Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • far cry 1 bomba miloval sem tu hru supr grafika inovativni nadherny prostredi u vody, pak crysis 1, co vysla 2 stalo to za kulovy a 3 to uz ani zkouset nebudu :p nejvetsi trapas sou ty sipky bile to se nevidi takova uboha hratelnost a obtiznost, coz automaticke zamerovani by tam nebylo? a auto strelba ? pane boze, ty hry sou rok od roku horsi a horsi...
    bulletstorm melo aspon to supr zabijeni ale todle bude nudna koridorovka :/ aspon to tak citim z toho videa...
  • Ty jeden slovenskej trotle (nemyšleno zle, slováky mam rád*1* ), kdyby tam ty reklamy nebyli a jinde tady tak by games nebyli z čeho se to asi platí web a lidi, kteří na něm pracujou? Z ničeho? To těžko *4* Neříkam, že mě to nevadí ty reklamy ve videích, ale nebudu řešit to co nezměnim, rači si poradim jinak a tobě radím totéž. Když tě to tak štve tak máš i jiné weby, kde jsou totožná videa bez reklam. Když tak máš youtube, tak si tady na games počti ty texty tady a na video se koukej jinde a všichni budem šťastný. *4*
  • aspon ze to vypada jak Far Cry, ale koukam ze se to hraje jak Serious Sam s totalni demenci nepratel...
  • LOL LOL LOL to je teda AI *1* *1*
  • adblock
  • zeLOL
    ako seriozne, myslite si, ze tie vase reklamy ktore cpete do kazdeho videa aj niekto cita ?? akurat tak robite videa skoro nepozeratelne a to nehovorim o tej mega trapnej "beatboxovej" reklame na zaciatku KAZDEHO videa, z ktorej sa mi uz buri zlc a nebudem sa radsej rozculovat ani nad tym ze okrem toho, ze po kazdom kliknuti na casovu os mi vyskoci reklama tak uz vyskakuje aj permanentne kazdych par sekund. *16* *16*
  • To by nemuselo být zlé..mohla by být konečně i pořádná grafiku..uvidíme..
  • vipadalo to na pecku, ale ak to budem chciet hrat budem asi chciet maximalnu obtiaznost, nabehnut medzi skupinu nepriatelov a ty ma nevedia zabit, ubohe :( radsej nech natom pracuju par rokov ako na Diable 3 :D
  • schmauz
    Vydržel jsem to asi minutu. Takové hry mě bavily možná tak před deseti lety. Očividně se od té doby (kromě grafiky) skoro nic nezměnilo. *7*
  • Neboj nebudu, než tohle tak to raději bambusem do hlavy. COD bylo zábavně, ale jen do cca 4. dílu pak to opakování už vypadá uboze. Nesmrtelný Přice ten je jedlý, protože zbavit se ho je horší než svrabu. Atd. Far Cry BYLO originální teď jde s dobou do análu.
  • Haha, tolik stěžováčků v jedné diskuzi, co takhle si mindráky ventilovat někde v odborné poradně, nevěřím tomu, že se video až tak nelíbilo - a nejsem žádnej fanda COD stylu či čehokoliv jiného! ;-)
  • Ať je to jaké to je, vypadá to hodně intenzivně a celkově to působí hodně nevídaně realisticky (nemyslím tím ten Rambo styl) ... fakt čučím!
  • Bóže co to zase je? To musejí d**** další hru? Proč, proč tohle dělají?
    Na obrázcích a prvních videijích to bylo gut ale tohle rambování a miliony nepřátel je nuda.
  • kolpos
  • no tak nic, toto nema s far cry nic spolocne ... fuj smrdi to jak call of duty ,,, behaj hore dole a strielaj hordy nepriatelov. dakujem - kokotina
  • Jedina vec. Moc prosim at v multaku opet mod assault (a stejny mapy jako v jednicce) *5*
  • Teď mi tepreve došlo jak silné proroctví v sobě nese název pořadu Replay. Už to nebude o hraní her ale jen o přehrávání toho co si vývojáři vymysleli. Jo, někdo myslel dopředu a jedním slovem vystihl budoucnost herního průmyslu.
    Press "X" to climb....
  • Hráči stále zapomínají čím mají nabít. Pořád se jim to musí psát uprostřed obrazovky :D
  • Aspoň přibude diskutérů a kontroverzních témat na Games! *14*
  • Má cenu to komentovat? Další pohřbená hra. Tímhle tempem do dvou let nebude co hrát.... a začneme normálně žít. :D
    A to je dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit