Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Jesliže má FIFA 7/10, mělo mít PES 6/10 a tečka. Je to taky super fotbálek, ale neni to lepší hra! Dlouho mě tady nic takhle nevytočilo. Pěkné Vánoce přeju.
    • pes je lepsia hra. ovela lepsia
      • Mart9
        je ovela lehčí, ne lepší
        • Lehčí?? To je věc která ani nejde moc posuzovat protože je subjektivní.

Myslím že v PES se více promítne taktika kterou si nastavíte v průběhu zápasu nebo před ním. Zdá se mi že je tam lepe zvládnuta fyzika. Ve fifě je to více arkada ikdyž má svá pevná pravidla.
        • :D lol, tak to jsi to určitě hrál
          • Mart9
            Srovnávám dema. FIFU jsem hodně hrál naposled 13 a v 15 jsem první zápasy nemohl dát nějak gól, často mi zápasy končily 0:0 nebo třeba 1:0. V PES 2015 demu jsem si dal první zápas, ani jsem neuměl ovládání a snadno jsem vyhrál 2:0. Brnkačka.
            • Ani náhodou
  • Tak vono Pro Evo neni uplne spatne fotbal, jina alternativa pro toho koho nebavi Fifa. Ovsem grafika, prezentace zapasu a omacka kolem je v Pro Evu otresna, az zoufala. U me jasne vyhrala Fifa, navic v Pro Evu sem dostaval furt stejny goly a golmani sou nejaci divny, jak rikam samotne fotbal neni sptane, ale u hrani Pro Eva nemam pocit ze su soucasti zapasu, zatimco u Fify mam pocit ze sleduju skutecne zapas a su jeho soucasti. Za me pro letos Fifa 9/10, Pro Evo 7/10.
    A nejsu zadne Fifa fanatikk, do roku 2011 sem hraval jenom Pro Evo.
    • Tak to jsou zase kecy,že jsem kdysi hrával PES ale FIFA je ted lepší *1* .To je jako kdyby hrač Army řekl,že přešel na BF,protože je lepší..
      FIFA je čistá arkáda,kde s jedním hráčem přeběhnete celý hřiště a zakončíte.Je to typickej produkt EA se skvělou prezentací a licencema ale mozek u tohoto fotbálku opravdu nepotřebujete.Nejvíc mě ale štve jak je všechno nascriptovaný.
      Mám radši PES,kde se opravdu na gol nadřete,velké možnosti taktiky a parádní fyziku míče.
      • Prečo mu tlačis do hlavy svoj názor , jediný a správny ? Je to jeho vec že hrával Pes a teraz hráva Fifu ...Ja som hral minuly ročník PES a tento hrám Fifu .A neviem kde na Fife prebehnes s jedným hracom celé ihrisko a das gól ...Po 3 metroch by som ta zrušil ...Takisto na Pes nemam problem od fotografia v strede , všetkých obísť a dať gól...Tak netrep lebo jedine decko si tu ty
      • To nejsou zadny kecy,ale muj nazor ty jelito.Fifu sem hraval 2002 a pak az do roku 2011 Pro Evo, ovsem jak pak clovek zkusi Fifu na nejake Japonske pseudofotbal rychle zapomene.
        • Tohle ti opravdu nežeru děcko.Já začínal s ISS na Psx a znám všechny ročníky i Fify.A nic proti Fife nemám,jen je to arkáda která mě prostě nebaví.Každej ten fotbal je uplně jinej
          • Tak me je to vcelku jedno co me zeres a co ne. Moje prvni fotbalova hra byla World Cup 98, potom Fifa 99, revolucni Fifa 2000 atd. Ja su rocnik 1985 takze uz mam neco nahrany. Pokud chces udelat s Fify arkadu mas ju mit, stejne ako a Pro Evo. Ja hraju Fifu 15 na slow a pekne pomalu, vyckavaci fotbal pred vapnem, hodne hra po stranach, z vysokym presingem a o arkade bych rozhodne nemluvil. Je to pro me nejlepsi fotbal ve virtualni podobe.
  • to je ta recenze kterou sliboval Petr Poláček někdy předloni ? *1*
  • Mám dost blbej dotaz, ale jsem jenom pako, nebo opravdu v PC verzi tentokrát nejdou přeskočit replaye stiskem klávesy, i když to v minulosti šlo?
    • Default myslim klavesa V.
      • Díky, byl jsem zmatený jinou klávesou než byla v posledním psovi co jsem hrál. Takže k pvůdonímu dotazu jsem opravdu jenom pako :D Díky
  • Licence jsou důležité. Kdo má hrát za nějaké bezejmené NPC co trochu vypadá jako známí hráč? Ve fifa si lidé staví týmy snů apod. Zde to bude tým nějakých matláků se skomoleným jménem *15*
    • A presne o tom to je. Nekdo hraje fotbal kvuli same podstete, tedy kvuli fotbalu a potom hraje spise PES. A nekdo hraje ony hry kvuli tomu, ze ma v tymu Ronalda, Messiho apod. a potom hraje Fifu, protoze ta ma licence. Pro me osobne jsou licence jen tresnicka na dortu a proto hraju to, co mi vice pripomina fotbal. A tim je vetsinu let PES. A jsem pevne presvedceny, ze s rostoucim vekem roste oblibenost PES a s klesajicim vekem roste oblibenost Fify.
      • Dučku, ty ještě žiješ? PESko se snad konečně po letech dostalo před FIFU, tak ať se čočka pomalu chystá na 164657736547. prohru s válcem v řadě *1*
        • A na cem to ted drtite? PS3, nebo jak jste na tom? *1*
          • Zatím na ničem *1* Ace hraje FIFU na PS4, já momentálně nehraju ani jedno, ale asi po novým roce koupím taky PS4 a PESko, protože letos se mi aspoň z videí oproti FIFĚ hodně líbí.
    • Většinou měsíc po vydaní ročníku PES vyjde fan mod co jména upravuje. Tedy licenci udělají fanoušci.
      • Aha, tak to poprosim o radu jak to udelat na konzolich?
        • Nijak *15*

Na konzolích nejde nic měnit.
  • Hnisavec
    a ja že ako vianočný darček vyšla recenzia na PES 2014 od Péťa Poláčka *14* *3*
    • Já doufám že vyjde gamesplay elite od petra poláčka
  • Kolik letos Konami rozdalo platkum na recenze, ze jsou z toho vsicdhni tak vyvaleni? Hraval jsem Pesko od zacatku na PS1 az do PES08, od te doby uz jedine Fifu. Letos jsem zkusil demo PEs a zahral jsem polocas a honem to vypl, bohate mi to stacilo a nikdo mi nevymluvi, ze tyhle recenze jsou objektivni, oproti Fife je ten fotbal uplne mimo. Takze budto Konami nasypalo mnebo tomu absolutne enrozumite a mate nahrano par hodin.
    • Tak tomu nerozumíš jenom ty
    • a najaké platformě, leto vyšlo PES ve třech verzích, značně se líšících
    • Kravicka
      napise nekdo kdo si to ani nenastavil urcite a zahral si 5 minut ?
      • Napise nekdo, kdo stravil hranim PES 7 let.
  • Jdou v pro evo online aktualizace forem hracu a soupisek tymu? Moc dekuji za reakce...
  • Jsem velký fanda PES na PC už deset let. Ale v tomto ročníku dává AI prakticky všechny góly stejné po zemi a neumí vystřelit do horní poloviny brány. Ai všechno tlačí až do brány, vůbec nehraje centry vzduchem ze strany. Totální stereotyp.Hraju jen na Superstar. Asi po 15ti zápasech jsem to odinstaloval. Mám z toho tak špatný pocit jen já?
    • je to jednoduchý, máš díry v obraně a umožňuješ AI dávat tyhle góly. AI pracuje tak, že jde nejednoduší cestou *2* Zacel díry a uvidíš, že počítač začne hledat jiné cesty jak ti dát gól. Tak to funguje i v realu.
      • Já nemám problém s tím vyhrát a ubránit čisté konto (hraju jen na superstar). Ať hraju s jakýmkoliv týmem tak dostanu tyhle góly. PC nesutále zkouší sólovat přímo na bránu a to i když ho pětkrát po sobě oberu o míč. Je to až trapné, když se hráč dostane ze strany k šestnáctce a a z deseti pokusů dvakrát centruje po zemi a osumkrát se marně snaží dostat přes tři obránce. Když se AI vykombinuje do šance, tak zase pořád stejná střela. Když už se dostane do šestnáctky tak neexituje střela pod víko, jen po zemi. Vůbec mě to nebaví. Pokud by to bylo tak, že AI jen využívá díry v mé obraně, tak tomu zatleskám a začnu tu hru milovat. Ale o tom to není. Koukám na youtube a AI hraje stejně tupě a dává jen ty góĺy, které dává i mě. PES 6 je v tomhle mnohem dál a už chápu včem byla PES 6 tak úžasná
        • no ale o tom to je ja píšu: počítač ti dá gola takovýho jak mu ho nabídneš. Tu umělou inteligenci mam u PES vyzkoušenou snad od ročníku 2001.
          • Hraju PES od PES 3. O tom to vůbec není. Pokaždé stejně trapná střela. Pod víko jsem nedostal ani jeden GÓL. Dokonce i když se náhodou dostane AI k hlavičce a to se stane prakticky jen z rohu. Protože jinak mu nedám šanci. Tak stejně hlavičkuje pouze na brankovou čáru (na zem). Je to k zblití a jestli si někdo myslí že dostává různé góly jen protože jsou z jiného místa, tak nechápete co znamená gólová různorodost. jestli to tak není tak mi někdo pošlete odkaz na video kdy AI dá nějaký jiný gól. Nebo nějaký nahrajte. Já na netu našel desítky gólů AI a všechny byly stejné. Jste prostě děti, kterým stačí velmi málo
    • Nejses sam, ja za 20 zapasu snad nedostal jine gol nez po zemi. Krom toho AI neumi snad centrovat, kazdne prunik rohem do vapna, a gol po zemi k tyci.
      • cumpi3
        ja s tim problem nemam....uz jsem nekolikrat dostal vymetenej ruzek *6*
  • Cauvec chci se zeptat jestli na ps4 jde stahnou synot liga ?? Diky za odpoved b.kriz93@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit