Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
nehraj to
-
nehrajte to
-
ehm jak to jen říct?! Dobře asi takhle..... v jedničce na mě ta ropadlá lod fungovala opravdu dobře .... ale znovu to fungovat nebude bohužel *11*
-
jedine snad pokud se preklepnou jako u GhostReconu a budou ho nabizet za ferovych 4.99E a pokud se ho nektere skupine povede cracknout (to je zakladni podminka pro nakup her od Ubi) ..
-
wow no vyzera to naozaj otrasne. Far cry 2 sice arkada, ale strielanie nepriatelov bolo celkom narocne ale hlavne zabava. Far cry 3 vyzera ze bude mat prestrelky kde clovek zabije 100 nepriatelov za minutu a to prosim pekne s pomocou nejakych divnych bielych sipok. Tak toto by som si veru v ziadnom pripade nekupil *6*
-
Já to myslel spíš tak obecně... abychom se taky občas pobavili :)
-
"ou máááááj gááád " - Já vím že mam zajímavý jméno - Ale zas tak moc to nemusíš prožívat. *3* Stačí vaše velebnosti.
-
dvoma slovami:
strasna sr*cka. -
já jsem před rokem projel znovu Far Cry a Half-life. A bavil jsem se tak, jako mě roky už žádná FPS nepobavila. Kde je problém, ve mě?
-
RIP Far Cry
-
V tom prvním videu s tou helikopterou jsou ty sipky taky, ale cerveny.
-
Poslyš..co taková Operace Flashpoint a ArmA? Ono takovej ten poslední přeživší co utekl a ty ho musíš hledat..no ono to tak záživný není jak ti to příjde. SPíš to člověka sere. *15*
-
Za určité peníze se nároky určitým způsobem stupňují, to je logické...
-
Konečně první rozumný názor, máš plus :)
-
by mě ani nevadilo vědět že to tam je..
-
ou máááááj gááád dys is sou terybl. Happy now?
-
Hra vypadá kure*sky dobře. Doufám že to nepohnojí. Na to že je to hrané na konzoli tak tak grafika je fakt krásná. Osobně taky jsem konzolista a hrál spousty her na PS3 a nebyli tak krásné jako tohle, až na Dead Space 2 který byl na konzolovou verzi fakt pěkný... Ale zase se tu vede diskuse o umělé inteligenci nepřátel. Ano, souhlasím že není nejlepší a trochu hloupá, ale vyjmenujte alespon 5 her za poslední rok která mělá ze zběsilích stříleček dobrou AI (aby vám nepřátelé nelezli do rány, aby blbě nepobíhaly jak spalšené kozy atd...). Samozřejmě že by každý chtěl věci ve hře jako uživatel jménem RED, ale vývojáři nemůžou myslet na všechno(nejsou bohové, aby splnili vše). A vsadím se že to co to hrál tak to měl na EASY a ne na HARD. Určitě Hud půjde vypnout. V prvním videu z hraní zase bylo že jak jste zabili nepřítelé tak vám nabíhaly vám body za kill jak v Bulletstrom, ale žádné šipky- tady jsou zase šipky, ale nejsou body takže je to logicky jasné že to půjde dát pryč :) . Ted trochu odbočím. COD je taky FPS které je slavné kvůli značce a né kvůli hratelnosti. Má to zastaralý engine, grafika není nejlepší, AI je taky nic moc a hlavně už je těch dílů až sakra moc. Těch dílů je 8 a příjde mi jako bych hrál 3 díly s lepší grafikou stále dokolečka až na Black Ops, protože furt se opakuje druhá světová, moderní válka. Už mě to prostě nebaví že je to furt stejné. Taky by si zahrál už něco z budoucnosti a ne furt 2. světovou válku jak válečný veterán co dobojoval a ztratil pamět a chce si to připomenout jaké to asi bylo v té době. Snad stačily ty první 3 díly a pátý. Hratelnost se pohybuje od 4-5 hodin na těžkou obtížnost, což je taky uplně hrůza děs. Já měl skoro všechny díly COD dojeté za 4 a 30 minut na nejtěžší obtížnost. Chci od infinity world a activitionu něco nového, ale to se tu netýká už Far Cry. Far Cry vypadá graficky hodně krásně a hratelnostě se mi taky líbí. V této hře mi nevadí ani přehán,ky protože to do ní prostě patří *4* . Far Cry s Aliens colonial marines u mě zatím v tomto roce vede a vývojářům věřím že se jim to povede ...
-
kua ,lidi je to jen hra budte radi ze vubec mate co hrat kladete naroky jak idioti
-
Doopravdy si vážím tvé loajality k tak výjimečně inteligentnímu a bystrostí obdařenému trolovi, ale vážně tam má být to protoŽE?
-
Grafika nic moc? no nevím na to že to hrají na konzoli vypadá hra po grafické stránce skvěle a počkej na PC verzi.