Přejít na výpis diskuzí
PC verze Titanfall přišla o dva módy, protože je nikdo nehrál
19.5.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Ježiš, tak ho nech. Vždyť to je odvážný bojovník proti mainstreamu, který se nebude podvolovat a hrát ty ošklivé, mainstreamové hry od velkých vydavatelů, které jinak hrají jen ovce.
-
Vždy se těším, co vypadne ze vzájemných diskuzí vás dvou. Jak dvě telátka v ohradě.
-
Titanfall je svezi a super hra? Kdyby moje h*vna umely s*at, tak to co by vy*raly by byl teprve Titanfall, ty hipstere. Bez si oholit nohy a nalestit ksicht. Nezapomen rovny ksilt a retro brejle.
-
Ti, co hrajou oboje a nezaškatulkují to tak debilně? *3* Navíc ty módy se moc ani nehrají na Xboxu, nejenom na pc. A když jsem viděl TF na Xbox One, který vypadá hůř, hraje se hůř a je dražší, tak se divím, že i přesto to má úspěch. Ono je to spíše dáno tím, že ačkoliv je hra skvělá (osobní názor), tak na konzoli nic dalšího není. Na pc máme na výběr, konzolisté ne.
-
Občas ho zapnu (na PC) :)
-
No tisíc lidí tisíc názorů - obecně je WT lepší po straně herního enginu a realističnosti . Ovšem ne vždy je realističnost tím co by podpořilo gameplay (WoWP je tragédie od počátku ) . Gaijin i Wargaming kopou na jednom písečku a podle toho co se v obou hrách děje chtějí přitáhnout všechny hráče . Tam kde musí jeden razantně přidat tam se ukazuje že druhý raděj změní pravidla hry , aby se co nejvíc podobaly svému rivalovi (mluvím o kompletním rebalancu který proběhl u WT , když se přes noc najednou začalo šetřit na jednotlivé části draku letadel ...) .
War Thunder je solidní simulátor , World of Tanks je zase příjemná rychlovka po práci .... a času nezbyt není ;) . -
Konzolím předhoděj super, svěží hru a konzolisti ji hrajou (ja ne, nemam Xbox). PC předhodí super, svěží hru a hipsteři jsou hned proti, protože si to nedávaj jako Quake 3 kterej hrajou už 10 let ... Kdo se baví víc? Otázka za 10 bodů
-
No Hunter byl defacto osekaný ATTRITION, takže naprosto zbytečný a CtF se defacto nedal vyhrát, protože vždy se zakempili titáni u svých vlajek a dva piloti to nedobijí. Pro tento hry se prostě nehodí. Jinak za zašlé módy mají být jiné, které se budou více hodit pro tento typ hry. Měly by přijít s dalším DLC, kdy má přinést mapy, kde budeš bránit kolonu vozidel nebo postupné dobývání jako známe s UT2003 například.
-
To bych taky netvrdil;) Mám v obou hrách docela dost nahrané. A i ta arkáda ve WT je po dalších úpravách mnohem lepší než to, co je ve WoT. O struktuře map a účinosti tanků ani nemluvit. A to nemluvím o historických bitvách, tak se WoT může jít zahrabat i se svou 5 letou betou:-D
-
Já zase slyšel, že ty mody nebyly vybalancovaný, tak je raději schovali, aby lidi nebrblali a nemuseli je opravovat...
Ale jak je to doopravdy nevím. -
*1* Google mi rozumí a ty také ..... mimochodem klidně by to mohli přejmenovat , protože herní mechaniky u arkád se čím dál víc podobají snad už jako vejce vejci ...
-
Většina hráčů dohraje kampaň jenom proto, aby se jim otevřeli věci. Na nic jiného není dobrá. Jinak matchmaking je opravený od minulého patche z úterý.
-
Njn, tak holt tolik lidi nehralo me beztak nejvice bavi "Kampan" , ostatni mody jsou jen na takove vyblbnuti - mozna ne vsecky ale tak nejak to je. Hlavne Last titan standing to je o tom jak clovek umi se ohanet s titanem (chcipat).
Ted by treba mohli zapracovat na matchmakingu, at je aspon trochu stabilnejsi a vyrovnany. -
Žádné World of Thunder není;) Jenom drobnost.
-
Problém TF aspoň u mě je ten, že si prostě hraji pro "radost" 4-5 zápasů maximálně a pak jdu dělat něco jiného. Hru mám ze dne vydání a přesto tam mám cca 20 nahraných hodin. Hra jako taková mě baví, ale na další hraní jako Dota, CSko či PlanetSide 2 to prostě není. Každý večer se sejdeme v 6, dáme 4-5 zápasů a vypínáme. Pro mě ideální. Navíc zrušené módy hrál opravdu málokdo. Takový CtF jsme zkoušeli jednou a pro tento typ hry se prostě nehodí.
-
Trefil ses ... Spousta hráčů multiplayeru si chce především měřit pindíky a "nové" mechaniky či balanc prostě neunesou .
Pokud jim neskončí online podpora oblíbené hry , nebo se stejný mód nezačne objevovat ve všech ostatních hrách vždy budou mluvit o tom, že starší hra/verze byla lepší protože prostě měli lepší výsledky i oni .Stejně tak jako se teď spousta hráčů nahrnula do World of Thunder -oprava War Thunder- , protože si v betě nakydlí úrovně a tanky a po zpřísnění podmínek, ke kterému musí časem dojít , budou už okolo mávat svým dildem (tanky které získali za snadného rychlého xpení ) .
Proto taky dnešní hry jsou přes kopírák - aby si hráči hned připadali jako doma a nemuseli si zvykat na nic jiného . Ostatně CTF ... bylo běžné před tím , než se vlajky prohodily za capture pointy a zvětšil se jejich počet . Dneska ....všichni už jsou naučeni poletovat mezi body a CTF je tak na pokraji zájmu .
Tím přirovnáním k filmům jsi mimochodem přesně popsal hodnocení na CSFD .... -
Souhlas. Dobrá hra si získá hráče. Na K/D ratio se*e pes. Lidé nehráli CS 1.6 z důvodu K/D ratio ale protože to mělo nějaké vlastnosti apod. To samé některé díly Unreal, Cod, BF apod.
-
Kultovni ? ani ty ne takovy Crysis 1 a 2 si ted nezahrajes zrusili servery *10* to je fakt na presdrzku
-
No jelikož Capture se prakticky nedal hrát, protože stačilo dva Titáni u vlajky a konec a pilot hunter byl zbytečný a pomalý.
-
Konzolista promluvil. Sorry, ale raději si taky zahraju Quake 3, StarCraft a další, než ty nové sra*ky.
Právěže na PC je ta komunita normální a většina těhle skupin ví co chce, ví co hrají a proč to hrají a proto to hrají :)
Ty se fakt divíš, proč na PC moc lidí nehraje ty nové MP nesmysly? Na konzolích je to samozřejmě jinak, tam jsou tuny casual "hráčů", který ke spokojenosti stačí FPS-gamepad-autoaim.