Přejít na výpis diskuzí
PC verzi Deus Ex: Human Revolution nedělá Eidos Montreal
24.3.2011 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
DX 1 bez debat otevreny nebyl, ale te volnosti bylo ve vetsine misi tak akorat - co si vzpominam, tak kazda mise se dala projit nekolika zpusoby. Jsem zvedavy a pesimisticky zaroven, podle me to nedopadne, ale rad se necham mile preqapit...
-
Já už si začínám zvykat, protože to se bude řešit pořád... a už vůbec nemá cenu do toho nějakým způsobem zasahovat.
-
Komiku :)
-
šmari zase pc x konzole fight že vás to stále baví ...
-
Otevřený herní svět v DE? Dost dobrý vtip :>
-
hovoril som to uz par mesiacov dozadu a stale sa to zda byt viac a viac pravdepodobne. DE3 bude zmrzacena konzolacka sracka. PC dostane zase len port. navyse cim viac sa o DE3 dozviem, cim viac gameplay zaberov vidim tym horsie. konzolovitost, mainstream sracky, grafika, gameplay, level design... ocakavania idu strmo dole. navyse tie kecy ako im zalezi na pc verzii a neviem co... no je videt. radsej to dame robit inemu studiu.
-
Deus Ex a otevřenej svět? Hrál jsi to vůbec?:-o
-
Takže prioritní trh je konzolový...at jdou do háje. Alespon se to nemuselo jmenovat Deus Ex. Ale čert to vem, pro mě je tohle jménu už mrtvé.
At tak či tak, je z toho cítit Mass Effect 2. Nejsem zastáncem téhle akční rpg koridorovky se strhujícím příběhem (Deus Ex nabídl snad jako jedna z prvních her spolu se System Shock 2 otevřený herní svět. Ale ME2 mě bavil....kéž by to alespoň stejně.
No co, včera mě naprosto odzbrojili 1C se svou Men of War Assault Squad ... at si jdou tyhle porty k čertu .... pc trh taky pořád žije, jen už někde jinde. -
Super. K&L mi ide na pc ako slideshow a vobec som to nedokazal rozchodit. Zmrseny port, su toho cele diskusie. O dvojke som cital to iste. Na toto mozu doplatit pc hry a tu maju konzole vyhodu. Staci novy windows a ovladace a ste nahrati. Hej, deje sa to uz dlhsie, ale uz by to chcelo spravit nejake poriadne standardy, nie? Mam este kopec orginalok, ktore som nehral a minule som dal bokom styri ktore nesli a neboli az tak stare. *9*
-
Jo Dugasi, to me vazne uklidnidilo.