Přejít na výpis diskuzí
Pěší boj ve Star Citizen vypadá skvěle a nabízí i přestřelky v nulové gravitaci
3.11.2014 | Aleš Smutný
214 příspěvků
-
>vesmir
>vesmirne lode
>nadsvetelna rychlost
>...
>palne zbrane -
-
Nadsvětelná rychlost tam nebude ... Po systémech se bude cestovat rychlostí maximálně 0,2C a mezi systémy jen přes Jump Point, což je vlastně červí díra, kterou taky necestuješ rychlostí vyšší, než rychlost světla.
-
nič čo by nebolo obvyklé v sci-fi žánri, možno by nebolo odveci vytiahnúť si kolík z pr*ele
-
-
BTW: fakt se směju, jak tady všichni tečou štěstím, z krátké a těžce nezapamatovatelné ukázky z jakési klišojdní sci-fi. Je to radost ty komentáře, ve kterých se PCčkáři radují, jak to těm zlým konzolákům nandali. Jedná PC hra, na 20 exklusivních konzolových a hošíci z toho mají druhé vánoce. A až jim to jednou za vyjde, pak si konečně užijí svá PC za 50 000,-.
A že lore je brak? To jim nevadí, jsou přece otupělí blizzardem. *3* -
-
co mas furt s tim slovem lore ? to je najake tvoje honitko tvyho minipindoura ? bez do riti konzolisto teplej. *11* *10*
-
Fanboy děcko COD tu něco mele o klišoidním sci-fi? Pěkná ironie. *15* Každopádně si vem kapesníček. Na tvůj brekot tu nikdo není zvědavý. Navíc to fakt působí srandovně, když se peasant naváží do komplexní a technologicky špičkový hry, zatímco sám hraje na zastaralém topinkovači naskriptované pseudohry ve 30fps. *15*
Prý JEDNA PC hra. Těch PC ekluzivit je víc, než na všechny next-geny dohromady. Oh wait... to nejsou všechno AAA hry. Najednou na grafice záleží, ale jinak SC je klišoidní sci-fi. Typický double standard peasantboy QQQ. *15* *15* *15* -
-
Ohoho i to CoD je víc originální než SC chlapče. Že jsi na to dal tisíce na glitchstarteru a teď brečíš, nad výsledkem mě fakt nedojme. Dokonce i ta ukázka z CoD působila dynamičtěji než tenhle šedavý brak. To asi špičkový technologický zpracování padlo na asteroidy ve vesmíru a už nezbyl čas přidat nějaký vlastní nápady. Já si u CoD užiju 6 hodin akční jízdy, ty si můžeš užít 200 hodin lítání od ničeho k ničemu. To i HALO, nebo GeoW maj stonásobně zajímavější lore (a to nejsem žádný xboxář) než tadle matlanina. Bublina holt praskla a ani tisíc smajlíků ti nepomůže.
BTW: jestli si myslíš, že si SC zahraje se stabilním framerate na nějaké alespoň trochu solidní detaily víc jak 20% PCčkářů, tak si hlupáček. No bude to dobrý benchmark, par on*nistů si užije pohled na vysoký framerate, protože to je to jediný co vás zajímá a bude konec.
Ještě abych nezapoměl, sem se díval na obrázky pár lodí ze SC a fakt se musím smát, někdo tu brakoval béčkový sci-fi seriály. -
-
COD aka klišé koridorová blockbuster ždímačka značky je originálnější, než první hra v historii, která kombinuje space sim plus fps a která obsahem / komplexností strčí hravě do kapsy cokoliv na next-genu? Tell me more sir Troll. *15*
-
-
Obsah neobsah, já si u hry nezakládám na tom jak je rozlehlá nebo ne. Pořád máš směšnou hrůzu z koridorových her, ale ty mohou být mnohem lepší, než nudný otevřený svět. To ale odbočuji. Co jsem chtěl říct je, že očividně máš problémy s psaným textem. Je úplně jedno, jaké má ta hra super čuper koncepty, pokud jde o lore, design lodí, zbraní atd. zatím to prostě působí jako brak. Nepřátelé co jsem se díval na googlu vypadají směšně a nudně. I kdyby jsi tam třeba měl simulátor vaření, pořád to bude vaření s Babicou.
Až úkážou něco, čím se to po stránce designu a stylizace odliší od všech ostatních sci-fi, pak budu mít zájem, do té doby NUDA i kdyby se tam daly chovat veverky.
Plus: smekám, tvé znalosti angličtiny jsou ohromující. Minimálně A2 -
-
Jak to působí na tebe mě nezajímá a nezajímá to ani dalších několik set tisíc backerů. Pokud ti to přijde jako brak, tak si to mysli. Máš právo na názor, ale to je asi tak všechno. Pokud tady ale o svém názoru hodláš neustále někoho přesvědčovat, tak si nasaď šaškovskou čepičku a hodně štěstí. Ty totiž se svým chováním, černobílým viděním a ubohými znalostmi her nikdy nikoho přesvědčit nemůžeš. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
butthurt much?
-
Ban konečně na to hlupé děcko.
-
-
-
dobrej sit. *11*
-
Offtopic, prosím vás do tej sútaže s virtualnymi akciami, možu sa zapojiť aj slováci? *7*
-
Tohle se nechytá ani na dnešní podpruměr v žánru FPS (Killzone Shadow Fall, Halo, Crysis atd.), ani grafikou ani hratelností. Chápu že je to jen alfa ale proč to v takovém stadiu ukazovat? To prostředí jsou taky jen takové šedivé koridory jak z Dooma.
Za mě 2/10, doufám že se to ještě zlepší. -
-
Boze jasne ze sa to este zlepsia hlavne po hratelnosti a taktiez aj po grafickej stranke vsak to co si videl nie je ani pre-alfa ta vyjde az zaciatkom roku 2015 tym padom to ani nemozes porovnavat s hrami ktore uz vysli a k tej grafike ta je uz teraz na uplne inej urovni ako nietkore z tych hier ktore si vymenoval a preca je to len zaznam z twitchu cize ta kvalita toho videa je dost uboha treba pockat na normalne video.
-
Slušnej troll, skoro si mě dostal.
-
Proč to ukazovat? Protože tu hru platí hráči a tak je vůči nim fér jim ukázat na čem se pracuje.
A jinak co jiného, než koridory by si čekal na vesmírné stanici? Navíc na prakticky zničené stanici, kterou obsadili piráti a mají z toho základnu. Je to na stanici, kterou lidi opustili a nechali svému osudu ... potom ji obsadili piráti a ti se o ni o moc víc nestarali.
Ale pokud čekáš nějaké převratné FPS, které bude bojovat s hrama jako Crysis tak bych se šel podívat jinde. Pořád to bude podpůrná aktivita a hra je o lítání v lodích ve vesmíru ... A do toho půjde maximum financí. Dost lidí ani FPS boj nemusí vůbec zažít. -
-
Fakt obdiv. Vysvětlovat to jak malému spratkovi......Jim je to jedno, co napíšeš či jim odpovíš. Stejný blábol píšou pokaždé pod článek o Star Citizen.
A mimoto Crysis má mizerný MP, nic převratného a po pár hrách nuda.
-
-
Zatim vse nasvedcuje tomu, ze to bude takovej dort ala pejsek a kocicka - tuhle tam dame mys, protoze tu ma rada kocicka, pak burta, protoze ten ma rad pejsek ...
-