Přejít na výpis diskuzí
PC verze Rise of the Tomb Raider vyjde 28. ledna
5.1.2016 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
jo a úplně nejlepší je, že musíš mít hodiny jako chuj natáhlou ruku...
-
obávám se, že dětská nechápavost je právě tvůj velký problém *1*
-
taky se ti na tom neunaví ruce tak rychle jako na padu, můžeš hrát/pracovat mnohem déle
-
Počítač je vždy primárně na práci, že to pár dětiček nechápe, bohužel není můj problém. Hrát na K+M je pak docela zvrácenost *15*
-
bohužel pro zastánce gamepadů, k+m je přesnější, rychlejší, má více možností a dá se lépe konfigurovat, čili ve všech směrech lepší
-
a jéje, zas tahle hloupost o psacím stroji, která byla demystifikována a vyvrácena už mnoho, mnoho let zpátky, zkus vymyslet něco novýho, tohle je starý a ještě navíc úplná hloupost, zkoušel jsi někdy použít myš jako psací stroj? ne? tak vidíš *1*
-
Já bych kupoval pořád krabicovky, ale v dnešní době bohužel nestačí krabička, ale musej se instalovat ty hovadiny jako je Origin/Steam.
-
To chceš, aby konzole expandovaly do kanceláří nebo proč chceš, aby se k tomu dávali psací pomůcky?
-
Od čeho je config? *1* Mody nedoporučuju, protože např. Noclip a Angry planes mod pro GTA V měl v sobě keylogger, který byl schovaný v .asi/.dll souborech, takže je antivir nechytil a k tomu ty mody ještě točili šašci co řvou do mikráku nebo jak je dnešní komunita nazývá "youtubeři". Kdo by instaloval mody z youtube, že? (retardi) *1* Tak snad to půjde upravit v configu, protože tam míš toho hodně k úpravě. *1*
-
ono by stačilo, kdyby se ke konzolím dávala K+M jako standartní periferie, pak by museli ovládání rovnou optimalizovat i pro tato zařízení
-
nebo měsíc hledat po městě vrtulník, který tam neni *1*
-
Stejně jednou zavedou aby ty hry jely přes cloud, čímž se vyřeší pirátění, bugy a brečení u portů. *1*
-
jooo, jedna z mála her, co kupuju ještě v krabičce, protože ta krabička bude určitě pěkná ;)
-
Já s tebou víceméně souhlasím, člověk už nedokáže najít tu radost v GTA z toho, že si hraje na obyčejného frajera co chodí do práce a tak. Nebo naopak ty soutěže všech děcek z rodiny, kdo dokáže vydržet déle živý proti armádě policajtů... *1*
-
To je pravda, na inventáře a menu jsem zapomněl - zřejmě díky hrůze, která mě naposledy jímala u Falloutu 4 a Way of the Samurai 4, když jsem musel otevřít inventář. Pravděpodobně mi to způsobilo šok a následné vyrovnávání z prožitého trauma mi to vymazalo z paměti, abych se nezhroutil.. *1*
-
Dělaj na tom Nixxes, tak snad to bude dobrá kvalita.
-
nezapomeň na menu/inventář, který nejde ovládat myší ale musíš v něm jezdit šipkama jak k*kot *1*
-
škoda, že mě to už nikdy nebude bavit jako I. II. a III. díl. Proč? protože tehdy mi bylo 10 let :)
Někdy si říkám, že je škoda, že se člověk během života vyvíjí, protože ty hry v dětství prostě bavili úplně jinak než v dospělosti.....počkat.....já píšu do diskuze na Games.cz.....tady moc pochopení nenajdu :-D jedný části osazenstva je 12 let, druhá lehounce zamrzla, ale nikdy si to nepřizná.....třicet mínusů budiž mi odpovědí :) a proč sem tedy chodím? inu ze setrvačnosti a abych zůstal v obraze, jak se hry vyvíjejí. -
Ve sloupci napravo (assets) na té stránce je ke stažení soubor PC Fact Sheet a tam jsou minimální doporučené požadavky, kde je uveden W7 64bit.
-
Tak schválně, jestli to na PC dopadne "klasicky" jako u jiných portu z konzole v poslední době - zamčené FPS na dvacítce, směšná hodnota FOV, nepůjdou změnit klávesy ovládání, monitory 16:10 mají smůlu, autoaim, autoléčení, příběh pro retardy a jedno tlačítko pro 4 různé funkce. *1*