Přejít na výpis diskuzí
PC verze Need for Speed vyjde i s manuálním řazením v polovině března
11.2.2016 | Honza Konfršt
27 příspěvků
-
To jsou šašci. Podpora volantů? Na co? Vždyť se to stejně nechová vůbec jako auto, ani v tom nejmenším arkádovém smyslu. A manuálním řazením se to nezmění. Tohle je celé špatně, producenti by si měli dát pěstí, aby se probudili do skutečného světa.
-
Hlavně že v téhle kravině nebude denuvo *3*
-
-
Naopak, kazda hra by mela mit denuvo aby si to lidi jako ty nemohli zahrat a museli kupovat. Jak ty me stves ty podvrataku!!!
-
-
Tak s tebou bych chtel mit dvojdomek.
-
Lukassi *14* *5*
Tak moc tě snad neštvu ne ? a myslel jsem to schválně teda vážně.... do kravin se denuvo nedává 3 *12* -
-
Nás neštveš, jenom seš ten největší krypl na games....
-
-
To řiká pan s-třevo lol... ty budeš tedy pěkné střevo... jen co je pravda. *3*
-
-
-
Vždyť on to napsal schválně, kdo se chytí *9*
-
-
Ja si myslim ze je tak blbe ze to mysli vazne. Pocke az to vynde, tad bude psat jaka je to blbost a ze uz to dohral.
-
-
-
-
Když se pustil trailer a začala hrát písnička, chvíli jsem se lekl že jsem cestoval časem někdy do roku 2004, když vyšli undergroundy 2.. dobrej flashback..
-
-
Ja nerozumiem, preco vsade citam o nostalgii pri underground.. To ja mam zafixovane prave ako tie nove nfs. Pre mna je nostalgia High Stakes, Porsche Unleashed ci prvy Hot Pursuit. V Road and Track som nahral ale jednoznacne najviac hodin s mojou oblubenou Toyotou Suprou ci zltou Mazdou MX-7.
Pri to Porsche som si dokonca myslel, ze toto je vrchol grafiky, ze nic uz lepsie vyzerat nemoze... ved vam dokonca v kabrio vlali vlasy! -
-
Já neříkám že na undergroundy vzpomínám nostalgicky, jen ta písnička je už fakt ohraná, a tuším že právě z undergroundů.. je mi 24, hrál sem hot pursuit a hlavně 3ky, s kámošem na split screen *3*
-
-
Hp tim dle meho začly jít NFS dolu.
-
-
Porsche je vrchol zavodnich her, mix arkady a simulace, uzasna hra.
-
-
Napsal si to za mě. *1*
-
-
-