-
Dufam že sa tu dočkam aj recenzie na WWE 2k17 :))
-
-
V ČR bych hadal ze to nema tolik priznivcu, rozhodne min nez treba Madden, coz je taky prevazne pro Americkej trh.
Budes si muset vystacit s Metacriticem. Ale zatim letosni rocnik vypada slibne.
-
-
osobně je mi líto vyhazovat peníze za sportovní hry, ale na PS4 jsem hrál obě dema a musím říct, že z dema PES jsem byl daleko nadšenější, jen škoda že to demo je proti Fifě opravdu málo obsáhlé a navíc je tam Barca a ne Real :)
-
Díky, tohle už je mnohem lepší recenze. *4*
-
Libi se mi jak se ted v kazde recenzi kritizuje spatna grafika PC verze.Pritom 2 predesle PC verze PESka na tom byli naprosto stejne a vetsine lidem to bylo u zadku. Jsem rad, ze se konecne zacalo poradne kritizovat KONAMI a jsem zvedavy zda-li uz pristi rok konecne vydaji na PC hru, ktera nebude vypadat jak z roku 2000. Tento rok si na PC zajistily alespon nejake projede DENUVO ochranou. Ja si pockam, treba ji nekdo prolomi a nebo taky ne. Za PC hru naschval orezanou oproti konzolim nehodlam platit ani korunu.
-
-
Uz minuly rok mel PES na Steamu otresne hodnoceni kvuli orezane PC verzi pokud si dobre pamatuju.
Kazdopadne duvod, proc se PC verze orezava, je warez. Za to si muzou PC hraci vlastne sami. -
-
Mylslel jsem, ze te vymluve KONAMI snad ani nikdo neveri. Asi jsem se mylil. Tohle nema s warezem ani odemcenyma demama absolutne nic spolecneho. Pokud budou vydavat kvalitni hru za rozumnou cenu, tak si to lidi koupi.
-
-
Proc vymluva? Ja bych taky nedelal hru, kterou mi vic nez 50% hracu warezi. Mysli trosku obchodne. KONAMI ma desetinove prodeje oproti EA. Celkove je PES posledni AAA titul od KONAMI, navic podle slov vyvojaru se ted dost lame chleba v tom, jestli to jejich rozpocet utahne i na dalsi roky.
Neni to tak davno, co to same delalo EA i Fify a NHL. -
-
Pes 2015 a crack. Koupil jsem si dříve jmenovaný titul, přičemž nikde nebylo napsáno, že je jen always online. Co čert nechtěl ocitl jsem se na několik měsíců bez internetu měl chuť si zahrát single a proto jsem musel oprášit staré znalosti o hledání cracku. Je to škoda osobně mne i singleplayer bavil. Online jsem potkával jen dva typy hráčů. Sekající se, kterým jsem dál gòl a ti vypnuli hru a druhý typ, který byl sekajicí se a nasekal mi dva tři kousky za dvě minuty přičemž jsem se snažil zápas dohrát. :D Výsledek byl, že jsem v myclub hrál jen proti botům. :D
Jinak jsem ho ze začátku hrál na GT8800 na plné detaily, takže ani v tom roce to nebyl nějaký náročný grafický skvost.
Můj problém s PES je že vyžaduje online i pro mody, které to nepotřebují a pro mody, které to potřebují neumí optimalizovat online přenos (vyzkoušeno na novějším hardware a různých druzích připojení).
-
-
-
-
-
Dobrý den chci se zeptat jestli jde pes17 hrát ve dvou doma nemůžu to najít děkuji za radu
-
Muj nazor je takovej, ze verze pc a next gen se od sebe lisi jen graficky. Najde se tu nekdo, kdo zkousel oboje ( hlavne v Master league ) a muze prohlasit, ze na next genu je i tezsi gameplay ?
-
-
na nextgene je adaptivna ai ci uz tvojich hracov, alebo superovych a tvoji hraci hraju podla taktiky aku im zvolis a ked ju nedodrziavas, tak su aj oni z toho mimo, pc to nema
-
-
PES 17 >>> FIFA 17
-
když vezmu prodeje Fify 16: http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Fifa+16
tak můžeme jen spekulovat, jestli prodeje PC verze jsou aspoň na úrovni X360 verze, když vezmu, že se PES prodává daleko méně, tak se moc asi nemůžeme divit, že na PC verzi serou.
Navíc PC hráči ani nějak naproti tomu nejdou:
http://steamspy.com/app/375960 -
-
vgchartz sleduje jen prodeje krabic, ne? krabice je stejne vintage jako koncept packovacu, uz by to chtelo vstoupit do soucasnosti
-
-
ano, berou, ale PSN a Xbox Live taky existují, jestli o tom nevíš a lidi tam taky hodně nakupují, takže si k tomu přičti digitalní službu a nůžky zůstanou stejně otevřené. Osobně pochybuji, že prodej Fify na Originu přeleze Xbox 360 verzi, ale to jsou samozřejmě spekulace
-
Taky myslím, že berou jen krabicové verze. Jinak Fifa vychází zatím jen v Americe, ne?
U nás vychází 29. září, proto my přijde úplně mimo házet sem nějaké údaje o prodejích, když hra ještě ani nevyšla. -
-
ty a 5 tvojich spolu dementov by ste si mali precitat jeho prispevok, porovnava FIFU 16, ta vysla MINULY rok
-
-
-
-
Miloval jsem PES 3. Ale PES je poslední tři roky totální odpad, který nemá s fotbalem nic společného. FIFA 16 je proti tomuhle paskvilu naprosto úžasná fotbalová simulace. Každý zápas je v ní jiný a neskutečně hra zavisí na umění hráče a na fotbalovém myšlení. PES 2017 je arkáda pro masu. Klidně si to všichni hrajte a můžete si u toho klidně i myslet, že hrajete simulaci fotbalu :)
-
-
No ještě do PES 2008 to šlo, ale jen kvůli tomu, že FIFA byla v té dobře příšerná. Letos mě demo PESka bavilo, ale jakmile jsem si zahrál první zápas FIFY, v úžasu jsem PESko mazal z disku.
-
-
Tak já to měl opačně, Fifa proti Pes je nic a nějaké hollywoodské blbiny tomu opravdu nepomůžou. Pes vyhrál na celé čáře tento rok.
-
-
*1* Tak tohle je top příspěvek. Arkáda pro masu vždy byla je a bude Fifa, na tom nic nezmění ani tvá snaha o flame war.
Jestli něco Fifa není, tak právě naprosto úžasná simulace fotbalu, vše ostatní ve Fifě beru jako velmi povedené. -
-
Masa je většina. Bude ta masa více podporovat tvůj názor nebo můj :)
-
-
Tvůj. To ovšem dokazuje jenom to, že je vás, tupých ovcí, co nepoznáte fotbal, strašně moc.
-
-
Na můj názor mám 3krát více mínusek než plusek. Kdo je tady zástupce většiny? (hlupáčku) Když jsem dříve hájil PES před FIFOU, tak jsem byl taky vždy v menšině. Momentálně je u ovčího stáda v oblibě PESko, protože se z něj stala arkáda. Opravdový hráči co dříve milovali PES už ho dávno nehrají.
-
-
FIFA bude vždycky pro masu lidí a bude mít zástupce většiny, protože se jí prodává daleko více a je tak i záměrně vyvíjena a mediálně masírována...to že neumíš rozšířit svoje myšlenky za hranici tohohle webu, je spíš známka o tvojí hlouposti, když už to tak musím napsat.
-
-
-
-
lopata alis lafata alias troll
-
-
-
Hrál jsem novou fifu a musím říct že pesku nesahá ani po paty.PES 2017 JASNÝ KRÁL LETOS *1*