Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Jo chápu ... Já myslím, že něco takového tam bude. Akorát ty animace musí udělat. Nemyslím, si že to bude realistické na 100%. Ale do nějaké míry to tam bude ... FPS bude celé řízené právě animacema. Co dělá postava jako taková, dělá i tvůj pohled, tvoje zbraň a podobně.
Skákání jako takové bude taky hodně omezené ...
Celkově se musí spojit realizmus s tím aby to hráče neotravovalo ... což si myslím, že bude těžké vyvážit a bude se to dělat hlavně až po spuštění celého FPS modulu. Až budou mít feedback od hráčů. Osobně mě to taky celkem vadí a radši bych něco realističtějšího. Tohle video je na mě pořád celkem Arkádové ... celkově moc rychlé. -
Aurora je spíš taková vesmírná dodávka určená pro doručování balíků a nízkoobjemového zboží. K boji se moc nehodí.
-
sem slovak puvodem a u nas se píše "vplyv" tak se nepos3r
-
jo o tom mluvím taky, tak schvalne jestli budeš taky za trolla *7*
-
Vlyv? Evidentně na tebe měla pramalý vliv výuka češtiny a fyzika tě také minula obloukem.
-
http://www.youtube.com/watch?v=yG1ZUSCrgqM
koukni sem 1:20 - 1:50 jestli se ti zda že se pohybují takhle -
Že ti to stojí za to se snažit jim to vysvětlit. Max a spol. je ztráta času.
-
jojo souhlas s waltarem ... dulezite je aby jsi mel balik, ve kterem je jak samotna hra, tak pristup do alfy, bety a single player ,,kampan,, SQ42
v aurrore se prolitnes, podivas se jak to funguje, jak vypada grafika a jak ti stiha pocitac...jestli ti staci mys, nebo budes investovat do joye a podobne
muzes si zkusit zabojovat s botama nebo jinout do online rezby, kde te sestreli hraci s lepsima lodema, ale to ti muze byt jedno, protoze po vydani hry = za dlouho, si ty lepsi lode poridis nejspis relativne brzo -
No mě by stejně zajímalo co tím myslel. Protože "absence fyziky" nechápu ...
-
No to vidění by ani nebyl tak problém, ale Ayrora je prostě lítající náklaďák a tomu odpovídá i manévrovatelnost atd.:) Není hrozná, to bych netvrdil, určitě ji pašeráci a spol 100% využijí, ale pro bojové piloty atd. není. Já ji osobně mám, je to takové ošklivé kačátko, ale pro rozkoukání a podporu vývojářů mi to přišlo adekvátní.
-
tím myslím napríklad když se rozbehneš (napr. doleva) a pak chceš zmenit smer pohybu a jít napravo, tak ve skutečnosti se nejdriv logicky spomalíš, otočíš a pak akceleruješ (diky setrvačnosti, činnosti svalu atd) Tady postava na zmenu smeru reaguje okamžite. A to nemluvím o tom že chybí odpovedajici animace.
Není to jen esteticka zaležitost, ale ma to vlyv i na hratelnost protože je težší te trefit (hráči to navíc zneužívaji a proto v FPS-hrách ruzne poskakují kolem, delají bunny hopping a pod.). ve vetšine fps ma postava nerealne schopnost treba jen tak vyskočíš jeden metr s plnou vybavou
pritom současne technologie umožnují udelat pohyb spravne, a konkretne cryengine to umí, dam link když to najdu -
Nic takovýho z toho neudělali ... FPS bude pořád celkem okrajová záležitost.
Pro boj v FPS musíš:
1) Obsadit cizí loď ... Což neuděláš sám. S jednoposádkovou stíhačkou to nejde. Taky tu loď musíš vyřadit ve vesmírném boji, což bude hodně těžký a u menších lodí (menší, než constellation) prakticky nemožný. Musíš jí zničit motory a trysky a to u menší lodě bez zničení lodě samotné nezvládneš.
2) Být obsazený někým jiným ... to samé jako před tím.
3) Bojovat o stanici ... To bude spíš pro větší organizace a zase musíš absolvovat boj ve vesmíru, než se vylodíš na stanici samotné (jinak tam ty vojáky nedostaneš).
4) Bojovat na planetě ... tohle bude spíš pro PVE boj, I když budou některé planety, kde bude otevřené PvP. Ale nečekej žádné velké boje ... spíš půjde o jeden na jednoho, protože ono na těch planetách asi nebude moc o co bojovat.
5) Zapnout simulaci ... Prakticky FPS modul ve finální hře
Celkově FPS část je jen podpora části vesmírné, která hraje prim ... A myslím, že lidi co by to chtěli hrát jen jako vojáci na zemi budou mít problém najít dost zábavy (pokud by nehráli simulaci). Možná ještě kdyby se nechali najímat každým kdo potřebuje vojáky. -
Něměl bys mít někde napsanou poznámku, že na Maxitrisku a další troly se nereáguje? :-D
-
viem, že to výsledku bude inak (dúfam) ale hrozne ma štvú tie trhané pohyby postáv, žiadna zotrvačnosť pohybu, bleskové zrýchlenie, iba 0/1 ale to je viac menej problém väčšiny hier. Každý sa sústreďuje na milióny grafických efektov (nič proti) ale na úplne základy ktoré boli kedysi samozrejmosťou sa kašle. Inak to vyzerá super.
-
Definuj slušně nahrabená. V době zahájení prodeje lodí měli tolik peněz, že by to nestačilo ani na titulky u posledního BF4 (odhadovaný vývoj BF 4 je 150 mega). Navíc v době zahájení KS tam bylo hádej co.
-
To zni asi nejrozumnejc, neplanuju to ted hrat nak extremne, spis tak vyzkouset a lehce to prozkoumat, tak to bude asi ta Aurora nejlepsi volba nebo ten mustang. Diky za cenne rady *3*
-
v budoucnu budou nejspíš součásti takticke jednotky také bojoví droni a tam je tolik možností kolik toho vymyslet
-
wooooow ty částice *8*
-
ty lode se začly prodávat až měli sluuuušně nahrabáno, celý tenhle project je o tom, že do toho hráč bude vrážet prachy a to i v té době, kdy to vyjde, což se mě nezdá zrova fér, když ten project celý zaplatili hráči. Doufám, že tohle není budoucnost her na PC...
-
Muzes rozvest tu absenci fyziky při pohybu postav? Celkem by mě zajímalo co tím myslíš.