Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cave Johnson here!
    Ha! I like your style. You make up your own rules, just like me!
  • Jediné, co mně na téhle hře zajímá je, jak moc to bude náročné a jak to vůbec bude vypadat, pokud to má být benchmark, jako první Crysis (aby to vůbec někdo rozjel).
    Hrát to rozhodně nebudu a spíš hru sleduji, abych zjistil, jestli lze dotáhnout opravdu velkou hru úspěšně do konce bez vydavatele a prodat ji i těm, kteří o ni doteď neví a tento žánr nehrají bez velkého marketingu.
    • no na mojí sestavě mi ten hangár moc dobře nejede (GTX660 a Core i5-3570k@4GHz, FHD monitor)
    • XorxoxTalarius
      Tak je fakt ze prvni Crysis na nejvysi nastaveni v DirectX 10 da zapotit i memu soucasnemu stroji :D
  • Walldstein
    Tak jak dlouho asi bude trvat než konzolisti začnou řvát jak je to strašně nefér, a že oni CHTĚJÍ konzolovou verzi Star Citizen, protože narozdíl od PCčkářů jí neukradnou a je jich mnohem víc? Jak dlouho asi bude trvat než konzolisti zplodí petici za to aby měli svou Xbox uno nebo Pšouk 4 verzi?
    • Já ač mám PC, PS3 a v merku PS4 určitě plakat nebudu, neboť mne tyto hry (vesmírné simulátory) nikdy neuchvátili, jen držím palce aby se tvůrcům projekt povedl ke spokojenosti všech, ať to není jen další nafouklá Kickstarter bublina. Her tohoto žánru je pramálo jako šafránu.
    • Coze? https://thepiratebay.sx/browse/404 ... vsimni si, xbox ... a jak jiste dobre vidis, u vsech torrentu je tam presne 0 seedu a 0 leechu ... konzolisti prece nepiratej ...
      • Jack1947
        Jasny, kvuli tomu se na ne bude nadavat ze ? Prober se do sýrove reality, chlapce.
        • Veskoslav
          A ty se nauč už česky, protože sirová realita není odvozená od toho, že je tam moc síry *7* Je to učivo 2. třídy ZŠ.
          • Jack1947
            Nu tedy dobra. *3*
    • Stejně jako každé gta dělají pcckari to same.
      • Mohli by vam udelat konverzi na konzole z GTA 1 a 2, aby jste meli vse na konzoli, kdyz je to primarne konzolova hra :D
        • GTA 1 a 2 sem hrál už na PSX ;)
        • Proč? GTA 1 a 2 na konzolích už dávno je.
        • Jack1947
          Spis HD remake a ten se uz chysta. *3*
      • walltar
        Aspoň je to další důkaz toho, že na PC a na Konzolích jsou vesměs podobní hráči. Ani jedna skupina není nadřazená.

A já si myslím, že pokud to nijak neovlivní PC verzi tak není důvod to PS4 verzi nedělat. Znamená to, že se té hry prodá víc, ti kteří ji zaplatili o nic nepříjsou a Roberts si konečně bude moct zaplnit bazén penězma.

Ale co je hlavní, tak bude moct z výdělků začít pracovat na něčem dalším, buď na tom aby nám přinesli boj v atmosféře, nebo na úplně nové hře.
      • Kozy
        zásah
    • Psychotic
      Proč bychom my konzolisté tu hru neměli chtít? Tedy pokud bude dobrá. Přijdeš snad o něco, když ta hra po půl roce vyjde na konzole?
      • Ne. Jen je rad, ze konečně někdo nese*e na pcckare. Nebo se mylim?
        • Walldstein
          přesně...Konečně na nás nikdo nes*re a naopak prdí na konzolisty...
    • taky že už řvou *1*
    • Tak s tým kradnutím by to bol riadny blábol, keďže zrovna túto hru si PC hráči sami zafinancovali, to by ich vysmial sám Roberts *15*
  • Ja tomuhle pokusu fandim, ale spis jako technologickemu pokusu a ukazce moznosti, herne to bude imho slapnuti vedle a hodne lidí to zklame svou praktickou nehratelnosti. Myslim ze se vytvari dilo pro velmi uzkou skupinu hracu a mnozi z platicich hracu budou vysledkem zklamani, coz bude mit vliv na podporu dalsich podobnych projektu.
    • C-BEAM
      áno robí hru pre malú skupinu hráčov, dobre že ti to konečne došlo. Crowdfunding je cesta ktorá umožňuje robiť hry takpovediac na zakázku, je to presne opačná cesta ktorou ide mainstream a kde sa vývojári snažia vyhovieť každému, čo postupne zabíja mnohé kedysi kvalitné série určené pre menšie skupiny hráčov. Som presvedčení, že drvivá väčšina ľudí ktorí mu prispeli je pripravená na krvavé HW nároky a vôbec ich táto informácie neprekvapila, to že určitá skupina bude sklamaná je normálne e je to tak u každej hry. Takže choď radšej naklikávať minuská, to jediné ti ide.
      • Nenavist te zaslepuje. Nerikas mi nic noveho. Kolik lidi bude zklamanych se teprve ukaze. Odbornik na naklikavani jsi ty sam a jeste mas tu drzost z toho obvinovat jine.
      • tak si vem taký Il sturmovik (Né tu kok**** Dover ale treba Il 1946) tam taky si mohl jít arkadu i simulator a ani jedno z toho nebylo na ukol druhého.a za další je rozdíl mezi simulator Airbusu pro fansmějkly a normalní hrou pro hadcore hráce.
        • C-BEAM
          Vyhovieť všetkým = robiť hru mainstream a následne do nej nakydať rôzne hc módy a iné nezmysly pre hc hráčov. To že hra je dizajnovaná pre mainstream sa tým nemení.

Sturmovik = hra zameraná pre menšiu skupinu fanúšikov lietania s prvkami simulácie ktorá umožnila v nižšej obtiažnosti hrať aj menej náročným hráčom.

= 2 diametrálne odlišné pristupy.
        • tohle bude MMO...tam musi mit vsichni hraci stejne podminky :) U te samostatne single casti mozna nejake nastaveni obtiznosti bude, kdo vi...
    • walltar
      Ale vždyť oni to už od začátku říkají, že to je hra pro hráče, kteří chtějí hardcore vesmírný simulátor. Pokud na to připěl někdo kdo si přeje arkádové planes in space tak je to jeho chyba, ne chyba vývojářů.
      • Ja nerikam, ze to je chyba vyvojaru. Na druhou stranu nesouhlasim s rovnitkem hc hrac = max. naroky na hw. Tim ze hra bude jen pro hc hrace a navic pro hrace s max. nadupanym hw a navic okrajovy zanr, tak bude urcena pro opravdu velmi uzkou skupinku hracu. I kdyz vzhledem k teto PR si to nekteri hraci poridi asi jen ciste z pozerstvi.
  • No na Star Citizen se tesim jako malo na co .... bude to pecka
  • Multiplatformní hry jsou prostě a jasně zlo. Buď je to port z PC, kde šlape hra parádně a vývojáři jsou líní dostatečně optimalizovat pro konzole, tudíž hra na konzolích vypadá nesrovnatelně hůř a běží jen 30fps, nebo je to port z konzolí, kdy na konzolích hra vypadá slušně a PC hráči s Titany pod kapotou remcají, že postrádají Ultra HD textury, DX11.1 efekty a podobně. Člověk se holt nezavděčí všem.
    • A jeste jsou spolecnosti (napr. Blizzard), kery si s portem fakt daj zalezet.
    • PC hraci vetsinou neremcaji ze to blbe vypada, ale ze se to neda hrat, protoze nejaky dmnt jaksi nebyl schopen udelat ovladani tak, aby se to dalo s klavesnici a mysi. Navic PC hraci nesnaseji kdyz jim nekdo/neco keca do toho, kam maj/nemaj mirit (autoaim).
      • Tak tak. Fakt nechapu, delaj port a nedokazou zmenit pitomej inventar, kerej nechaj optimalizovanej pro gamepad... Fakt demence *10*
        • Tilwaen
          Viděls třeba mapu v AC III? To je teprve tragédie *1*
        • Opravdu nechapes. Oni to dokazou technicky, ale nedostanou na to prachy od vydavatele, ktery jim na pc port da minimalni castku. A vydavatel nechce do portu davat mnoho, protoze prodejnost her na pc je mala, resp. ted je vetsi, ale zase za hodne nizkou cenu. To jsou holt negativni dusledky obrovskeho piratstvi na pc platforme.
          • A zase zvasty tupana, kterej o tom nic nevi ... na konzolich se pirati minimalne naprosto stejne.
            • Napsat tri blbosti do jedne vety, to uz je vykon. Nevylevej si na me zlost, ja nemuzu za to, ze se tu tvaris jako mistr sveta a pritom se ztrapnujes neuveritelnymi hovadinami.
  • Musel jsem se smát hned tomu začátku. Petr byl očividně rozladěn jako můj bratr ohledně nového X. Ten nakonec konstatoval, že tomu dá tak 4 měsíce a pak to znovu zkusí. A doufám, že se to projeví v recenzi.
    • Ono se neni cemu divit, ten kdo Xko nekdy hral a prisel mu na chut, ten musi bejt doslova zhnusen. Mi to prijde, jako kdyby vysel minecraft II, a uz bys nemoh kutat kosticky, nemoh by sis je poskladat jak chces, proste bys posilal nejaky panaky, ti by nekde neco jako ze nakutali, a ty by sis milostive moh vybrat z 10ti predpripravenych baracku a nekam je umistit.

Jop, 11. a 12. domecek behem mesice v podobe DLC za pouchych $19,95 ... set "vesnicka" za $59,95 ... Kompletni prepripraveny hrad k obyvani .... za smesncyh $129,95 ...
    • walltar
      Klasický Egosoft ... co pamatuju tak X3 měla podobný lauch. Je potřeba počkat tak 14dní na první vůbec hratelnou verzi. A tak toho půl roku, než vychytají bugy. Ale aspoň se o tu hru starají. Já si osobně myslím, že oni vypouští hry jak je ypouští kvůli nedostatku financí ... je to malé studio s 20 lidma.
      • sleepless
        X3 byla taky zabugovaná, ale tady jsou některý věci vyloženě špatný už principielně. Podle mě některé prvky (chození po stanicích, proč?) dodělali na konto Star Citizen, což by ostatně ospravedlňovalo i ten roční posun vydání. Jenže se totálně přecenili a výsledkem je zatím malá katastrofička. Jádro hry je pevné, ale dostat se k němu přes balast okolo, to je fakt na nervy. V nejbližších dnech vyjde článek, ještě tomu dám jednu dvě noci hraní. A pak další noci, kvůli recenzi.
        • walltar
          Absolutně souhlasím ... taky nepochopil jsem proč vlastně to chození po stanicích udělali. Jakou plní funkci? Pokud se star citizen ohání tí, že budeme moc prozkoumávat velké města, tak čím se ohání Rebirth? "Prozkoumejte 4 koridory a jeden lodní interiér velikosti menšího obytného přívěsu" to asi nebude.

Jinak to recenzování her ve stavu jako je tohle X nezávidím. Já jsem to začal 2x pokaždé natrefil na bug co mě donutil hru restartovat od začátku. (prakticky přestal fungovat HUD) a nějak jsem přestal mít chuť to hrát.
          • Zrovna tady na to chozeni po lodich uz vysel mod, který to odstranuje a umoznuje komunikaci s NPC primo z lodi. Urcite bude mit velky ohlas. *3*

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=349949
          • Veskoslav
            Mě pro změnu sestřelují skrze své lodě.
        • eStar
          Neuvěřitelné a přitom X3 chyběl k dokonalosti v podstatě už jenom živější vesmír. A oni místo toho aby se zaměřili na tenhle nedodělek a trochu to vylepšili i po všech ostatních stránkách tak to rozbijou. Škoda, ale čekal jsem to.
      • Jenze ono nejde ani zdaleka jen o bugy, ty mozna spravi, ale ona je spatna ta hra - jednoduse to neni Xko. A stim udelaji neco jen velmi tezko ... (nehlede na to, ze je to dalsi zarnej priklad toho, proc neplatit a sosnout si warez - nechodi === nebude chodit ani placena verze)
        • walltar
          Bohužel .. v tomhle Egosoft udělal obrovskou chybu. Chtěli hru udělat přístupnější širší veřejnosti a neuvědomili si že širší veřejnost ale nebude hrát totálně zabugovanou hru. Ale zároveň nějak zapoměli na svou komunitu, která z nich udělali to co dneska jsou. Udržela je při životě a myslím, že si tohle jejich komunita nenechá jen tak líbit. Star citizen bude taky plně modovatelný a už dneska má největší základnu v německu. Takže je možné, že jak egosoft vypustí další, ale tentokrát plnohodnotné pokračování, tak bude překvapený, kam jim ta kekich věrna komunita zmizela.
    • Veskoslav
      A já to chtěl koupit. Sice jsem nekoupil, ale bohužel na mě padla recenze na tento skvost a můžu říct, že se tvůrci kvalitně sjeli při tvorbě té hry.
      • Hra jako taková nevypadá špatně. Jen je tam dost bugů *2*
        • Veskoslav
          No to by bylo ještě fajn, ale to nudné prostředí, ten sterilní kokpit. Ale jako aspoň je sranda, když letíš, letíš a pak skokově najednou seš zaseknutý v planetě a píše ti to Restart mise.
  • walltar
    Zdravím zdravím. Pokud máte zájem o se o Star Citizenu dozvědět víc, tak navštivte naši fansite. www.star-citizen.cz

Plnou informací, článků, překladů, s aktivní komunitou a lidma, kteří odpoví na všechny vaše otázky na načem fóru.
  • Vtipný pcčkáři zaplatí vývoj konzolové verze *15*
    • Tys ten clanek necetl, vid? *1*
      • Je to jen trapnej troll, nekrmit
  • master race

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit