Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to preto ze je to cinematic trailer a nie cisto gameplay trailer ako video predtym. na fore sa to uz riesi, pozri si tam screenshoty, stale to svieti. to iste plati aj o tom preco tam neni hud. cinematic. ale ta grafika je naprosto priserna. level design snad ese horsi ako predtym. zatial vsetko co som videl je koridor s chest high walls vsade. len aby bola kde vyuzit supa dupa main stream cover system. proste je to fail.
  • Psychotic
    Ano, je moderní to říkat.
  • USER47
    Oba předchozí díly DE dělal Ion Storm, EM s tím neměli nic společnýho..
  • nova generace zjednodusovani...to sedi
  • Psychotic
    Zajímavé. Já té nemoci říkám "next-gen".
  • No ja teda nevim,ale me prijde ze tam porad sviti kazda blbost.Tohle je vec,ktera me proste dokaze hodne zkazit zazitek a o tom,ze pak mam pocit ,jakoby me hra vodila za rucicku ,jako kdybych byl nesvepravny ani nemluve
  • Huh? Ja mam nove pc. Kopa ludi ma problem s portom K&L.
  • USER47
    Řekl bych, že vykuchali HUD a lehce ztlumili některý svítící věci jen kvůli traileru. I tak tam toho svítí přebytek. Zbraně v okamžiku smrti nepřátel, všechny krabice, sudy a podobný haraburdí...Akorát to v těch rychlejch střizích není tak poznat.
  • Takých otravných internetových nikdy nekončiacich polemík je 1000 a 1 napr : PC vs Mac , X360 vs PS3 , ATI vs Nvidia , šalvia divotvorná vs LSD , Airsoft vs Paintball , toaletný papier vs Bidet , skákanie z okna vs skákanie do studne , kanáriky vs mravenčiari , tenis vs ping-pong
    etc. etc. etc. Všetko sú to záležitosti osobných preferencií a uhlu pohladu ale povedať si nedá nikto, pretože stáť si tupo za svojim je asi lahšie ako rešpektovať cudzí názor...
  • Marquis
    A hele, už tam nesvítí každá blbost. Snad to umlčí hatery...

Na druhou stranu, toho, že port dělá Nixxes, se docela bojím...:(
  • *1* *1* poslední dobou mě ty novinky z herního světa jenom rozesmívají *1*
  • Otevřený herní svět je trochu silné slovo. Spíš otevřené herní lokace. Koridor to teda nebyl.
  • gamepad a autoaim... ou yeee
  • USER47
    btw: nejnovější trailer:
    http://gamevideos.1up.com/video/id/33187
  • Tak si porid konzoli, je to levne a je to dobra. Ja si ani ne pred rokem poridil PS3 a nelituji. Bavi me to vic nez hrat na PC.
  • LUXUS :)) jsem jenom pro. Konecne se k tomu nekdo stavi celem a nedela to stylem : udelame to pro jednu platformu a potom to rozkopirujem ostatnim
  • USER47
    Prej by většina lokací v HR měla bejt velká zhruba jako ty větší lokace v jedničce (Hong Kong apod).
  • Tushan
    DE1 jsem hral 2 sla mimo mě ael ty záběry z DE3 jsou čím dál horší.
    udělany schody z beden na střechu budovy a ventilace zakrytá bednou uráží moji inteligenci
    hlavně mě rozesmálo jak žencká v tom videjku řekla že si uděláme backtracking a otočila se doleva a dam dveře hmmm backtracking jak prase jsem se musel od srdce zasmát
  • Pokud si koupíš herní PC dnes, špatné výkonostní optimalizace portů pro PC, které dělá třeba i takový Rockstar, tě už nemusí trápit, protože výkon současného HW je už o třídu jinde (nebavíme se ovšem o tom, kolik generací téměř shodného HW nVidia vyprodukovala - viz. poslední řady a srovnávací testy).
  • Mno když se povzneseme nad platformy, nad nimiž zuří flamewary, ovšem podstata rozepří leží na poli marketingu ... Nevím jaké studio se podílelo na Deus ex 1 a 2. Počítám, že první dělal tedy Eidos Montreal a druhe? Na první díl jsem slyšel spoustu chvály a nadšení, ale když jsem o něco později hrál druhý díl, nadšený jsem nebyl. Nadšení nebyly ani ti, kdo opětovali první díl, tudíž aniž bych ho hrál, předpokládám, že se něco zle nevyvedlo.
    Nerad se dotýkam plaftormního flame, ale nemoc kterou Deus Ex 2 trpěl nazývám léta "konzoloidnost". (Pozn1)

Takže obava od fandů, může být založena na tom, že chtějí návrat ke kořenům a studio, které léta pracovalo na verzích pro konzole, se pro PC komunitu nezdá být tohoto zárukou. Přirozeně nebudete důvěřovat tomu, kdo dělal léta konzolové (a konzoloidní) hry, že teď pozvedne vaší oblíbenou PC značku jak se sluší a patří.

*Pozn1: Nejde tu o grafiku. Ta vás rozhodně na zadek neposadila, byť jsem míval Unreal engine docela rád. Problém byl v celkovém designu hry - ovládání a ovládací prvky a mechanismy především. Čekal jsem sofistikovanou akci a dostal jsem jednoduchý odvar graficky ověnčené skriptovací sekvence. Velké menu s velkými ikonami. Ovládání které podtrhuje "konzoloidní nemoc" - hrát něco takového (se standartními ovladači - klávesnice, myš) je jako běhat na chůdách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit