-
Může mi někdo poradit co zmáčknout na xbox ovladači aby si hráč naběhl dopředu?, protože LB + pravý analog ve směru u pes 15 nefunguje, neudělá to nic, tohle funguje v PES 14.
-
Lidi az pes zlicencuje tak Fifa končí je to proste tak .-)
-
-
Fifa je o 100% lepší nelíbí se mi u pes neustále stejné zákroky gólmanů u opakovacek je vidět ze grafická stránka je taky zlá stejné animace furt a furt... proste fifa 15 je nejpovedenější fotbal a těžko to bude konami překonávat
-
LOL a ze psik licencuje, kdyz od pes3 licenci spise ubylo nez pribylo! *1*
-
-
Rád bych dal PES zase šanci, dlouho jsem ho před Fifou preferoval, ale jelikož je pro mě fotbal komplexním zážitkem, potřebuju i ta jména, znaky a soutěže. Navíc FUT je ve Fifě opravdu povedený a verze pro PC už není odfláknutá, i když by při hře mohla vypadat i lépe (opakovačky chybu nemají).
Stejně jako vždy, tak i v tomto ročníku je spousta věcí k rozčílení (ty otravné detaily, které vám z dlouhodobého hraní vystoupí svým neustálým opakováním a nesmyslností), ale celkově si nedovedu představit, že bych od Fify přešel zpět k PES, bohužel. -
-
http://www.pes-patch.com/forum/thread-8810.html
Tady stahnes patch co delala komunita .. maji tam udelane vse od znaku, dresu, jmen, xichtu az po kopacky. Hraju to uz mesic a vse bez problemu. Je smutne ze to musi nekdo dodelat ale budme radi aspon tak. Timhle patchem uz ztratila fifa jednu z mala vyhod. -
-
Tenhle patch jsem stahoval pro tuším PES 3-6, ale jak je to pak v online hře? Přeci nemůžeš tyhle věci používat, určitě tam jsou i upravený statistiky a tak...
-
-
-
Musíš podržet levý horní L1 (jako ve FIFA), ale ještě k tomu pravým ukazatelem (kloboučkem) na hráče ukázat. Objeví se šipka na hřišti od tvého hráče na hráče, kterého pošleš dopředu.
-
Tak co se týká pes 2015 tak když se hraje on line tato hra stačí na kvalitě 1,píská pozdní ofsaidy 2,když je fal na brankáře tak to se ne píská vůbec 3 ,brankář má své území ale i přesto dostane červenou když jde po míči rukama 4 strací na rychlosti i když hrají klasický nejtěžší úroveň tak mi vše klape ale já mile se hraje on line na všem se herně straci i na té rychlosti
-
Ach jo :D hrál jsem všechny ročníky fify a pes obě hry jsou v něčem originální buď hrajete arkádu a nebo simulaci fifa vždy byla arkáda pes vždycky byla snaha o simulaci řešit grafiku hry a licence je opravdu k ničemu když existuje spoustu módů jak na fifu tak na pes :D
-
Hravate niekto be a legend mode? Skoda ze nieje tak premakany ako v NFL. Inak neviete po ktorom buttone date prikaz spoluhracovi aby vam nahral? Pekne ma stve, ze jedine nahravky dostavam vzduchom cez pol ihriska aj to len od obrancov...
-
-
Jediny mod, který hraju. Prikaz k prihravce se dava stejnym tlačítkem, kterym se meni klasicke klusani na takove to obrane poskakovani , jen se to tlacitko musí zmacknout 2x za sebou. A doporučuju pokud si chcete vytvořit vlastního hrace, si první predelat hrace z nejakeho tymu v edit modu a toho potom pouzit do BAL, protože tvorba hrace v BAL modu je orezana, uz tam není to nahodne udelovani statistik, takze napr není mozne udelat utocnika co umi kopat primaky.
-
-
Nesúhlasím ani s recenziou ani s výsledným hodnotením, iba v tom prípade ak by bach zmenil finálne hodnotenie a textovú recenziu i FIFA 15 na 9/10 a odpočítal výslednému hodnoteniu PES 2015 2 alebo 3 body.
-
Zdarec mužete mi Prosím poradit, koupil jsem si PES2015 na ps4 a nejde mi ONLINE piše mi to :
you must update the application to use network features. to check the download status of the update file, select )notifikations) - downloads (NP-31739-3)
Děkuji -
Proč se tady recenze objevuje až po měsíci od vydání hry? Nemá snad recenze seznámit hráče a potenciální kupce s hrou co nejdříve po vydání? Nebo najíždí games.cz na trend, kdy bude vydávat recenze na hry se čtvrtletním zpožděním?
-
-
Tenhle účel bude recenze plnit ještě 11 měsíců, než vyjde další díl.
-