym hlavnim problemem Originu zrani vykonu.
        • Myslíš? Zas výjde nějaký Self Extractor pack, kde se to celé prostě rozbalí a budeš to hned hrát tak samo, jak je to u her, které vyžadujou Steam. Nic víc težšího v tom nevidím.
        • Neplas tady lidi :). Behem prvnich par dnu vyjde repack, ktery bude fungovat zcela bez origenu
          • Přesně kolego *2*
        • presne tohoto jsem se obaval,ze crack pomuze jen pri spousteni ale ne v likvidaci originu celkove,opravdu se nechci dozit toho ze budu mit pro kazdou jednu hru jeden program a zasypany HDD spywarama.
  • Tohohle jsem se bál *13*
    • Proč, stejně máme všichni PC zavirovaný jak sviň od toho věčnýho čumění na p*ornografii
      • Mluv za sebe, jo? Já jsem si přiměřeně jistý, že ho zavirovaný nemám. A vůči programům bez zveřejněného zdrojového kódu chtějícím se připojit k internetu chovám ostražitost.
      • Tohle je čistě začatečnicka chyba když člověk použiva IE *2*
        • Nepouživám IE...začátnečnická chyba je, myslet si že kldyž mám kasperskyho a mozzilu, že na keezmovies nic nechytim.)))
      • To neumis cumet na perno aniz by sis natahal viry do kompu? *1*
  • Čekal někdo něco jiného?
  • smejki
    • souhlasím
    • ucho
      a o tom to je. ani není třeba dodávat víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit