Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Hm... a na IGN se PC verzi úplně vykašlali... a na Games.cz bude Watch Dogs nejspíš mít mizerné hodnocení - jen proto, že recenzují na té nejhorší možné platformě... U některých her vycházela po normální recenzi s velkou slávou ještě "Recenze PC verze". Jsem zvědav, jestli na Watch Dogs taky vyjde speciální "Recenze next-gen konzolové verze". Ale pochybuji.
-
-
Mizerné hodnocení? Čekám osmičku nebo devítku.
-
nejhorsi mozna platforma je velmi subjektivni nazor... ano, z toho pohledu ze to na PC dos*ali jiste... z pohledu vykonu jestli do*ebali optimalizaci, samozrejme... ale z pohledu "maximalniho" grafickeho zazitku, nezlob se na mne ale to co jsou konzole dneska zvladne vykonove prumerny pocitac (logicky, vychazejici z x86 platformy pri te cene nelze cekat zazraky), takze nikoliv a z pohledu herniho obsau je to uplne jedno protoze ten se crossplatforme nelisi... *6*
-
-
Pak by ovšem něměli říkat, že to hře v recenzi "spočítají" za technickou stránku, když ta je "doj*baná" jen na jedné z pěti platforem, na které to vychází.
-
-
ale uplay nejede i na konzolich!!!! tydyte
-
-
Na XBoxu. Přečti si článek, na který odkazují. Na PS3/PS4 by to mělo jít normálně. Ale to je vedlejší. Na tom, že multiplatformovce by se nemělo ubírat skóre, když je na jedné platformě špatně optimalizovaná, to nic nemění.
-
-
Zlehka neprofesionalni by bylo hlasit jaka je hra uzasna (pokud teda vubec je) a nezminit se o specifickych problemech nektere z platforem... to je jak v politice... nemusis vylozene lhat, staci jen vybrat si co reknes... ale ve finale je to stejne spatnej pristup...
nehlede na to ze konzolovych recenzi si muzes vsude jinde precist tunu protoze Ubi dalo konzolove verze s predstihem a PC az po vydani... a asi vedeli proc... a rozhodne to od nich neni peknej pristup... takze naopak zde rozsiruji povedomi recenzi PC verze ktera doda dalsi informace sirsimu okruhu uzivatelu... -
Což je ovšem zlehka neprofesionální, není-liž pravda? Ale to nic, zas tak mi to nevadí. Je to jejich stránka, ne moje.
-
No a to jsme ale u toho ze dneska se nectou recenze ale ciselenj koeficient. Ted mne z hlavy nenapada zpetne priklad, ale bylo tu jiz nekolik recenzi ktere hru chvalili za herni mechanismy, pribeh atp. a zaroveni ji vytkli technickou stranku jako je ovladani, nestabylyta, bugy atp. ... protoze hra ma uvedenou platformu uzitou pri recenzi tak pro danou platformu je dane skore snizeno za komplexni zazitek... se stim smiř *2* ... a nebo si precti z recenze vic nez ciselne skore...
-
-
-
-
-
-
Intel core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 4 GB Ram ATI Radeon 5870 1GB vše v pohodě, ovšem při jízdě autem nehratelné díky sekání. Vím, není to nejlepší sestava, ale zaráží mě, že se mi hra seká jen tehdy když jedu autem.
-
Bieda, mal som ja počkať nejaký ten mesiac, poprípade na nejakú zlavu, keď by bola hra opatchovaná a nemal by som toľko problémov ako som mal za posledné 3 dni.
-
-
lidi jako ty sou jedním z duvodu, proc si ty firmy dovolujou to, co si v poslední dobe dovolujou... bych ti pral abys to nerozjel vubec!
-
-
je smutne ze piratska kopia takejto napaditej hry ide bez akychkolvek problemov a ludia co si zaplatili za original nemozu ani hrat :-/
-
-
Ale to je naprosty standard ... a dobre vam vsem tak, kdyz to svyma prachama podporujete. Protoze prave vy za to muzete. Pokud se k tomu postavej hraci tak, ze takovy sra…cky nekupujou, tak to proste budou muset zmenit. Ale jelikoz ofce kupujou jak divy ... a kupujou klidne i srajdy ktery jeste ani nevysly ...
-
To neni smutne, ale je to k nas.ani. Klasicky flus do tvare platicim zakaznikum. Jen je skoda, ze hraci dokazou jen nadavat, ale priste stejne koupi znova, kdyz tech AAA her vychazi tak malo. Ja se po tom, co Ubisoft tak neskutecne zmrsil optimalizaci MaM Legacy, zarekl, ze od techhle zmr.u uz nikdy nic, i kdyby vydali tu nejlepsi hru na svete.
-
-
Problémy technického rázu se dají přežít - dá se počkat na pár patchů atd, ale to že ta hra není žádná velká pecka, to je problém větší.
-
-
Sem zvedav do reknes svymu prodejci automobilu ... az ti tvoje zcela zanovni auto bude 1/2 roku stat na spalcich ... a cekat na patch ...
-
-
Na autě jsem závislý, hru můžu na měsíc i déle odložit a počkat si, nejsem fanatik.
-
-
-
To je vždycky PR keců a ve výsledku odfláknutá konverze z konzolí. Totálně zprasili PC verzi Ghost Recona kdy ji svěřili těm packálům z Ubi Kyjev, každoroční díly AC také nejsou vrcholem optimalizace a už dopředu mám obavu jak bude fungovat Far Cry 4?!
-
Přesně v den vydání, co jsem přišel z práce v 16:00, jsem zapnul stahování přes uplay, bez problémů za hodinku staženo. Zapnul jsem hru, nastavil vše na "vyšší" a jedu opět vše bez problémů na ATI6850 Phenom II X4 8bg RAM....jen bych tímto chtěl upozornit, že ten chystaný hate je dosti subjektivní záležitost. U mě jede vše v pohodě bez potřeby patche. Ani žádné bugy. Mám nahráno asi 10h.
-
-
Počuj, chcel by som sa Ťa opýtať, oplatí sa mi investovať do RAMky (mám 4GB Kingstony, 2x2 GB) a kúpiť si povedzme 3x4 GB kit ? Mám totiž Phenom 9850, štvorňadro @ 2,5 Ghz, grafiku GTX 660 TI 2GB... Hra beží celkom v pohode na stredné detaily, problémom však je dosť výrazné trhanie, napr. pri rýchlej jazde mestom atď. (ja si myslím že je to práve tou RAMkou, keď si hra ,,nahrá" scénu, tak už hra ide plynule). Neviem teda, či je to tým, alebo niečím iným. Hra sa mi inak veľmi páči :)
ďakujem za odpoveď -
-
Snad je to zbytečné zmiňovat, ale základem pro vyšší RAM než 4GB je 64bit systém. Jen to píšu kvůli případným nedorozuměním. Každopádně bys zvýšení RAM patrně poznal rozdíl. Je do dosti ošemetné takto radit bez doplňujících informací, ale teoreticky....ano, oplatí se investovat.
-
-
Ďakujem, pozriem, 64bit systém mám :). No ak by to mohlo pomôcť, tak zrejme ten upgrade urobím, RAMky nie sú drahé a snáď nejaký čas vydržia
-
-
Ak to však tou RAMkou naozaj nie je, ostáva len čakať na spásu (a zatiaľ si oddýchnem s cigarkou v ruke v Tropico 5 :) )
-
-
-
RAMkou to nebude urcite. grafiku mas v pohode. CPU neviem ale tiez by malo byt ok. Podla mna len nahovno optimalizacia. pockaj na patch, alebo nove drivery na grafiku.
-
Mrkni si do managera koľko ram ti hra používa, na nete sú správy že hra nevyužíva ani tie 4 GB ram.. údajne ani na ultra nezaberie viacej ako 2,5 Gb ram.
-
-
Jo to je pravda. Ale zas tankuje procesor a grafiku.
-
-
-
Též bez problémů. Až na pár menších chybiček, ale nic co by mi bránilo v dohrání.
-
Detto, 4670K 8GB ram, 270x, hra ide v kombinácií textúr na high a ultra detailov okrem dieňov a AA je nastavený na smaa. Nenarazil som na bugy, framedropy niesú nijak pod hranicu plynulosti ani pri vysokých rýchlostiach. Problémom je že hra ma nebaví a misie sú zatiaľ také isté ako side questy a ani príbeh ma nijak neoslovil. Je pravda že som len dokončil 1. act, ale už to mám odohrané nejaké 4 hoďky a musím sa do hrania nútiť...
-
Stejná zkušenost. Zatím jsem potkal jenom jednu chybějící lavičku, ale jinak hra funguje bez potíží. Hraji sice na medium z důvodů slabší sestavy, ale asi jsem jeden ze šťastlivců :) AMD FX-4100, AMD Sapphire HD 7750 1GB GDDR5 a 8 GB ram. BTW Originální verze WD jde také hrát offline ;)
-
-
Tak špatné to zase není. Ten hate je velký, ale myslím, že 6 z 10 si to zaslouží. Mírně nadprůměrná hra.
-
Ty uživatelské recky na steam/kotaku jsou boží!!!
Nejlepší je ta, kritizující absenci zvířat ve hře :-D
Jo a taky jsem viděl to video, kde srovnávají technickou stránku věci WD s první Mafií - to je taky velmi úsměvné:
http://www.youtube.com/watch?v=S5t0_WVinF8&feature=youtu.be
Hra mě naštěstí úplně míjí... -
Zdravim clanek jsem necetl ani me nezajima jenom bych chtel podotknout ze watch dogs nema ani cenu prenesenych dat a vsichni uz se tesime na flame pod recenzi.
-
-
flame nepochybně bude, ale co takhle kdybychom si tady zatipovali, kolik tomu zdejší recenze nadělí?
můj první odhad byl 7/10, podle recenzenta i 8/10, ale předpokládal jsem, že se bude recenzovat PS4 verze. vzhledem ke kritickému postoji k PC verzi bych se ale nedivil, že se zde budou chtít trochu vymanit z průměru a dají 6/10. -
-
Počítám že bude z PS4. Co sem četl tak PC verze recenzentům dosud nebyla dána k dispozici, asi Ubi věděli proč tak činí.
-
-
"Na Games vydáme recenzi PC verze Watch Dogs dnes večer. A na technické stránce věci nenecháme nitku suchou." Zní to tedy, že recenze bude spíše v kritickém duchu.
-
-
-