Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
Panebože ! Změňte ten podělanej spouštěč na videa ! Tendle co používáte teď je hrůza !
-
Proč to chlapče hraješ na tom Xboxu :(
-
Tak ale aby mi hra ukazovala kde jsou nepřátelé takovými obrovskými bílými šipkami, to ne pánové, to už je i na mě moc.
-
-
Pravda, to už pak můžou ke hře přímo přibalit "AIMbota".
-
Souhlas, z toho sem byl fakt sklamanej, že to hrál rychle, no co, věřím, že u týhle hry to nebude jediná možnost, ale snad ty šipky pudou dát do hajzlu
-
-
Tak to ale na prezentacích býva vždy že se hraje na nejlehčí obtížnost. Kdyby tam v jednom kuse umíral nebo se musel dvě hodiny krýt nebylo by to dobré pro reklamu. Kór když přesně tímhle stylem to hodně lidí hrát chce. (jestli je to dobře nebo špatně záleží na úhlu pohledu) Jinak grafika luxusní jen abych to na svém PC rozjel.
-
Uz FC 2 byla akradova kravina , tohle bude to same jen v odlisnem prostredi, zlata jednicka.
-
-
A zabíjení zombíků a mutantů v jedničce neni arkadová kravinka? Dvojka nebyla ideální respawn nepřátel a jejich výdrž, obtíže při stealth postupu, atd... ale přinesla pár dobrejch věcí, jako animace těla, otvírání dveří ošetření zranění, vykloubené prsty, šrapnely a poplácání hořících rukávů, načasování akcí... zasekávání zbraní, bylo to trochu rychlé, ale mělo to, co do sebe, bylo to více reálné a často se na to ve hrách zapomíná a pokud by do hry přidaly sadu na čištění a údržbu zbrání bylo by to dost dobré, než si vždy vyfasovat úplně novou zbraň a hlavně by byli jedni z mála kdo by to udělal, škoda že to v trojce nebude *9*... Doufam, že HUD půjde omezit a obtížnost zvýšit *4* nechci, aby se to hralo bezduchým pobíháním a hopsáním, ala call of duty *10* a to xp jak tam přiskakuje mi taky hýbá žlučí *1*, ale je mi jásné, že to má svuj význam, ale takhle na očích bych to mít nemusel, tohle neni cod či bf *4* těšim se na další info o FC3.
-
za to jednička byla simulátor lovce mutantů, viď?? :)
-
-
Co tu placas s mutantama ? o tom neni vubec rec , vubec neresim enemaky nebo tak neco, ciste jen poukazuji na styl boje , realnost gameplaye(XP body , sipecky a jine konzolove berlicky si snad v pc verzi vyvojari odpusti) , pocit ze strelby atd , zatim to na me pusobi jak druhy dil jen v jinych kulisach , doufam ze se aspon vyvaruji neduhu dvojky at se hra aspon povede.
-
-
co to meleš, realnost gameplaye?? kde? já nezpochybňuju že Far Cry byl skvělej, moc mě bavil, ale nebyl reálnej ani trochu. taky sem sklamanej z šipek na nepřátelé, ale že to v jedničce nebylo, neznamená že byla rálnější než toto
-
-
Já to myslel spíš tak obecně... abychom se taky občas pobavili :)
-
Reálnej nebyl, ale o to snad ani tak nešlo, ne?
Když jsem viděl kdysi první screeny z Far Cry, řikal jsem: "Cože? Zase mutanti? To musej bejt sakra v každý střílečce mutanti?"
Pak jsem si to zahrál a byl z toho nadšenej.
Když jsem pak viděl první screeny ze dvojky, řikal jsem: "Cože? Jaktože tam nejsou mutanti? To už nebude ono!"
Inu každej má ve hrách rád něco jinýho, pro mě důležitej zážitek. Když budu chtít realismus, půjdu do lesa na čundr. -
-
to neříkej mě kamaáde, já v ani jedné z těch her realitu nehledám
-
-
-
-
-
-
Jezisi kirste, ten autoheal, to ukazovato kde su enemíci, to behanie a kropenie hlava nehlava... ach ach ach, spalit vsetky konzole...
Grafika krasna, ale gameplay strasny.
Kazdopadne moze mi to byt jedno, jeto od ubisoftu a to znamena naku retardovanu DRM, koli ktorej si to nekupim ani keby to bola najlepsia hra sveta, co neni... -
-
Ty si nehoráznej blb *1*
-
-
Konzolista...
-
-
A za gameplay mohou konzole? Jsi tak ret*rdovanej nebo to ze sebe jen děláš?
-
-
tak kdykoliv PC hrac sleduje gameplay z kozole tak se neubrani pocitu, ze je to nejake neohrabane, ze protivnici nejak cekaji dokud nezamiris a pod ..
-
z casti muzou, pac ovladac
-
-
-
Podívejte se na gameplay videa FPS her jako BioSchock: Infinite a Prey 2 spadne vám huba až na zem.. a řeknete si tak mají vypadat originální a inovativní FPS hry s otevřeným světem. Rozkliknětě gameplay s Far Cry 3 a dostanete uplně obyčejnou střílečku.
-
Z tohohle videa jsem pochopil že člověk si nemůže jít na jeskyní houby aniž by se přizabil a dostal se pod vliv nějakých drog *1*
-
to víte, to byl nějaký alpha test, tak to hráli rychle, aby nikdo neviděl moc bugů :)
-
Tyhle prezentační gameplaye člověka nikdy nepřesvědčí...Když tam běhá jak magor,kličkuje mezi kulkama,nábojů má pořád dost.To fakt ne.Věřím že hra to bude dobrá ale nějak nemá cenu na podobná videa ani koukat.