Přejít na výpis diskuzí
PC verze Titanfall přišla o dva módy, protože je nikdo nehrál
19.5.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Včetně map. Má být dvojí systém DLC. Placené a ty, co dostanou všichni zdarma něco jako v ME3.
-
Za staré mody zdarma nové v dlc? *8*
-
Ty jsi tak "humorný", co vyžvatláš ještě něco? K tématu nic? *7*
-
Tohle mě vždycky štvalo v MP každé hry. Ty nejzajímavější módy nikdo nehraje. Všichni se chtějí rychle odreagovat u těch nejakčnějších a nejjednodušších. Nikomu se nechce spolupracovat a hrát v týmu. Je to škoda.
Bombing Run v UT2004 budiž příkladem. -
ale fuj .. miluj bližního svého
-
svatá to pravda......
-
Nebo ukřižují.
-
No, kdyby se pokusili podobné opatření prosadit kupříkladu vývojáři z ID v dobách Q3A, tak je lidi udupou za živa.
-
Až na to, že se tank progress resetoval, když to přiešlo do open beta ty umělče...
-
Mohli by zrušit celej Titanfall a vůbec serii CoD, vždyť je to stejně nehorázná sraččka....
-
tak samozrejmne jde o to ze par lidi to hralo ale nejmene ze vsech modu a protoze ani ostatni mody nejsou nejak extra moc hrane tak timto opatrenim se ti hraci presunou na zbyle mody, teoreticky... prakticky to chvili pojede a za par mesicu to vyhnije samo MP zrusi a hotovo vyjde dalsi dil *15*
-
CTF že se nedal hrát, to byl zřejmě problém mezi židlí a klavesnicí?!
Když sem říkal že to bude do půl roku po vydání mrtvý tak se na mojí hlavu snesla vlna kritiky a už to k tomu má uspěšně nakročeno.
Ještě zlikvidovat Last Titan Standing a zůstanou módy u kterých stačí jen dostatečně rychle mačkat levé myšítko a do takové komutiny nemám chuť patřit. *6* -
Co to je za blbost? Tak když to lidi nehráli tak to nehráli a kdo si to chtěl mermomocí zahrát tak si počkal. Teďka budou muset náhodně čekat jestli jim ten mód padne?
"Chceme, aby ve hře zůstal jen zábavný obsah" musí bejt ta nejtrapnější výmluva letošního roku, -
To si dělají kozy ne?! Dát do hajzlu jeden ze tří módů které stálo za to hrát?! U Capture the Flag sem proseděl cca. 35% celého herního času. Koukám že za poslední tři týdny co sem to nezapnul šla hra uplně do srač.k. *8* Tímto sem s Respawn nadobro skončil.
-
Copak to není tak , že zdánlivá úspěšnost TFallu byla způsobena zejména tím , že není co hrát a spousta lidí si to koupila ze zoufalství , potažmo zvědavosti ? Kdo to hraje s nadšením dnes ? Vsadím se , že se to válí po tisících v bazarech , vždyť je to jen prachobyčejná chaotická online střílečka v arénách , v nikterak omračující grafice . Nejsem hater , mám XONE i PS4 , tuhle hru jsem zkusil v betě na ixouši, po hodině jsem věděl , že tohle NE .
-
Tak hlavne ze ty jsi vpohode, mas opravdu velke stesti :-)
-
Zcela legitimni neutocny komentar. Az ty vystrelim mozek z palice tak to bude teprve utocne. Do te doby si muzu rikat co chci a co uznam za vhodne. Clovek tohohle typu si zaslouzi pouze takovyto komentar, jako priblizne 80 procent cele planety plne naprostych dementu.
-
Nehral? Z ceho soudis ze sem ji nehral? Kdyz tohle napisu tak to automaticky znamena ze jsem to nehral? Aha. "To jsou dnes pubertaci" ? Ano to jsou dnes pubertaci (ty), kteri okamzite nazyvaji kazdeho hipsterem, tak jako si to udelal ve svem predchozim postu. Tudiz jsem usoudil ze zjevne hipster nejsi, a nebyt hipster podle dnesnich pubertaku znamena presne to, co jsem napsal. To ze jsem rekl "ty hipstere" bylo mysleno naprosto jinak.
-
Rekl bych ze ty s*at nemuzes a tak se ti ty ho*na tlaci opacnym smerem a z toho pretlaku pak vznikaji takoveto hloupe a utocne komentare ;-)
-
Tolik nadávak na hru cos ani nehrála já jsem hipster? To jsou dnes puberťáci... *7*