Přejít na výpis diskuzí
PC verze Tomb Raidera bude poctivá, hw nároky akorát
22.2.2013 | Adam Homola
47 příspěvků
-
Co to je zase za nadpis "PC verze Tomb Raidera bude poctivá, hw nároky akorát" ? Tohle není poprvé, co tady autoři dávají dohromady neuvěřitelné kombinace. Prosím vás naučte se česky.
-
ale chuja 5 března už je to venku na konzole už to frčí na warezu *5*
-
grafická karta s podporou DirectX 11 a 1 GB paměti, jako například AMD Radeon HD 4870 ??? *8* Ved DX11 začalo až HD5xxx
-
-
Uz stranku s pozadavky aktualizovali (tu na tumblr.com). Uz tam maji od AMD procesor Phenom II X2 955 (stale preklep, ma byt X4) a grafiku HD5870. To uz vychazi. Phenom II X4 955 je cca stejne vykonny jako i5-750 a 5870 jako GTX480.
-
-
no to teda nieje, i5 je vykonnejsia a to aj napriek o rakmer 1ghz nizsiej pracovnej frekvencii
-
-
Je to stara generace i5 procesoru (Lynnfield), ne Sandy/Ivy Bridge a ten neni ani zdaleka tak vykonny. Podle game-debate.com je dokonce Phenom o nejake to procento vykonnejsi.
-
-
ja som aj myslel 750 nie druhu generaciu, pozri si testy a zistis,ze ma i5 navrh aj napriek tomu,ze ma 2.66ghz a phenom az niekde okolo 3.4 ghz
-
-
zajimavej clanek o processorech ve hrach http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/25994?start=16 ..muj starej Athlon II x4 (oc na 3.6ghz) za 1500kc vyjde ve vetsine her skoro na stejno jak nejnovejsi Intel ci AMD.
-
-
-
-
-
-
Proč ty naroky neshrnete ? Me se to treba nechce cist
-
-
Skoda,ze nedokazes tomuhle mini clanku venovat vice jak 10 vterin sveho zivota.
-
Jestli tě nezajímají ty výhody PC verze a chceš jen hw nároky, tak třetí a čtvrtý odstavec.
-
-
Hraní na dvou monitorech zároveň? Můžete mi někdo vysvětlit jak to funguje?...nějak si to nedokážu předsatavit :X
-
-
taky nevim jak to je u takovehle hry ... 3 monitory chapu ale 2 sou tak na strategie kde muzete sledovat jak utok tak obranu viz supreme commander, nebo tam mate minimapu jako ve world in conflict
-
-
tak jinak napsal sem to blbě, nějak u takového typu hry nechápu celkově použití více monitorů zároveň
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=2vzdn3kuiZM&list=PL67D5C98230380276
-
-
to musí bejt celkem na palici :D ale dokázal bych si poředstavit takhle hrát :)
-
-
...já bych ty sloupky zakázal!!!
-
Mě by tam vadily ty sloupky rozdělující monitory. Hrozně to bije do očí.
-
-
-
-
-
-
Doufám že nová Lara bude stejně kvalitní jako nový Dante *14*
-
Zatím bych moc nevychvaloval, kdo ví jak to bude ve skutečnosti... snad každý váí jak dopadlo ACM.
-
-
tak tohle jspu lidi od Eidosu tak snad vedej co rikaj ne ?
-
-
Tak zrovna ze Steamu moc nadšen nejsem, DRM free Tomb Raider 1-6 mi vyhovoval více.
A Steam mě nedávno pěkně naštval, když jsem byl bez připojení a odmítl se spustit offline, protože jsem si neuložil heslo. Pak jsem zprovoznil připojení mobilem a začal se aktualizovat při rychlosti připojení kolísající v řádu kB/s...
Jsem docela zvědavý, grafika má být pěkná, ale aby to mělo nějakou hratelnost a podobnost s předchozími díly. -
Mám z toho dost strach, ale pokud to bude alespoň z poloviny jako uncharted tak do bude skvělé *3*
-
Autor článku by se měl nad sebou zamyslet a to hodně. Doporučené požadavky nejsou rozhodně v pořádků a jen je přerecitovat bez rozumné poznámky je útok na inteligenci a zdravý rozum nás čtenářů. To stejné jako ten výron že na high-end textury budu potřebovat high-end grafiku. Kdybychom se bavily o texturách mezi 4-8K rozlišením tak ok ale jak víme všichni to ten případ rozhodně není.