Přejít na výpis diskuzí
Pět a půl minuty dlouhý sestřih záběrů z hraní Far Cry 3
19.2.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
z casti muzou, pac ovladac
-
a jeste s nesmrtelnosti mi prislo :)))
-
A za gameplay mohou konzole? Jsi tak ret*rdovanej nebo to ze sebe jen děláš?
-
Tak to ale na prezentacích býva vždy že se hraje na nejlehčí obtížnost. Kdyby tam v jednom kuse umíral nebo se musel dvě hodiny krýt nebylo by to dobré pro reklamu. Kór když přesně tímhle stylem to hodně lidí hrát chce. (jestli je to dobře nebo špatně záleží na úhlu pohledu) Jinak grafika luxusní jen abych to na svém PC rozjel.
-
Uz FC 2 byla akradova kravina , tohle bude to same jen v odlisnem prostredi, zlata jednicka.
-
No taky dělat gameplay kde chlápek v půlce zdechne není dobré ale zase máš pravdu že není dobré ani když je nesmrtelný a jde to tak vidět .
-
No v jedničce by bylo takovýhle pobíhání, jako je na začátku, fatální
-
Jezisi kirste, ten autoheal, to ukazovato kde su enemíci, to behanie a kropenie hlava nehlava... ach ach ach, spalit vsetky konzole...
Grafika krasna, ale gameplay strasny.
Kazdopadne moze mi to byt jedno, jeto od ubisoftu a to znamena naku retardovanu DRM, koli ktorej si to nekupim ani keby to bola najlepsia hra sveta, co neni... -
Podívejte se na gameplay videa FPS her jako BioSchock: Infinite a Prey 2 spadne vám huba až na zem.. a řeknete si tak mají vypadat originální a inovativní FPS hry s otevřeným světem. Rozkliknětě gameplay s Far Cry 3 a dostanete uplně obyčejnou střílečku.
-
Z tohohle videa jsem pochopil že člověk si nemůže jít na jeskyní houby aniž by se přizabil a dostal se pod vliv nějakých drog *1*
-
to víte, to byl nějaký alpha test, tak to hráli rychle, aby nikdo neviděl moc bugů :)
-
Tyhle prezentační gameplaye člověka nikdy nepřesvědčí...Když tam běhá jak magor,kličkuje mezi kulkama,nábojů má pořád dost.To fakt ne.Věřím že hra to bude dobrá ale nějak nemá cenu na podobná videa ani koukat.
-
No celkem si umim predstavit jak to hraju. Zvysit tak o 2 levely obtiznost a nebehat tam jak strelenej kralik a verim, ze hra to bude hodne dobra. Celkem mi to tu jednicku pripomina.
-
Ten doktor mě děsí. *11*
-
Opravdu strašně rychlé. Takhle rychlý snad nebyl ani MP v jedničce. Doufám v to, že to hrál někdo, kdo to takovým stylem hrát chtěl. Teď by ještě mohli udělat video kde by bylo to samé udělané potichoučku, případně sniperkou odněkud z kopce. Tak mi to originál připomíná jenom prostředím a lokacemi. O XP nemluvě... Proč to tam sakra cpou? *13*
Za nůž do krku velké + *4* -
No nevypada to vubec zle jen me případa že ten chlapik je asi snat NESMRTELNY. *10*
-
Jak už jsem četl někde v článku, slova "čím déle jsem se díval, tím více jsem ztrácel zájem" docela dobře vystihly i můj dojem :( jednička byla fantastická, nová, geniální a snad nejdelší hra v tu dobu! Dvojka byla jiná, inovativní, z atipického prostředí a všechno bylo skloubené tak, že z toho opět vyšla hra, která vyjímečně klesala s hodnocením pod 9/10. Z nynějších záběrů (což samozřejmě neznamená, že taková bude i finíální hra) jsem bohužel pojal pocit jako ze spousty novodobých pokračování starých her, tj: prodávající se značka, prodávající se jméno, dáme přesnost kvantitě před kvalitou... BOHUŽEL, prozatím zklamání :(
-
Takhle rychle se jednička nehrála ne? Tohle je rychlejší než COD
-
Ať si říká kdo chce co chce, mě se to líbí i na té xkrabici a těším se na září.
-
Grafika ? Na dnenšú dobu nič prevratného
AI ? Zatiaľ to vyzerá tak že sa stačí zacampiť a budú Vám nabiehať do aimu, poprípade pred Vami budú utekať ako čert pred krížom
Nejak v tom nevidím nič úžasného čím by sa mi mal Far Cry 3 vryť do pamäti...
Možno som už len presýtený tými "rambonoidnými" hrami, kde stačíte len Vy na celý svet :/