Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    komixova grafika, indikator nepriatelov, nesmrtelnost(aspon v tom videu to tak vyzeralo). parada
  • toto že je krásna grafika? pche, však je to otras, dúfam že je to len preto, že to hrá na tom zasranom Xboxe, PC verzia snáď bude vyzerať lepšie

ináč naozaj by som ocenil ak by ste už konečne vymenili ten prehrávač videií, je to des video sa seká dlho načítava.. OMG
  • kubi-wan
    Reálnej nebyl, ale o to snad ani tak nešlo, ne?
    Když jsem viděl kdysi první screeny z Far Cry, řikal jsem: "Cože? Zase mutanti? To musej bejt sakra v každý střílečce mutanti?"
    Pak jsem si to zahrál a byl z toho nadšenej.
    Když jsem pak viděl první screeny ze dvojky, řikal jsem: "Cože? Jaktože tam nejsou mutanti? To už nebude ono!"

Inu každej má ve hrách rád něco jinýho, pro mě důležitej zážitek. Když budu chtít realismus, půjdu do lesa na čundr.
  • calwin
    práve ju hrám... a môžem len potvrdiť že hlavný dôvod prečo hru často vypínam je hlavne ten respawn a stanovištia na každom kroku... vozidlá sú strašne pomalé a to že musím stále presadať od volantu za gulomet ma dokonale frustruje...

zato OHEŇ... to je sakra to čo mi chýba všade inde len tu to je dokonale spravené :D
  • Erien
    Označení nepřátel snad vypnout půjde, jinak ale hlavně by se měli vyvarovat těm chybám z dvojky. Což byl otravnej a rychlej respawn vojáků, 5 druhů vedlejších neustále se opakujících misí a nudné hlavní mise, kdy člověk musel projet celou mapu, tam někoho zabít, nebo něco sebrat a přes celou mapu zase zpátky pořád dokola. A plus uplně mrtvá krajina, minimum zvířat a domorodců. Jinak to skončí jako dvojka sice krásná hra, ale nudná a nehratelná.
  • A zabíjení zombíků a mutantů v jedničce neni arkadová kravinka? Dvojka nebyla ideální respawn nepřátel a jejich výdrž, obtíže při stealth postupu, atd... ale přinesla pár dobrejch věcí, jako animace těla, otvírání dveří ošetření zranění, vykloubené prsty, šrapnely a poplácání hořících rukávů, načasování akcí... zasekávání zbraní, bylo to trochu rychlé, ale mělo to, co do sebe, bylo to více reálné a často se na to ve hrách zapomíná a pokud by do hry přidaly sadu na čištění a údržbu zbrání bylo by to dost dobré, než si vždy vyfasovat úplně novou zbraň a hlavně by byli jedni z mála kdo by to udělal, škoda že to v trojce nebude *9*... Doufam, že HUD půjde omezit a obtížnost zvýšit *4* nechci, aby se to hralo bezduchým pobíháním a hopsáním, ala call of duty *10* a to xp jak tam přiskakuje mi taky hýbá žlučí *1*, ale je mi jásné, že to má svuj význam, ale takhle na očích bych to mít nemusel, tohle neni cod či bf *4* těšim se na další info o FC3.
  • calwin
    neoplatí sa súdiť... ale aspoň ukázali herné mechanizmy... dosť sa to podobá dvojke len to ovládanie hádam vyladili lepšie lebo v dvojke sa ani zamieriť nedá...
  • co to meleš, realnost gameplaye?? kde? já nezpochybňuju že Far Cry byl skvělej, moc mě bavil, ale nebyl reálnej ani trochu. taky sem sklamanej z šipek na nepřátelé, ale že to v jedničce nebylo, neznamená že byla rálnější než toto
  • Co tu placas s mutantama ? o tom neni vubec rec , vubec neresim enemaky nebo tak neco, ciste jen poukazuji na styl boje , realnost gameplaye(XP body , sipecky a jine konzolove berlicky si snad v pc verzi vyvojari odpusti) , pocit ze strelby atd , zatim to na me pusobi jak druhy dil jen v jinych kulisach , doufam ze se aspon vyvaruji neduhu dvojky at se hra aspon povede.
  • Co se týče videa tak mně to hrozně připomíná Far Cry 2 akorát s jiným prostředím. A i trocha podoba Crysis 1 a dead islandu.
  • Phillios191
    Vypadá to zajímavě, chtělo by to nějaký demo (ano i na PC).... ale souhlasím s tím, že indikátor nepřátel je skutečně vůči hráčům dost nevkusný a hra ztrácí realitu (důvěřuji vývojářům a myslím že to půjde vypnout jako součást HUD). Graficky a zvukově mi to přijde dobře promakaný, jako každý Far Cry, dále co jsem viděl v traileru, tak musím říct že flóra je skvěle udělaná....:)
  • Panebože ! Změňte ten podělanej spouštěč na videa ! Tendle co používáte teď je hrůza !
  • Proč to chlapče hraješ na tom Xboxu :(
  • tak kdykoliv PC hrac sleduje gameplay z kozole tak se neubrani pocitu, ze je to nejake neohrabane, ze protivnici nejak cekaji dokud nezamiris a pod ..
  • the_pps
    Pravda, to už pak můžou ke hře přímo přibalit "AIMbota".
  • Nůž je do krku je fajn, ale způsob jakým ho hází a na jakou vzdálenost? :-) To je k smíchu...
    Já bych byl docela rád kdyby to některý stealth akce skončili neúspěchem ( nepřítelovým sponzorováním) a přešli do nějaký rvačky o nůž *4*
  • God-of-War
    Ty si nehoráznej blb *1*
  • Souhlas, z toho sem byl fakt sklamanej, že to hrál rychle, no co, věřím, že u týhle hry to nebude jediná možnost, ale snad ty šipky pudou dát do hajzlu
  • Cosi
    Tak ale aby mi hra ukazovala kde jsou nepřátelé takovými obrovskými bílými šipkami, to ne pánové, to už je i na mě moc.
  • za to jednička byla simulátor lovce mutantů, viď?? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit