Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
To koukám, ja zatím sledoval jen menší problémy zatím jsem od hry dostal co jsem předpokládal jen mě mrzí funkčnost online hraní. Doufám že nadchazejcí patch tyto problémy spraví.
-
Prvni video z watch dogs me celkem nadchlo. Postupne se kvalita s kazdym novym kusem zhorsovala, ale porad jsem dozfal,ze se nakonec vytasi s necim poradnym. Bohuzel, graficky ok tak pred peti lety. Podle mistnich ohlasu to ani v jinejch ohledech zadna pecka neni. Ne, urcite nekupuju...
-
-
a stáhneš si to určitě :-)
-
Mám to na PC a hraju na ulra. Nevím co se ti na grafice nelíbí, je skvělá, hlavně zpracoví vody a deště. A dále bych ctěl vidět jaká GPU by ti tohle před pěti lety utáhla.
-
-
Tak ako dazd a kvapky vody su super, ale voda? tak ta rozhodne nie! *1*
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=bfGEi6ZPM3Q tentokrát video z trošku iného pohľadu :D
-
ROZJEĎTE SI SVOU VLASTNÍ FIRMU V TÉTO ONLINE HŘE ZCELA ZDARMA A ZAČNĚTE VYDĚLÁVAT! NEJLEPŠÍ SIMULÁTOR PODNIKÁNÍ S MOŽNOSTÍ PŘEVÉST VIRTUÁLNÍ PENÍZE NA SKUTEČNÉ Návody, rady, registrace zde: http://marketglory.michalaniol.cz/ - V ČR a SR zatím neměl tzv.boom - ideální doba se zaregistrovat - Nemusíte investovat!!! Registrace zdarma! POZOR: V TÉTO HŘE SE MEZE NEKLADOU, MŮŽETE ZDE pracovat, obchodovat, zakládat společnosti (letecká nebo automobilová doprava atd.), stát se členem vlády, získávat refferály, můžete se angažovat v politice a měnit zákony, vést války, kupovat majetek, vlastnit auta a letadla a mnohem mnohem víc. - HRA VÁM ZABERE JEN PÁR MINUT DENNĚ!
-
stačí pomasírovat ovečky marketingem a úspech zaručen, to že je hra po technicke stránce horší než GTA IV zpred 6 let není duležite *3*
-
-
Někdy si říkám, že je dobré být pirát.. nainstaloval jsem to a hral 1-2 hodinu denně, dýl mně to nebavilo. Jedna vec co se mně líbila a lidi kritizovali je jízdní model. Jenže ten jsem si taky moc nemohl užít na klávesnici. (A gamepad s páčkama jsem sprovoznit nemohl, možná by to šlo přes něaky program, jako u Naruta když jsem neměl Xboxový ovladač..). Pak mi zmizel save z hry. Na opětovné projetí jsem už neměl chuť. Takže to asi tak dobré nebude.
Já hned na začátku nechápal ten přiběh.. já jsem myslel že ta holka je jeho bývalá, a ona to byla sestra..
-
-
Tak jsem se kvůli neustálému kolísání FPS nasral, hodil hru na minimální detaily a jediný větší rozdíl, kterého jsem si všiml, byla snížená vykreslovací vzdálenost *1* Takže jestli máte taky problémy, tak se nebojte hru hodit na low, trochu to zlepší plynulost při rychlé jízdě.
-
WD jsem od E3 2012 pozorne sledoval a moc se tesil. Mel jsem predobjednano a kdyz mi to doslo domu den pred vydanim, jasal jsem. Ale pak kdyz jsem hru spustil, zjistil jsem, ze to mam trhany, a to az tak moc, ze jsem to nemohl hrat. Pritom to ale grafika zvladat mela a tak jsem si koupil novy procesor a vse frci jak ma, vubec zadnej problem. Jinak hra me bavi a jsem z ni nadsenej :)
-
No já jdu raději si zopáknout Infamous a kochat se opravdovým next-genem. Tohle vypadá jako hra pro ps3 s hd texturama
-
-
infamous je slátanina co vede hráče celou hrou za ručičku jako úplného trotla
možná proto má takový úspěch u casual hráčů
WD je hardcore, pokud chcete hru projít bez zabíjení, jen logikou a hlavou.to je na WD to super
-
-
Proč si nepočkat půl roku rok, až to bude pořádně opatchované?
Vždyť je toho tolik co hrát.
Ne, není to ironie. -
Mrkněte na příspěvek jak již uváděl týpek z Commandos Watch Dogs : my "true next-gen experience
Ta scéna z třetí minuty vám určitě připomene bláznivou střelu I,kdy se Frank ostřeluje zpoza popelnice tak na metr s jedním z Havsburgových hochů.Jenomže to byla parodie... -
-
to mě taky rozesmálo....nemrich bláznmivá střela :-)
*13* 25k -
Ta scena byla skvela *15* Frank, to byl kolík!
-