Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
Jo u toho mě celkem cukalo voko ... ale tak ti co tam hrajou jsou vývojáři co na tom dělají. Od nich se nedá nic moc čekat. *1*
Většinou je u vývojáře úspěch, že se vůbec trefí. -
osekavaji tam prvky aby to bylo konzole ready. slyšel jsem že tohle ma byt launch titul PS5
-
Je to radost, koukat jak se o taktický postup snaží někdo, kdo zná akorát tři povely, a ještě blbě :-)
-
Chlapec zaspal uz jsou 2 moduly v provozu lol.Cekal jsem na prvniho trola uz je tu ;))
-
A jseš taky žena, my víme. ;-P
-
Arena Commander, Hangar modul .... fungují už teď.
-
ty si vážne mimo veskoslave, sry *7* prečo si myslíš, že som si nevšimol, že ide o preAlphu ? prečo som asi písal, že vo výsledku to bude inak ? no skús hádať.
A čo sa týka pohybov, zotrvačnosť a zrýchlenie mali postavy v hrách snáď už i v starom Doome z roku 1993, tak sem prosim ťa neťahaj fyzikálne simulácie *1* *7* -
A celý projekt není o tom, že by člověk vrážel prachy i po vydání .... Budeš si moct vydělat peníze ve hře na cokoliv co budeš potřebovat.
Ale taky si musíš uvědomit, že pokud chtějí pokračovat ve vývoji i po spuštění, tak nějaký příjem potřebují. Já třeba nechci hru, která se spustí a za rok o ní už nikdo neuslyší. Chci něco jako EvE co tady bude 10let a za těch 10let už to bude totálně jiné, než v den kdy to spustili.
Hla
Osobně bych radši uvítal měsíční poplatek ... ale i s tím prodáváním herní měny se spokojím. Hlavní je aby je nenapadlo udělat nějakej item shop. To by mě celkem otrávilo. -
neboj toto su len zakladne animacie vsak sam Chris v prezentacii spomenul ze budu este robit kompletny set animacii pre fps modul ktore budu robene cez full motion capture *7*
-
lol, hlavne že cryengine to umel pred 7 lety, navic tohle neni masova strilečka jako planetside, spíš co jsem pochopil tak komorní boje malych jednotek tak jakapak naročnost
-
tohle bude největší fail v historii pc-hraní. Jsem zvědav, jestli bude fungovat aspoň jeden modul v roce 2015-16....
-
75FPS? Som myslel že filmových nextgen 30FPS je ideálnych *1*
-
Ber to tak, ze to nevysvetluje pro ne, ale pro vsechny. Me to zajima, nic o te hre nevim.
-
Já bych řekl, že nemyslel.
-
No já to dělám hlavně kvůli ostatním ... Taky mě trošku vadí, když někdo vykládá něco co není pravda.
-
zavři tlamu a raději si naklikej, fakt magorek total..
-
Na tvoje tvrzeni: Ne.Ne Ne. Pust si to video dole ok nez zacnes placat.Nemas nejmensi tuseni o prodeji atd..
-
Lodě se začali prodávat první den spuštění KS ... už tehdy tam byli balíčky s Aurorou, 300i, Honetem, Constellation ...
-
Jestli sis nevšimnul, tak je to preAlpha, systém plynulého pohybu postav snad v žádné FPS neexistuje. Navíc potřebují to určitě dodělat a zpětnou vazbu od komunity. Ale od Crysis, CoD, CS až po Mass Effect v MP jde vidět, že nikdy se zatím nedosáhla plně realistického pohybu. Vždycky musíš najít kompromis. Pochybuji, že by hra zvládala perfektní vykreslování postav+reálná fyzika+perfektní prostředí. Toto není simulátor reality a většina smrtelníků by si to ani nezahrála z důvodů náročnosti na sestavu. Člověk zase nemůže mít představy o zcela fyzikálním a pohybově přesném modelu reality.
-
p.s.
možna me minula fyzika ale neminul me telocvik, jsem ve špičkove telesne forme delam parkour ale tohle nedokažu