Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra sakra, už se mi to nevejde na disk.. Buď rychle dohrát Mass Effect, nebo přijde na řadu péčko :D
    • conflig
      těžké to rozhodování *1*
  • hlavně to chce poctivé cecky

-zdraví Black cock
  • conflig
    že čtyř jádrový procesor jako AMD Phenom II X2 565 *1*
    • Tak AMD na vyvoji hry spoupracovalo, takze maji protekci a majitelum AMD procesoru staci jadra dve. *2*
  • Tedy klobouk dolů ;). Přijde mi, že tvůrci opravdu ví, jak nalákat PC komunitu :). Takové bohaté možnosti se jen tak nevidí. Naposledy tak u Mafia 2 :). Jsem na to zvědav :).
    A souhlas - kéž by se takto dělaly i jiné hry :)
    • Máš tam málo smajlů!
  • To je zase hype. Proti hre nic nemam,ale vazne me stve jak nektere hry (Tomb Raider,Crysis 3,...)maji pred vydanim 4 clanky o nicem mesicne,zatimco jine ackove hry si na recenze musi pockat rok od vydani nebo se recenze nedockaji vubec. (namatkou me napadaji treba Anno 2070-prvni pripad, a X3:Albion Prelude-kolik vychazi AAA space simulatoru ze si je muze herni web nechat ujit?)
    Vim ze dostanu minusy,ale musel jsem si ulevit *7*
  • Doufám že Lara ukaže svůj výstřih a nejen to *5* *14*
    • To si musis pockat na Zaklinace :D
  • Mám skoro 4 roky starej komp ale Laru na tom rozjedu sice né an max detaily ale nevadí, protože pro mě tak není důležitá grafické zpracování, ale hratelost + příběh *3* :-)
  • no to vypadá jako slibně vypadající port, už se těším *3*
  • Žádnou Tomb Raider hru jsem doposud nehrál, ale musím uznat, že tohle mě opravdu zaujalo. Viděl jsem nějaká game-play videa, četl články a myslím, že po nějakém čase opět zainvestuju do hry. Hlavně mě celkem uklidnilo a i navnadilo psaní o tvorbě hry a způsobu portu etc. Po nějaké době snad kloudná hra, která vychází jako multiplatformní a ne nějaký narychlo splácaný rádoby port.
    • Vidím to stejně, hrál sem jen anniversary a tohle mě láká hodně
  • No teda. Zrovna to stare C2D e6300 na 1.86Ghz mam. Netaktovane. V soucasnosti jsem si mohl zahrat i nekolik her, ktere vyzadovali v minimalnich pozadavcich silnejsi procesor (DmC, Darksiders 2, Borderlands 2 a dalsi), takze kdyz zde minimalni pozadavky splnuji, snad to rozjedu. Ale aby to nakonec nebyl podobny priklad jako s SC Conviction. Take C2D 1.86Ghz jako minimum a vysledek? 20 fps na jakekoli nastaveni. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit